čtvrtek 23. dubna 2020

MOTD: 2x líčení s New Neutral Blushed Palette

Krásný den vám přeji!

Ač to není teď jednoduché a ven nechodím tak často jako dřív, tak na líčení jsem nezanevřela. Ba naopak, paradoxně mám pocit, že se líčím mnohem více, mnohem častěji i barevněji. Asi na mne přišlo jaro nebo co :) Dnes vám ukážu rovnou dvě líčení a obě s jedním z nejnovějších paletkových přírůstků - paletkou New Neutral Blushed Palette od Makeup Revolution z řady Revolution PRO. Tahle řada nabízí několik barevných variant těchto paletek a já na ní byla hodně zvědavá.. No a takhle to dopadlo :)



V obou případech byla použita v podstatě stejná skvadra produktů, proto tu mám pouze jednu fotku. 

Tvář: Make-up Double Wear Nude - Esteé Lauder, Transparentní pudr Gabriela Salvette, Metéorités - Guerlain, Rýžový bronzer - Ere Perez, Mary-Lou rozjasňovač - The Balm (+ růžové líčení navíc tvářenka Africa - W7)

Oči: New Neutral Blushed Palette - Revolution PRO, oční linka Rennaissance - Makeup Revolution, řasenka Blackout - Dior, tužka na oči 12H True Colour - Dermacol

Obočí: Ka-Brow - Benefit - oranžové líčení, Goof Proof Brow Pencil - Benefit - růžové (tady je na úvodní fotce vidět nejlépe ten barevný rozdíl mezi nimi, o kterém jsem mluvila v předchozím článku - klik)

Rty: mix rtěnek, přičemž nejviditelnější je krémová rtěnka v odstíno Rosy Peach - Alcina, růžové líčení je s Lip Stainem - L'oréal Paris)


První pokus byl s oranžovými tóny. Těch v paletce moc není, ale dá se s nimi kouzlit, ne že ne. Tedy ne že by mé líčení bylo nějak kouzelné, ale musím říci, že mě ta oranžová na očích neuvěřitelně baví a líbí se mi! Což je vskutku co říci, vzhledem k tomu, že oranžovou barvu jinak nemám ráda. Snažila jsem se k očím najít optimální odstín rtěnky, ale nějak jsem ve své sbírce žádný nenašla, takže jsem se rozhodla kombinovat jich několik - základem je Matt Mania od Dermacolu, ale přidala jsem ještě Lip Lingerie a navrch krémovou rtěnku od Alciny z nejnovější kolekce.








Druhý pokus vznikl tak nějak náhodou. Bylo to takové jednoduché rychlolíčení, které jsem se ke konci rozhodla trochu "ozvláštnit" jemnější spodní linkou. Nakonec jsem si to musela i vyfotit, protože se mi to moc zalíbilo. Využité tu jsou růžovo-fialové tóny a světlý stín na spodní linku. Líbilo se mi to tolik, že jsem neváhala nalíčit se další den stejně :)









O paletce zatím prozradím jen tolik, že (jak můžete vidět) obsahuje krásné a opravdu povedené oční stíny. Rozhodně ji tu nevidíte naposledy. Stíny jsou dostatečně pigmentované, pracuje se s nimi skvěle a dají se tvořit různé barevné variace.. Rozhodně další fajn paletka od MUR za přijatelné peníze.

Tak co na to říkáte? Máte rádi oranžovou na očích nebo jste raději pro fialovou či růžovou?

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jako ta klasická černá nebo ta spodní třpytivá? :)

      Vymazat
  2. Nádherná líčení, jako vždy. Líbí se mi obě, ale to oranžové je fakt super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné líčení a úžasné linky:-) Normálně bych řekla, že líčení do oranžova nebude nic moc, aspoň já tyhle odstíny úspěšně ignoruji, ale Tobě sekne a růžové a fialové odstíny jsou taková moje oblíbená klasika a opět na Tobě krásný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já když jsem to matlala, tak jsem si taky říkala, že to bude vypadat podivně a ono nakonec dobrý, si myslím :D Fialkové a vínové odstíny jsou klasika i u mě, celkem obstojně teď tyhle barvičky nahradily klasické hnědé odstíny :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)