neděle 4. srpna 2024

Maskování: Eucerin, Garnier, Boots, Sefiros,..

Ahojky!

Po několika týdnech vás vítám u článku, který opět věnujeme pleťovým maskám. Ani v těch vedrech, ba možná tím spíš, nezapomínám pravidelně nějakou nahodit a vyzkoušeno mám teď slušné spektrum značek jako například Eucerin, Sefiros, Boots a další. Tak jdeme na to!


Niacinamide Sheet Mask - Boots

Tato maska byla naprosto skvělá! Měla jemné a tenké plátýnko, které bylo sice hodně mokré, až to sem tam odkáplo, ale zároveň díky tomu se úplně dokonale přicuclo. A i když séra bylo moc, tak ho ke konci na plátýnku moc nezbylo, protože ve valné většině se do pleti vstřebalo. A co víc, bylo to bez nepříjemného ulepeného pocitu, pleť zůstala krásně jemná a pružná. Že by maska výrazně pomohla proti černým tečkám a sjednotila tón pleti to asi ne, ale rozjasněná a fresh po ní pleť vážně byla, takže tohle mě hodně ba!






Bio Lifting Gold Mask - Sefiros

Sefiros maska byla úplně pravý opak předchozí masky. Toto byla dost tragédie. Maska je z hodně tuhého a nepoddajného plátýnka, které blbě sedělo a místy nedrželo. Séra v něm bylo úplně minimálně, fakt to bylo nepříjemně suché a měla jsem pocit, že pleti neměla moc co dát. Pleť byla po sundání úplně stejná jako před maskou, bez nějaké výrazné hydratace.. Asi den na to jsem musela dávat pro lepší pocit další masku :D






Hyaluron Filler - Eucerin 

Tato sada masek byla fajn. V balení byly rovnou čtyři kusy, takže jsem měla pěkně na měsíc vystaráno :) Masky samotné také super, protože krásně pleť hydratovaly a zanechaly ji dokonale vláčnou a pružnou. Zároveň sérum nebylo nijak ulepené a obtěžující, v klidu jsem ji mohla dát i ráno a po ní klidně i nahodit make-up.. Navíc měly masky krásnou jemnou vůni (cítila jsem v tom vůni krému Nivea Soft, stejná firma se tu prostě nezapře :D) a plátýnko bylo pevné, k pleti jemné a přizpůsobivé. Prostě spokojenost.





Hyaluronic Aloe - Garnier

Tuším, že tato s aloe tu už byla minimálně jednou. Je to jedna z mých nejoblíbenějších variant. Krásně pleť hydratuje, ta je potom dokonale nacuclá, jemná a pružná. Sérum maličko zanechává pleť ulepenou, ale není to nic drastického a většinou stačí přebytečné nevstřebané množství jen stáhnout ubrouskem. Hydratace však zajištěna, vůně jemná a plátýnko sice není nejlepší, jaké znám, ale je dosti přizpůsobivé, takže se s ním dá fungovat. Z drogérie je to rozhodně jedna z těch lepších masek.






Solution Calming Cica Sheet Mask - Tenzero 

Z této masky těžím ještě teď, protože jsem ji měla na obličeji zrovna včera a pleť ji stále cítí! Velmi příjemná maska, jejíž plátýnko hezky sedne a drží. Má jemnou parfemaci, séra je akorát, aby nikde neteklo, ale zároveň nabombilo vaši pleť. A že to se vážně daří, protože pleť je po sundání krásně nacucaná a hydratovaná, ale fakt hloubkově uvnitř pleti, protože i po ranním čištění stále vnímám tu vláčnost. Sérum nelepí a nemastí, plátýnko sice na 100% nesedí, ale je přizpůsobivé a dá se s ním během doby působení fungovat. Maska mě moc bavila a ráda po ní sáhnu znovu. Kupovala jsem tuším v drogérii Rossmann za cca 50 Kč, takže není o čem.





Energy Boosting Hydrogel Eye Pads - Selfie Project 

A na závěr ještě jedny hydrogelové polštářky pod oči. Tyto jsou roztomilé, zlaté a musím říct, že i dobře držely, což mne příjemně překvapilo, protože jsem měla obavy ze sklouzávání. Navíc mají dobrý tvar, který mi hezky pod oči sedl. Chvíli před použitím jsem je dala ještě zchladit do ledničky pro větší efekt svěžesti, což bylo fajn a možná asi jen díky tomu moje oční okolí zažilo trochu refreš, protože samy o sobě mi polštářky nic moc nedaly. Séra je na nich málo, takže hydratace se oční okolí moc nedočkalo a tak nějak si myslím, že nebýt toho ochlazení, kdy se mi trochu zmírnily otoky, nestalo by se asi nic.. Takže asi je znovu nepotřebuji..





Tak a to by pro dnešek stačilo, ale věřím, že tu brzy bude pokračování. Opět tu mám několik velmi zajímavých přírůstků, tak se sama těším, až je vyzkouším a dám vám o nich vědět :)

Máte s některou z těchto zmíněných zkušenosti? Která maska vás zaujala nejvíce? 

2 komentáře:

  1. Ahoj, zkoušela jsem pouze Garnier masku, ale rozhodně se musím podívat na masky Tenzero, nejsi první kdo je chválí :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost a to poměrně čerstvou mám jen s maskou od Garnier, byla fajn, rozhodně nezklamala, ale nemám úplně nutkání si ji jít koupit znovu, hlavně, když je tolik jiných masek a já nevím, kterou bych nejraději vyzkoušela dřív:-D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)