pondělí 13. října 2014

Oblíbenci - srpen + září 2014

Krásný pondělní den!

Poslední z etapy shrnujících článků v tomto měsíci je tu, tentokrát oblíbenci. Zostuzeně přiznávám, že minulý měsíc jsem je ani nestihla, ale ono to až tak ničemu nevadí, protože už jste většinu z nich viděli a dost věcí používám stále dokola. Avšak tentokrát jsem měla šťastnou ruku a objevila spoustu nových favoritů, které vám dnes krátce představím.


Z pečující kosmetiky je tu Tělové mléko s minerály značky For Life & Madaga, které aktuálně používám a nemohu si ho vynachválit. Krásně voní, lehce se roztírá, stačí ho malé množství a dobře hydratuje. Od stejné značky mne nadchl i Bariérový krém Transparent, který pomohl mým ručičkám v době krize (více o něm tady). Další kousek pečuje o mé rty - Ba na na na od Anatomicals je jednoduše poklad. Krásně voní, na rtech je příjemný a dá mi je za každé situace do pucu! :) Pokud vás nalákal tak více o něm zde.


A jsme u dekorativky. Každý kousek zastupuje jednu oblast. Na oči tu mám úžasnou paletku Day To Night od značky Makeup Revolution. Ta je prostě úžasná, skvěle ji využiji k dennímu líčení i večernímu výraznějšímu a navíc má úžasné vlastnosti. Více jste si o ní mohli přečíst před pár dny v tomto článku. Z produktů na rty jsem si překvapivě nejvíce oblíbila rtěnku Barry M v odstínu 164, ke které jsem se tak nějak vrátila. Není to úplně nejlepší kousek mé sbírky, ale odstínem je jedinečná. Odstín je dost neutrální a hodí se tak úplně ke všemu. Celý článek najdete tady. Tváře mi potom zdobí Regina tvářenka, odstín č. 3. Bez ní ani ránu! Dočíst jste se o ní mohli tu, kde jsem ji pěkně pochválila. Na závěr vám musím představit nejoblíbenější lak ever. Žádný lak nelakuji víckrát za sebou, k málokterému se vracím víckrát než 3x, ale tenhle kousek jsem měla za poslední měsíc na nehtech asi 10x a lakuji ho pořád dokola! Takhle jsem si žádný hodně dlouho neoblíbila. A o kterém to mluvím? O červeném laku Frieda z kolekce Pure Red od L'oréalu. Je naprosto dokonalý! Skvěle kryje (jde nosit už v jedné vrstvě, ale ve dvou je krásnější a sytější), bezvadně schne a prostě luxusně vypadá :) výdrží je to u mě na štíru, ale není to ani tak jeho vinou, mně bez vrchního laku jednoduše nevydrží nic. Snad má jen jedinou vadu a tím je jeho rychlý úbytek, tímhle tempem mi dlouho nevydrží :( :D



A co jste si v posledním měsíci oblíbili vy?

16 komentářů:

  1. Paletka vypadá božsky a to samé i ta rtěnka! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám zkušenost ani s jedním produktem, ale velmi se líbí odstín laku a rtěnky :) A paletka je taky moc hezká!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka vypadá moc hezky, mám v plánu si udělat radost na Vánoce paletkou stínů právě od Makeup Revolution, tak snad budu spokojená jako ty :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že jo :) paletky jsou za ty peníze fajn, i když se určitě může stát, že nesednou každému..

      Vymazat
  4. To je zajímavé, že ten Anatomicals balzám mně nevyhovoval vůbec:) Přišlo mi to jako děsné lepidlo a šel do koše, na rtech jsem ho nesnesla.

    OdpovědětVymazat
  5. Já také moc ráda používám paletku MUR, ale mám jinou a přemýšlím, že si pořídím tu úplně matnou, protože třpytky na očích mě poslední dobou pěkně štvou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já zase raději třpytivé.. :) já jsem nikdy matným stínům nepropadla, ani nevím proč.. tak začínám přemýšlet, že bych je měla taky zkusit.. :D

      Vymazat
  6. rúž vyzerá super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. To tělové mléko mě hodně zaujalo, musím mrknout na jejich stránky :) Já od nich mám pleťové matující sérum a tonóvací krémy :) A jsou super :)

    Řasy jako vějíře

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Klárko, paletku už jsem obdivovala v dřívějším příspěvku a dokonce o ní uvažuju. Jinak doufám, že se máš fajn a že jsi v práci stále stejně spokojená. Můj blog má ode dneška novou adresu, tak budu ráda, když se přijdeš alespoň občas podívat. :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)