pátek 26. dubna 2013

SenzaBox - duben 2013.

Pěkný den!

Konečně jsem doma a mohu se vrhnout na článek. Tentokrát o aktuálním dubnovém vydání SenzaBoxu. Přišel už někdy v půlce týdne, ale vůbec nebyl čas na nahrání videa a sepsání článku. A tak je čas to napravit a něco si o boxu říci.. :)


Opět můžete zhlédnout video, kde boxík rozbaluji a nebo si přečíst pár slov o kousek níže..



 Boxík je tentokrát pěkně vyjarněný. Zelená krabička s květinovým vzorem se mi opravdu líbí! A to prosím jinak zelenou barvu opravdu nemusím. Je to jedna z nejhezčích krabiček, co se zatím objevila. K tomu skvěle sladěný průvodní dopis.. je to vážně bájo!


 
Obsah ale také není k zahození. Velkou radost mám ze vzorků BBček Skin79. Ale víte co, klidně bych brala plné balení! Však víte, jak BB miluji. Myslím ale, že je vážně skvělý nápad dát tam takhle několik vzorečků, aby si každý našel ten svůj. Nadšená jsem také z novinky od Rexony, která se u nás teprve uvádí na trh a krému od Vichy z řady Idéalia. Miluju to jeho krásné mini balení! Jako bonus od Vichy je v krabičce pytlíkový vzoreček jejich BB, takže můžete zkoušet BB krémy až do alelůja. Krém na ruce od Ziaji se u mě taky neztratí, tato kozí řada je velmi chválená, takže jsem na něj celkem zvědavá. Šampon s maskou od značky Wella Professionals také nejsou špatné, ale přiznám se, že ta expirační lhůta mne trochu zaráží.. Co mne nechává snad úplně chladnou, ale koukala jsem že ostatním se to hodně líbí, je Yankee Candle vonný vosk do aromalampy. Jako voní krásně, to bez debat, ale není to nic, po čem by mé srdce úplně prahlo.. Každopádně do skříně se hodí, aspoň budou hadříky hezky vonět.

Sečteno podtrženo opět se jedná o hodně zajímavý a pěkný balíček. Čtu na něj samou chválu, takže určitě mnohé potěšil. Já se přiznám, že nadšenější jsem byla z toho minulého. Koukám-li na to ale zpětně dva dny po rozbalení, v krabičce není snad nic, co bych nevyužila, což považuji za velký úspěch. Už teď se nemůžu dočkat, čím nás SenzaBox překvapí příští měsíc!

A co vy a SenzaBox? Objednali jste si tento měsíc? Líbí se vám?


Krabička mi byla poskytnuta ke zrecenzování, za což týmu SenzaBoxu velmi děkuji!

8 komentářů:

  1. Já jsem si té expirace ani nevšimla... :D :) Šla jsem se podívat a já mám stejnou expiraci... ale což už ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho dnes použila a nijak to snad nevadí :) vlasy mám zatím na svém místě, tak dobré :D

      Vymazat
  2. šampon používám, je super, mám taky jemné vlasy, mega objem sice neudělá, ale vlasy jsou takové pevnější, hrubší, takže vypadá, že je jich víc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem dělala článek na Rexonu :))

    http://cosmeticsbymichajka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Skodulko přečti si to také :) http://www.facebook.com/SenzaBox/posts/177245402430541?comment_id=523988&offset=0&total_comments=6&notif_t=feed_comment

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za odkaz! ;) Plánovala jsem to zítra projít, ale jsi rychlejší.. :)

      Vymazat
  5. já to mám také prošlý.. tak nevím, zda se to může použít :-(. Z nějakýho důvodu tam ta expirace je...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je, ale zase to je doporučená doba spotřeby.. neznamená to, že když je prošlá, že je to hned jedovaté.. :) Já jsem šampon použila a je to v pořádku :) dokonce mám vlasy krásně lesklé a jemné. Ale na masku si asi taky netroufnu.. ta je ještě z loňského roku a to už se mi zdá dost. Je to škoda, ale rozhodně z toho neviním tým SB.. spíš se mi to zdá jako faux pas od gigantické Welly.. :-/

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)