neděle 6. října 2019

Spotřebováno za září 2019

Krásný den vám přeji!

Protože máme za sebou další měsíc, probereme si opět odpadkový koš. Je tu Spotřebováno. Ani tentokrát tu toho není přehršel, ale taková normální "spotřebička". Znáte to.




Pro fanoušky videí je tady a jinak jako vždy o pár řádků níže máte popis..


Celkem třináct věcí, z toho dokonce čtyři kousky dekorativky! Nechápu, co se stalo! :D A taky pár kousků jednorázovek, takže toho vážně není tolik..


Výživné tělové mléko Body Milk - Nivea - příjemné překvapení! Pokud máte rádi klasické plechovkové modré krémy této značky, tak tohle musíte taky zkusit: Je to hodně podobné, jen tekutější a méně mastné. Mléko má praktickou pumpičku, dobře se roztírá, rychle vstřebává a zanechává pokožku skvěle vyživenou. Nemastí ani nelepí, ale efekt "namazané" pokožky zanechá, což se mi hrozně líbí! A vůni má klasicky niveáckou! Hodnocení: 5/5.

Krém na nohy - Himalaya Herbals - krém je hutnější textury, která se bez potíží roztírá, na nohách nelepí ani nemastí, což je fajn. Ale víc nic. Nehydratuje, nevyživuje.. s nohama nic moc nenadělá. Hodnocení: 2,5/5.

Solná koupel na nohy Levandule - TianDe - další příjemné překvapení. Dlouho jsem se nemohla dokopat koupel na nohy udělat, ale když už jsem si ji udělala, byla jsem nadšená. Ta sůl totiž po dvaceti minutách lázně dokonale zjemnila paty a dala nohy do formy. Jako bonus byla krásná levandulová vůně. Hodnocení: 5/5.


Maska pod oči - Balea - nebyla vůbec špatná! Teď bych podobné vychytávky potřebovala každou chvíli :D Probdělé noci dávají mému očnímu okolí zabrat. Tyhle polštářky byly dost napuštěné, ale oční okolí pěkně osvěžily a postaraly se o jeho hydrataci. Pleť byla poté vypnutá a v dobré kondici. Koukala jsem, že se teď vyprodávají za 35 Kč, tak jestli je potkám, ještě si je vezmu do zásoby. Hodnocení: 4/5.

Minutová detoxikační maska Urban Detox - Nivea - celkem dobrá čistící maska! Pokud nemáte času nazbyt nebo vás nebaví s maskama na obličeji čekat dlouhé minuty, tak omrkněte tuhle, tu stačí na obličej napatlat a po minutě opláchnout. Zároveň zajistí i exfoliaci, obsahuje jemná zrníčka. První chvíli lehce štipká, ale nijak extrémně. Po opláchnutí pak máte perfektně čistou, vyhlazenou pleť, zbavenou nejen nečistot, ale i mazu. Hodnocení: 4/5.


Masky na obličej Botanical - Isana - suprové masky z drogérky. Tyhle kousky vezmu hopem dohromady. Mají potištěné plátýnko, příjemné vůně. Jsou hodně napuštěné sérem, díky kterému se přicucnou. Po sundání jde sérum rozetřít, chvíli lepí, ale poměrně rychle se vstřebává a pleť skvěle hydratuje. Jsou vyrobené přímo v Korei, takže solidně šlapou na paty originálu. Hodnocení: 5/5.

Maska na obličej Sunsu - Isana - další hodně povedená záležitost! Maska přímo z Korei a prodejná v našich drogériích? Pecka! Krásná vůně, příjemně sedící plátýnko. Hodně séra (z plátýnka při vyndání ze sáčku přímo odkapává). Po sundání se sérum rozetře a vstřebá a výsledkem je pak krásně hydratovaná, doslova nacucaná pleť. Super! Hodnocení: 5/5.


Gel Top Coat - L'oréal Paris - tenhle top coat tu se mnou zvládl více než dva roky! Možná je to i díky černé lahvičce, která má zajistit delší životnost laku (nevysychá). Samotný top coat je bomba a sdělala jsem ho do samého konce. Krásně vytvrdí, zajistí efekt gelových nehtů, prodlouží výdrž laku. Nedělá bublinky ani nepruhuje. Dobře se aplikoval. Samé plusy. Hodnocení: 5/5.

Oční linky ve fixe - Eyeko - byl dárek od milé Magdy až z daleké Ameriky. Fixa byla skvělá, měla tenký hrot, který se neohýbal, ale nebyl ani tvrdý. Přesně tak akorát. Netřepil se až do samého konce. Linku se s ní dařilo kreslit tenkou, která držela po celý den jako přibitá - nerozpíjela se, nemazala se. Fixa vydržela déle než rok. Takže za mě další super kousek. Hodnocení: 5/5.

Automatická tužka na oči Avon True - Avon - další skvělá záležitost! Vysunovací, sytá černočerná tužka, měkká, dobře kreslící. Používala jsem na horní waterline, která se s ní kreslila bez potíží a hlavně tam linka držela. Byla skvělá a znovu bych se jí nebránila. Hodnocení: 4/5.

Tekutý korektor True Match - L'oréal - z počátku jsme si nesedly, ale nakonec jsem si ho celkem užila. Odstínově je fajn na léto, takže teď byl jeho čas. Krytí je nižší, je tekutější a ideální na kruhy pod očima. Ty skrýt zvládne nezalézá do vrásek, jen je nenápadně zakryje. Na pupínky či výraznější nedokonalosti však nemá, na to je krytí minimální a textura nevhodná. Zvládla jsem to s ním, ale znovu nepotřebuji. Hodnocení: 3/5.

Tak a jsme na konci dalšího dílu a těším se na vás zase za měsíc! :)

Znáte něco z toho? Zkoušeli jste?



4 komentáře:

  1. Dívám se už delší dobu na ty masky od Isany a asi už je taky musím zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys měla, Zuzi! :) Ale pospěš, ony jsou to všechno jen limitky! :-/

      Vymazat
  2. Masky Isana i za mně skvělé, šla jsem si pro zásobičku:-) Masku Nivea teď zkouším a taky fajn, když nemám čas nebo náladu na klasickou masku, tak takováto rychlovka to řeší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, ty Isana masky se fakt povedly! :) Já tady teď mám asi miliardu jiných masek, takže jsem jich do zásoby už moc nebrala, ale rozhodně doporučuju, komu to jde :D A ta Nivea přesně jak píšeš, když se nechce čekat, tak se hodí :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)