sobota 11. října 2014

Spreje Aussie Miracle Recharge

Krásný sobotní den!

Víkend je tu a s ním vám představím novinku na trhu. S novou řadou balzámů ve spreji Miracle Recharge k nám přišla značka Aussie. Klokani z Austrálie si to přihasili s novými lehkými spreji, které oživují vlasy. Použít je můžete jak na suché, tak na čerstvě umyté háro.. prostě takový všestranný pomocník.

V balíčku přišly spreje hned dva - Miracle Hair Insurence určený pro slabé a zničené vlasy a Miracle Recharge Luscious Long určený pro dlouhé vlasy. Výběr se opravdu povedl, protože sprej na dlouhé vlasy je přímo na míru mně a na zničené vlasy zase využije moje sestřička. A tak jsme mohly obě testovat a zkoušet, co spreje umí.



Na stoprocentní závěry je brzy, ale první dojmy a poznatky vám zde vypíšu. Kdyby se něco změnilo, tak se o tom samozřejmě dozvíte, ale předpokládám a upřímně doufám, že nám budou spreje vyhovovat i dlouhodobě a nepřijde nějaká nepříjemnost. Pak samozřejmě po spotřebování se dočkáte celkového zhodnocení.

Oba mají stejné balení, tak typické pro značku Aussie - bílý obal s tmavě modrým potiskem a vyobrazení klokani (mimochodem moje nejoblíbenější zvíře :D). Spreje mají rozprašovač, který má velký záběr, takže stačí v pohodě pár stříknutí na celou hlavu. Příjemná vůně je první, co vás na sprejích okouzlí. Zatímco Miracle Hair Insurence má vůni totožnou s 3 Minute Miracle (o tom jsem tu básnila, pamatujete?), Miracle Recharge má trochu odlišnou. Také sladkou, příjemnou a snad i žvýkačkovou, ale prostě trochu jinou :) Vůně mi však přijde prozatím jako jediný rozdíl mezi spreji. Oba jsme zkoušely na suché i mokré vlasy. Zdá se mi, že na mokré vlasy je efekt o poznání lepší. Vlasy jsou po použití lesklé, jemné a na dlouhou dobu voňavé. Ale stejně mi přijde, že stoprocentně nenahradí klasický kondicionér.. Za sucha docílím akorát té příjemné vůně a na pár minut vlhkých vlasů. Jednoduše nevidím nijak zvlášť velký efekt. Každopádně je fajn, že vlasy nezatěžují ani nemastí, dají se tak v klidu běžně používat. Trochu mi spreje připomínají takovou tu mlhu, která má prostě jenom osvěžit. Dokážu si představit, že by to bylo fajn osvěžení v létě, pro vlasy zničené chlórem a vyšisované sluníčkem, proto možná škoda, že došly na trh až nyní.. V létě bych pro něho měla stoprocentně využití a možná bych nějaký efekt zaznamenala. Nyní mi to trochu přijde jako přežitek. Možná vhodné pro někoho, kdo má vlasy sušší nebo se často pohybuje v prostředí, co vlasy vysušuje. Uznávám, že až zase budu mít vlasy jako slámu po propařené noci nebo z chlorovaného bazénu, budu ráda, že ho mám :D

Miracle Hair Insurence

Oficiální popis: Lehký ošetřující sprej pro slabé a namáhané vlasy. Obsahuje australský jojobový olej.

Jak jsem říkala, tenhle sprej používá ségra. Tady je na závěry asi opravdu brzy, protože je jasné, že po měsíci nebudou výsledky používání natolik znatelné. Jednoduše nic vám zničené vlasy nespraví za tak krátkou dobu :) Uvidíme, jaký a jestli nějaký efekt bude mít sprej po delší době.





Miracle Recharge

Oficiální popis: Lehký ošetřující sprej pro dlouhé vlasy. Obsahuje výtažky z australského jasmínu. 





Spreje (a další vlasovou péči Aussie) seženete v DM drogériích, doporučená cena spreje je 179,90 Kč za 250 ml.

Co vy a Aussie? Máte tuto značku rádi? Zkoušel jste někdo tyto spreje?

4 komentáře:

  1. Od Aussie jsem nezkoušela zatím nic, úplně moc mě to neláká :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám šampon i kondicionér a oba jsou super. Mám v plánu si pořídit i ten sprej, máma ho má a je spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten druhý, krásně voní, ale jinak mi to s vlasy nedělá vůbec nic. Kdyby se alespoň po jeho aplikaci daly vlasy lépe rozčesat, ale to vůbec... Raději jsem koupila Gliss Kur bezoplachový kondicioner a tenhle slavný Aussie asi poletí do koše...

    Janina

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)