úterý 20. ledna 2015

Malujeme jedna báseň - Hakuro pomocníci

Krásný podvečer přeji!

Konečně po několika měsících denodenního používání, vám představím jedny z nejlepších štětců v mé sbírce. Dlouho, opravdu hodně dlouho, jsem po štětcích Hakuro toužila a pokukovala po nich, až jsem nakonec tři dostala jako dárek. Za což zastoupení Astoru moc děkuji, bylo to luxusní překvápko Na druhou stranu jim i tak trochu neděkuji, protože díky tomu, že jsem okusila tajemství Hakuro štětců si teď budu muset koupit i další, což ublíží mojí peněžence :D

Dostaly se ke mně tři kousky a to H50 na make-up, H24 na bronzer/rozjasňovač a H60 na korektor. Takové hodně univerzální a využitelné štětce. Používám všechny, sem tam opomenu H60, protože korektor většinou aplikuji prsty, ale zase se mi tenhle štětec sem tam hodí i na stíny.. to když mám všechny ostatní špinavé, víte jak :D Jejich využití je všestranné, samozřejmě se nemusíte striktně držet jejich původního určení, je jen čistě na vás, jaký štětec vám na co vyhovuje :) Já proto občas korektorový štětec použiji na stíny, zkosený na bronzer používám na tvářenku a tak dále.. fantazii se meze nekladou.



H50 - štětec na tekutý/minerální make-up

Je asi můj největší miláček. Donedávna jsem používala k nanášení make-upu prsty. Jako fakt. Prostě mi to se štětcem nešlo a prsty byly nejrychlejší a nejjednodušší způsob. Jenže jsem zjistila, že je to jen tím, že nemám dokonalý štětec. Teď už ho mám. Tenhle je nejvíc peckový, kam se na něho hrabe stippling brush od Real Techniques. Vážení, když jsem poprvé ucítila ten měkký chlup na tváři, tak jsem si fakt vrněla blahem. Je tak nádherně jemný, že to snad ani není možné. Navíc je dokonale hustý, takže make-up se na něho krásně chytne a hezky rozetře. Chlup je syntetický, neláme se a drží tvar, nevypadává, takže aplikace vážně jednoduchá, zvládám to s tím hravě i já, takový amatér. Navíc ten make-up drží opravdu na povrchu toho chlupu a zbytečně se nedostává do štětce, takže spotřeba make-upu není nijak vyšší. Rukojeť je dřevěná, moc dobře se drží, dá se omýt, je na ní uvedeno i číslo štětce pro přehlednost, prostě paráda. Praní také zvládá bez problémů, nevypustil ani chlup, netřepí se, ani nepouští barvu či něco podobného.. Jednoduše nemám mu naprosto co vytknout, je to velký pomocník a jsem ráda, že ho mám. Zase trochu vyšší level, že ano, od té doby, co ho mám, jsem make-up prsty nenanášela :D :)

Seženete  tady za 239 Kč.



H24 - štětec na bronzer/rozjasňovač

Další můj velký favorit a v poslední době častý pomocník. Podobných štětců mám již několik, takže to pro mne není až taková novinka, každopádně tenhle je nejpříjemnější, co mám :) Tady jsem měla trochu problém s tím, že mi z něho trčelo pár chlupů. Bylo to způsobeno špatným balením, kdy v takovém tom umělohmotném krytu byl blbě zasazen a pár chlupů bylo ohnutých (je vidět na fotce). To se ale po několika mytích štětců srovnalo, takže s tím už není problém. Štětec je mírně zkosený, což je perfektní tvar pro nanášení bronzeru pod lícní kosti a celkově konturování. Použít se dá samozřejmě i na tvářenku, občas se tomuto použití také nevyhýbám, ale je fakt, že na bronzer jej používám častěji. Opět černá dřevěná rukojeť s nápisem a číslem štětce, kovová stříbrná násada a syntetický, dokonale jemný chlup. Oproti předchozímu je chlup trochu měkčí, což je logické, vychází to z podstaty a funkce štětce, že ano. Produkty na něho chytají velmi jednoduše, stejně tak jednoduše se poté aplikují na tvář. Štětec vůbec nepelichá, opět nevypustil ani jeden chlup, ať už normálně či při mytí a parádně drží svůj tvar (až na těch pár ohnutých chlupů, které jsem vysvětlovala na začátku). Zase nemám co vytknout, je to prostě velmi fajn záležitost, která se vyplatí.

Seženete ho tady, cena je 205 Kč.



