pátek 23. ledna 2015

Jsem nahá a miluji make-up..

Krásný den vám přeji!

Ne, nemyslete si, svlékat se tu nebudu :D Jen vám musím ukázat jednu z nejlepších paletek, na které jsem dosud narazila.. To ona se jmenuje Iam naked a obsahuje šest luxusních jemných a přirozených očních stínů. K tomu v balení najdete jako bonus rtěnku, zrcátko, aplikátor.. Jednoduše vychytaná paletka, která u mne v posledních týdnech hraje prim. Na svědomí ji má značka ♡ makeup, která je u nás dosud celkem neznámá, což je na škodu.




Paletka je krásně malá, cestovní, upravená tak, aby se do ní vešlo co nejvíce a mohla s vámi být všude. Černé umělohmotné balení vypadá docela pevně a snad by mohlo i něco vydržet, pokud s ním nebudete třískat po zemi. V paletce najdete šest stínů, dva matné, dva se slabším shimmerem a dva až metalické. Krásná kombinace, hezké, přirozené odstíny, které využijete jak k dennímu, tak k večernímu líčení. Upřímně momentálně nepoužívám žádné jiné. Paletka mi svými odstíny natolik sedla, že si s nimi vystačím. Součástí balení je i pěnový aplikátor na stíny, z druhé strany víčka je také zrcátko, které jako nouzovka postačí a navíc má paletka své místo i pro rtěnku.


Stíny jsou naprosto perfektní! Nejraději mám ty třpytivé odstíny, které používám úplně všechny. Matné stíny jsou v paletce dva - jeden ve světloučkém béžovém odstínu (1), druhý oříškově hnědý (3). Ty mi přijdou pigmentací, ale hlavně výdrží o něco slabší. Přijde mi, že na očích se během dne ztrácí. Zatímco odstíny se shimmerem jsou dokonalé! Používám je všechny. Světlý champagne (2) na rozjasnění a do vnitřního koutku, zlatý (5) na celé víčko, hnědé (4 a 6) do banánku a ke vnějšímu koutku.. vždycky s nimi vytvořím jednoduché a přesto pro mne zajímavé líčení. Na očích krásně přilnou, vydrží po celý den a zajistí tak dokonalý look. Líbí se mi, že vůbec nepráší, naopak mají hezky máslovou konzistenci. Za mě tedy palec nahoru, jsou skvělé a rozhodně se v mé sbírce neztratí!



Rtěnka je pro mne slabší průměr. Přijde mi taková děsně obyčejná, jak obalem tak vlastnostmi. Odstín je to ale pěkný, těžko se popisuje. Je to něco mezi nude a jemně oranžovou. Na rtech má takový nádech do lososova. Musím uznat, že odstín se mi velmi líbí a je nevšední, o tom žádná. Jenže jinak je to slabota. Už v obale je rtěnka taková laciná, navíc je "přilepená" nějak nakřivo, takže se při zasunování otírá o kraj. Je bez parfemace, bez chuti. Pigmentace je průměrná, rty musím pro výrazný odstín přejet několikrát. Co se mi líbí je její lehká, krémová konzistence, díky které se rty nevysušují, na rtech o ní skoro nevíte. Mírně zalézá do vrásek, to ji však ještě prominu. Ale kámen úrazu je nijaká výdrž, kdy v dobrém stavu vydrží pouhých pár minut, poté se začne rtěnka jakoby stahovat do středu rtů a nevypadá to hezky. To mi celkem vadí, protože je potřeba si rty pořád hlídat, abych nevypadala jako blb :D Takže tohle mi zrovna neuchvátilo..

Paletku najdete tady, cena je 269 Kč.



Znáte tuto značku? Máte s ní zkušenosti? Líbí se vám tyto multifunkční paletky?

11 komentářů:

  1. Barvy hezke i ta rtenka ma zajimavou barvu, ale nelaka mne to. Kdyby byly matne...mozna.

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypada moc hezky. Skoda te rtenky, odstin je opravdu moc pekny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, odstíny jsou super, ikdyž podobných mám docela hodně. Rtěnka mě moc nezaujala, na nude rtěnky příliš nejsem a mám pocit, že mi ani nesluší :).

    OdpovědětVymazat
  4. Povedená paletka :) Škoda té rtěnky, protože barvička je to krásná :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné neutrální stíny, škoda te rtěnky má pěknou barvičku. :-)
    http://karolka13.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Od I♥Makeup mám doma paletku No Photos Please a ta je naprosto božská, určitě na ni mrkni! :)
    Jinak i tato je krásná, akorát škoda té rtěnky...
    W.

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka vypada hodne dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá úžasne :)) Tá "4-ka" tieň je - no wow ! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  9. 4. a 5. odstín vypadá skvěle :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Klárko, paletka mi vážně padl do oka, odstíny jsou parádní a přesně můj vkus a styl. Rozhodně si paletku řadím na wishlist :)

    Avene a La Roche Posay aneb.... na skok v lékárně

    OdpovědětVymazat
  11. Ta vypadá krásně, odstíny jsou super na běžné denní použití. Nude rtěnky ale ráda nemám, takže pro tu bych využití neměla :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)