pátek 10. října 2014

Od rána do noci s Makeup Revolution..

Krásný páteční den!

Jsem tu pro vás s recenzí na dalšího kosmetického pomocníka značky Makeup Revolution. A hádáte správně, že jde opět o paletku :) Jsem do nich prostě blázen. Po té divočině s paletkou Chaos vám však ukáži něco umírněnějšího, kde si vyberou i ti, kteří zrovna neholdují barvám. To je vlastně i můj případ. Druhou paletku jsem vybírala z těch klidných tónů, které se dají běžně používat. Nakonec jsem si vybrala paletu nesoucí název Day To Night. Název mluví za vše, paletka obsahuje, jak příjemné odstíny béžové a hnědé k běžnému líčení, tak tmavší odstíny šedé a černé, které využijete na noc.



Paletka obsahuje dvanáct stínů, všechny buď se shimmerem nebo třpytkami. Šest jich je světlejších, druhých šest tmavších, popř. barevných. Je to barevná symfonie, s paletkou se dá krásně vyhrát. Já v posledních týdnech téměř nepoužívám jinou.

Paletka má umělohmotný obal. Jednoduchý kus plastu, otázka, co to vydrží.. Hodně se podobá paletkám MUA. Stíny jsou však přilepené pevně a musím říci, že i rovně. Součástí balení je oboustranný, silikonový aplikátor. To jistě víte, že ho běžně nepoužívám, ale takhle na cesty by se někdy hodit mohl. Nevím, zda má cenu rozepisovat se ke každému stínu zvlášť, protože platí u všech vesměs to samé. Pigmentace je opravdu dobrá. Trošku menší pigmentace se mi zdá akorát u dvou stínů - černý a tmavě modrý. Ostatní mají máslovější konzistenci a na oči chytají luxusně. Stíny na očích perfektně sedí, jednoduše se s nimi pracuje, blendí se přímo samy. Práší minimálně, sem tam něco ulítne, ale nic tragického. A třešničkou na dortu je fantastická výdrž. Stíny používám v poslední době bez bází a tyhle drží po celý den ve skvělém stavu. Neslévají se, na intenzitě nijak zvlášť také neztrácí, prostě pecka. Co víc vám mám povídat? Opravdu jsem si paletu oblíbila! Myslím si, že super je i to, že paletka nestojí svět. Vezmu-li, že za 179 Kč mám 12 dobrých stínů, jsem v sedmém nebi. Já ji tedy fandím a jsem ráda, že ji ve své sbírce mám :)






Ve stínu
Na slunci

Mezi mé nejoblíbenější stíny patří: druhý (zleva) - champagne, který využívám nejčastěji do vnitřního koutku na rozjasnění. Poté třetí odstín který je parádní na celé víčko, když zrovna nechci žádnou divočinu na očích.. ve spojení se čtyřkou je to potom moje nejoblíbenější kombinace. A nakonec šestý odstín, který je blíže nespecifikovatelný, je to taková "kovová" hnědo-šedá barva, až metalická, kterou dávám pro změnu do vnější koutku :)

Seženete tady za 179 Kč.

Některé stíny v akci:



Co vy a Makeup Revolution? Je vám tato značka sympatická? Využili byste tuto paletku?

15 komentářů:

  1. Ta vypadá dobře :) Možná si ji nadělím k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho po nějaké paletce koukám, myslím že tahle by pro mě mohla být ta pravá!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od nich Iconic 2 a jsem spokojená, moc :) Když se si dám stíny, tak preferuju hnědé a zemité tóny, takže ta paletka je přímo pro mě dělená. Věřím, že jsi s touto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle by mi asi taky nevyhovovala, ty modré odstíny bych nějak nevyužila. Každopádně jsem si dvě paletky koupila a jsou hrozně super, za tu cenu :).

    OdpovědětVymazat
  5. Pekne farby. Ja mam, ale moju paletku ocnych tienov od Gosh.

    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  6. Ta tmavě modrá barva na ruce mi úplně vyrazila dech, je krásná! Ostatní odstíny také super, takovou paletku bych využila. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka je nadherna a konzistencia tienov vyzera super, o pigmentacii ani nehovorim

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají krásně, Klárko. Těším se co s nimi vykouzlíš ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Kvůli te tmavemodre bych si paletku koupila. Krásná!

    OdpovědětVymazat
  10. Aaaa bože ta má nádherné odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. čakam na otvorenie slovenského eshopu a objednávam :) :D

    OdpovědětVymazat
  12. Paletka se mi líbí moc, pigmentace je skvělá a tyhle barvy bych určitě využila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)