neděle 25. srpna 2024

Spotřebováno za červenec 2024

Krásný den!

Srpen se nám chýlí ke konci a my jsme tu stále ještě neměli červencové Spotřebováno! Takže je nejvyšší čas to napravit. Tentokrát se ale nemusíte bát, nebude to žádná hrůza a žádné závratné množství obalů, ale vcelku průměrná spotřeba.. Nálož si necháme na příště.


neděle 18. srpna 2024

Ziaja: Vyletněná řada Coconut & Orange Vibes

Krásný den!

Léto nám stále ještě nekončí a už vůbec není pozdě na to pořídit si novou voňavou kolekci značky Ziaja - Coconut & Orange Vibes! Sice kokos patří neodmyslitelně k létu, ale věřte mi, že tuto boží řadu si užijete kdykoliv a kdekoliv. 


neděle 11. srpna 2024

Velký test SPF krémů | L'oréal, Eucerin, Yves Rocher, Beauty of Joseon, Dermalogica

Krásný den, moji milí!

Léto je v plném proudu, pomalu se nám přehouplo do druhé poloviny, takže je nejvyšší čas dát si shrnutí na SPF pleťové krémy a fluidy, které jsem teď několik měsíců testovala. Bylo to už někdy začátkem jara, kdy jsem se konečně svolila k tomu tento sortiment prozkoumávat :D Do té doby jsem byla spíše odpůrcem a SPF krémy a fluidy používala spíše sporadicky a jenom v létě. Ano, v létě by měly být SPF krémy nutností, ale v dnešní době není od věci používat nějakou péči s ochranou proti UV záření celoročně. Já to vždy řešila BBčky s vysokou ochranou, ale tak nějak jsem si došla k tomu, že to asi nestačí a vaše pleť vám za větší ochranu v dlouhodobém horizontu určitě poděkuje. Každopádně k této cestě si musí každý dojít sám, takže do toho určitě nebudu nikomu kecat. U mne to všechno změnil fluid od Eucerinu, který mi ukázal, že mohou být tyto krémy i příjemné a neobtěžující.. No a od té doby se moje sbírka značně rozrostla a mám vám určitě co nabídnout. Tak jdeme na to!


neděle 4. srpna 2024

Maskování: Eucerin, Garnier, Boots, Sefiros,..

Ahojky!

Po několika týdnech vás vítám u článku, který opět věnujeme pleťovým maskám. Ani v těch vedrech, ba možná tím spíš, nezapomínám pravidelně nějakou nahodit a vyzkoušeno mám teď slušné spektrum značek jako například Eucerin, Sefiros, Boots a další. Tak jdeme na to!