neděle 28. července 2024

Tipy na seriály IX.

Ahojky!

Sice máme půlku léta a doma u telky teď asi většina z nás netráví tolik času, ale zase na druhou stranu je čas dovolených, tak by se vám třeba nějaké tipy na seriály i nějaké filmy mohly hodit, co říkáte? Plánuji tento článek už pár týdnů, tak jsem konečně sepsala všechny tipy z posledních měsíců a třeba si tam něco zajímavého najdete.. :) Je tu od každého něco - od dokumentů, přes krimi seriály až po romantiku a přihodila jsem i pár filmů, které mne v poslední době zaujaly nejvíce. Tak jdeme na to!


neděle 21. července 2024

Vlasové peelingy Beauty Jar: Rychlá pomoc pro čistou hlavu!

Krásnou neděli!

Léto je v plném proudu a já doufám, že si ho užíváte plnými doušky! Dneska přináším tip na vlasové peelingy. Ty se cca dva roky zpět staly nedílnou součástí mé vlasové rutiny. Spousta lidí dodnes vlasové peelingy nezná, což je podle mne ohromná škoda, protože to jsou velcí pomocníci. Obzvlášť teď v létě, kdy vlasy dostávají díky chlorované či slané vodě, sluníčku a pocení zabrat mnohem více, je třeba jim věnovat důkladnější péči.. A peelingy zajistí snadno a rychle vyčištění vlasu i vlasové pokožky a odlehčí vaší kštici od všech nečistot i stylingových přípravků, takže jsou pak vlasy jako nové. A značka Beauty Jar na toto myslí a v peelinzích na vlasy je mistrem. Nabízí jich hned několik a já je musela samozřejmě vyzkoušet.. Objednávala jsem tři, každý trochu jiný, tak se na to pojďme podívat.


neděle 14. července 2024

Spotřebováno za červen 2024

Ahojky, 

po týdnu vás opět vítám u nového článku. Koukám do kalendáře a nestačím se divit, že nám utekl další měsíc, takže je nejvyšší čas mrknout se spolu na Spotřebováno za červen. Minule to byla neskutečná smršť, tentokrát je to taková ta klasika, ale není toho úplně málo. I když to se psaním aktuálně dosti vázne, s testováním a spotřebou kosmetiky naštěstí nikoliv. To je jedině dobře, protože všichni víme, že mé kosmetické zásoby jsou dosti obsáhlé, že :D


neděle 7. července 2024

Aktuální péče o pleť: Mixa, Natura Siberica, Eucerin, Dermacol

Krásnou neděli!

Tak jsem si říkala, že by nebylo od věci si zase ukázat pár kousků z pleťové péče, které aktuálně používám nebo jsem donedávna používala. Letní pečující rutina je u mne částečně odlišná od té zimní. Se zvyšujícími teplotami přecházím nejen na lehčí konzistence krémů, ale také ubírám na množství produktů, které používám. Letos jsem do rutiny plně zapojila také krémy s SPF, takže dnes vám tu jeden představím. Ale kromě toho tu bude i oční krém, micelární voda či pleťový peeling a bude to i všehochuť značek - Mixa, Eucerin, Dermacol či Natura Siberica. Tak pojďme na to!