čtvrtek 25. dubna 2013

Jak na náušnice..

Pěkný čtvrteční večer!

Předem se chci omluvit, za svojí nulovou aktivitu v posledních dnech, ale v poslední době je to se mnou opravdu hrůza.. Tento týden byl opravdu náročný a jsem ráda, že je u konce! Víc takových týdnů a za chvíli budu tuhá :D Opravdu se snažím, aby tu byl článek denně, ale ne vždycky to jde.. Takže za občasné absence článků se předem omlouvám. :)

Dnes jenom krátce, ale ráda bych vám ukázala novou vychytávku, která si trůní u mne doma. Mám ji díky mé drahé Ivetce, která mi ji nadělila k narozkám. Kromě jiného mi totiž dala i tenhle stojánek na náušnice, což se ukázalo jako skvělá praktická vychytávka. Sice jsem měla problém s umístěním, ale ten jsem brzy vyřešila a teď mám přehled o všech svých náušnicích! Konečně jsem zase začala nosit i jiné náušnice než pecky.. jak je v tom pořádek a člověk to má před očima, tak to jde mnohem lépe.. :) Je to vážně celkem praktická vychytávka pro někoho, kdo jich má doma hromadu a nemám v tom úplně přehled (jako tomu bylo u mě).



Teď už mám všechny pěkně pohromadě na očích a můžu je zase krásně prostřídat. Zvažuji, že si pořídím ještě nějaký na náramky.. Pomalu se v nich taky začínám ztrácet, takže by to asi bylo na místě.. :)

Co vy a podobné vychytávky?

14 komentářů:

  1. Moc se mi to líbí,ale pro mě by to asi nestačilo ... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle taky nejsou všechny co mám, tohle jsou jen ty nejoblíbenější :)

      Vymazat
  2. ja mam velký otočný stojan asi na 200 párů :DD

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle stojánek v bílé společně s věšáčkem na náhrdelníky mám na ebay taky v merku! už mi to všechno padá na hlavu a nutně ho potřebuju! :D

    OdpovědětVymazat
  4. já mám nepeckové náušnice momentálně pověšené na velkém otočném stojanu na cd :) peckové zapíchané v rámečku na fotky (http://www.blogerky.cz/clanky/378/dalsi-primitivni-diy) a náramky jsem nasadila na flašku (http://www.blogerky.cz/clanky/211/inspirace-pro-uskladneni-naramku), je to i hezký ozdobný prvek :) a konečně v tom mám, alespoň trochu přehled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já už bych to neměla kam dát :) už i na tenhle stojánek jsem hledala místo pěkně dlouho. Ale děkuji za tipy, omrknu to a uvidím, co se dá dělat :)

      Vymazat
  5. Chtěla jsem si koupit dneska v Nanu-nana (jinde nevím kde) ale moc se mi nelíbily a dcla drahé:/ jinak tj super vec,jednou si poridim:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké. :) Já si musím pořídit něco na dlouhé náhrdelníky.

    Těš se na víkend. :) Já se řídím heslem, že co tě nezabije, to tě posílí. Takže v mém případě budu po příštím týdnu asi Rambo (jeden šéf má dovču, kolega taky a jsem na celé oddělení sama). :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, já mam všechny naušnice taky vystavený na nástěnce, takové té korkové :-)) Když jsem je měla naházený v poličce nebo v krabičce, tak jak říkáš - nosila jsem jen ty navrchu a neměla jsem o nich přehled...teď je už několik měsíců skladuju takhle a je to bomba! :-) Něco na náramky by se mi taky hodilo...ale nemám to už kam umístit. :-D Mimochodem - krásný naušnice!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Podobný "stojan" jsem dostala k Vánocům a jsem za něj moc ráda, teď mám všechny naušničky pěkně pohromadě a nemusím je nikdy hledat a rozmotávat :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. toto sa mi páči. Musím si to už konečne zohnať. Náušníc mam asi najviac zo všetkej bižuterie. Na tie som nejak zaťažená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je to fajn, ale já bych to asi v pokojíku neměla kam dát.

    OdpovědětVymazat
  11. To já bych potřebovala spíš na náhrdelníky, a docela nutně :D

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji vám za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)