H60 - štětec na aplikaci korektoru

Je, jak jsem psala, ze všech pro mě nejméně využívaný. Je hubený, dlouhý, chlup má o něco tvrdší než předešlé dva štětce (to je u korektorových štětců běžné), ale stále je krásně příjemný. Chlup má precizně zastřižen do kulata, takže se jim dá hezky aplikovat jak korektor přímo pod oči, tak případně stíny či cokoliv jiného.. Opět má dřevěnou černou rukojeť s popiskem, syntetický chlup. Perfektně se s ním manipuluje, nevypadla ani jedna štětina, jde parádně vyprat.. Nebudu tu vše znovu opakovat, jednoduše vážně fajn štětec. Hledáte-li tedy nějaký vhodný na korektor, tohle by mohl být on :)

Seženete tady, cena je 99 Kč.



Shrnutí je jednoduché, tohle je vážně úžasná kolekce štětců! Už chápu, proč je kolem nich takové pozdvižení.. Rozhodně nejsou mé poslední, už mám vyhlídnutou sadu štětců na oči, takže počkám na narozky a budou moje! :) Máte ji někdo? Můžete mi ji doporučit?

A co vy a Hakuro štětce? Máte? Chcete? Líbí se vám?

17 komentářů:

  1. Tak jo, pujdu do nich. Uf, to uz se budu blizit ke triceti kouskum....
    Mam ale takovy blby dotaz, samozrejme se nenastvu, kdyz to nezodpovis :D Zajimalo by me, jake rozmery jsou u tvarenkoveho. (jako plocha, sirka a delka, nemyslim chlupu, ale fakt te plochy). Vetsina tech stetcu je na ne totiz moc velkych :/ Ze bych to porovnala s mym dokonalym kusem ze Sephory :)
    Jinak ten H50 mi byl opravdu prijemny, kdyz me s nim licili.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,přesně jako ty jsem vzdycky nanášela makeup prsty,pak jsem si objednala štětec od PLH,ale ani s tim mi to nešlo.Ale po čase jsem dostala Hakuro H55 na pudr a byla jsem nadšená.A tak jsem objednala na makeup H51 a už bez něj nedám ani ránu.Jsou prostě boži a 100% je doporučuji všem!Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím :). Určitě neváhej a štětce na oči si pořiď, já sama jich vlastním několik a opravdu musím říct, že ty štětce jsou skvělé. Na make-up používám H51 a na tvářenku, či bronzer H21. Já myslím, že s touhle značkou štětců člověk neprohloupí, ostatně o tom svědčí i tak kladné recenze ostatních ;).

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, už nějaký ten den po H50 pokukuji a myslím, že dlouho odolávat nevydržim. Hlavně čim víc si o Hakuro štětcích čtu :-)
    Vždyť i mamina na mateřské se chce zkrášlovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. H50 bude brzy muj! Uz nejakou dobu o nem uvazuji. RT stippling uz treti pelicha. To uz neni normalni. Ostatni RT to nedelaji. Uz se mi nechce je kupovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám teda hroznou zkušenost s Hakuro eshopem a celkově komunikací, takže si od nich už určitě nikdy nic neobjednám. Tak špatný zákaznický servis jsem opravdu už dloouho nezažila!

    OdpovědětVymazat
  7. Mám doma H51 a ze začátku jsem z něj byla úplně nadšená, ale poslední dobou mi začíná dost pelichat. Čistím ho stejně jako jiné štětce a z Real Techniques nevypadl chlup snad ani jeden :(To mě trochu odrazuje od koupi dalších štětců od Hakura.

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Nemám a určitě chci! :) Ale na Vánoce jsem dostala sadu RT, tak ješt chvilku počkám :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto souhlasím! Štětce mají výbornou kvalitu a mým oblíbencem se stal H24 a H60, na korektor opravdu nejlepší, jaký jsem kdy měla. Kam se hrabe RT ... :-)

    OdpovědětVymazat
  10. H50 mám také a je to můj nejoblíbenější štětec, miláček ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Nemam, ale chci a po precteni tve recenze nutne potrebuji. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadaji opravdu skvele :) Ja nanasim make-up prsty doted ale planuji si poridit nejakou sadu stetcu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já tedy ve fanclubu nejsem, když to srovnám cena, výkon a jak dlouho si své vlastnosti některé ty štětce udržely v přijatelném stavu, tak už další štětce neplánuju.

    OdpovědětVymazat
  14. Hakuro jsou jediné štětce, které vlastním a musím říct, že jsou skvělé! Zatím mi z nich nevypadl jediný chlup, jsou jemné a skvěle se s nimi pracuje :)

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  15. na nanášení make-upu nepoužívám nic jiného než štětec podobný tomu prvnímu, jen má zaoblené štětiny a nedokážu si bez něj líčení představit :) Hakuro štětce doma mám a nemůžu si stěžovat - jsou parádní a skvěle mi slouží.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)