středa 20. března 2024

Souboj řasenek: Sky High Maybelline x Cils Miraculeux Yves Rocher

Ahojky, moji milí!

Vítám vás u nového článku, kde si spolu propereme dvě nové řasenky, které mi v posledních týdnech dělají společnost. Nebudu je samozřejmě prát v pravém slova smyslu, řasenky do pračky nepatří, ale podíváme se jim velmi důkladně na zoubek, respektive kartáček. A nemluvíme o kdejakých řasenkách, ale o nejslavnější řasence ever - Sky High od Maybelline a horké novince, kterou představila značka Yves Rocher - Cils Miraculeux. Tak co myslíte, jak si řasenky vedou a která mne ohromila více?


Sky High od Maybelline je řasenka, kterou asi nemusím představovat.. Obletěla rok-dva zpátky celý svět a od té doby se hřeje na výsluní. Nyní dokonce přibyly nové barevné varianty jako je růžová, modrá či burgundy. Ke mně si našla cestu teprve nedávno, trochu jsem čekala, až utichne rozruch kolem a dodělám zásoby řasenek, co doma mám, takže to vyšlo až pár měsíců zpět. Že jsem byla hodně hodně hodně napnutá, zvědavá a plná očekávání asi nemusím dodávat, co? Tady jsem čekala opravdu hodně, protože snad na žádnou řasenku jsem nikdy neslyšela a nečetla tolik chvály.. 





Od začátku jsem tak nějak doufala, že s kartáčkem si sedneme, protože je to přesně ten typ kartáčku, který na mé krátké a řídké řasy sedne nejlépe. Je umělohmotný, má krátké štětinky, takže pro mega krátké a řídké řasy by to měla být dobrá volba pro snadné a rychlé nalíčení, aniž bych měla opatlanou řasenku po celých očích. S kartáčkem se pracuje dobře, i když na něho nesmíte moc tlačit, protože je měkký a prohýbá se. Takže to si takhle poprvé řasy pročesávám a čekám řasy až do nebe a ono.. nic. Heleďte, řasy sice byly dejme tomu prodloužené, ale z počátku to tedy nebyla žádná sláva. Moje řasy byly stále moje řasy bez výraznějšího efektu. Pár kuřích nožek, ale rozhodně ne řasy jako z reklamy :D To samozřejmě berte s nadsázkou, každopádně žádný wow efekt se nekonal a po pár dnech, kdy jsem zas a znovu zkoušela, co řasenka dovede, to bylo zklamání. Řasy působily hodně přirozeně, místy byly i trošku poslepované.. No rozhodně žádný efekt, ze kterého bych si sedala na zadek. Už od počátku není nijak zvlášť mokrá a slyšela jsem, že brzy vysychá, ale i přesto jsem ji na pár dní odložila a šla o dům dál, abych se k ní asi po týdnu zase vrátila a dala jí ještě šanci. A pak to přišlo. Díkybohu. Probrala se k životu a po cca třech týdnech od otevření už byly řasy pěkné. Neříkám dokonalé, protože prostě a jednoduše tahle řasenka mne neučarovala (za chvíli zjistíte proč), ale konečně po několika týdnech začala líčit tak, abych si řekla aspoň: dobrý! Čím je starší, tím maluje lépe, i když už teď po více jak dvou měsících je pomalu zralá na vyhazov, jak je suchá. Zatím ji to ale svědčí, takže ji stále využívám a zkouším, co ještě předvede. Zatím to není žádný osmý div světa, prostě hezky zvýrazní, natočí a prodlouží, ale stále takovým nějakým "přirozeným" a spíše nenápadným způsobem.. Ale aspoň už to není taková tragédie jako na začátku.. Plusové body dostává za to, že se nedrolí, nežmolkuje, nerozmazává se. Jak ji ráno nanesu, tak ji večer sundám a žádnou neplechu jinak nedělá. Navíc ji seženete v každé drogérii a často i za velmi příjemné peníze. Já kupovala na Hebe za cca 189 Kč, ale třeba Rossmann ji měl nedávno za 209 Kč, což taky není špatná cena :)




První týden

Po třech týdnech

Nyní


No a zatímco jsem nechávala uležet Sky High, dala jsem se do zkoušení a testování novinky od Yves Rocher, jejich nové růžové krásky Cils Miraculeux. Řasenka slibuje objem a prodloužení, zároveň obsahuje chrpovou vodu, která má zklidňující účinky, díky čemuž má být vhodná i pro citlivé oči. Horká novinka slibuje divy a kartáček mne také od první chvíle zaujal, takže jsem se do testování s nadšením ihned pustila..




I tato řasenka má silikonový kartáček. Tentokrát je trochu tlustší, štětinky má krátké a hustěji posázené, ale je k tomu prohnutý díky čemuž dokáže hezky natočit a obarvit až u kořínků. Tušila jsem, že i tady by to mohlo fungovat a to se potvrdilo od prvního okamžiku.. Hned při prvním nalíčení jsem věděla, že tahle řasenka je dělo a bude moje láska. I když se s kartáčkem teprve učíte (aspoň já to tak mívám a většinou málokdy poznám po prvním líčení, že to fakt stojí za to :D), tady jsem měla řasy hned napoprvé tak nádherné, že jsem si z toho sedla na zadek. Tak krásně rozčesané, prodloužené, natočené i objemné řasy já mívám málokdy, takže jsem úplně zůstala koukat s otevřenou pusou. A vlastně každé další použití koukám dál, protože s touto řasenkou je to krása už několik týdnů a je snad stále lepší a lepší. Já si myslím, že fotky mluví za vše. U mne to nikdy nebude dokonalé (však z fotek víte, jak moje řasy vypadají), ale s touto řasenkou se k mému dokonalému výsledku blížíme, protože ty husté, dlouhé a oddělené řasy jsou pecka. S ní to vypadá, že mám řas mnohem víc a z těch mých pár chlupů je najednou soustavná linie řas :D No co říkáte? V pár tazích mám o mnoho lepší řasy, nikde nic neopadává ani se nerozmazává. Je to nádhera. Používám ji už druhý měsíc a stále maluje stejně, bez sebemenší změny textury. Není úplně mokrá, ale není ani přehnaně suchá. Spíš přesně akorát, aby pár tahy dokázala nalíčit. No já ji miluju! Fakt miluju a je to za mě jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy v ŽIVOTĚ měla. Fakt. Dokonce (a to říkám fakt nerada) mi přijde i o chlup lepší než moje milované řasenky Glam&Doll od Catrice :D Tohle chcete, to vám říkám! Jediné, co hraje v její neprospěch, je (pro mne) cena, protože bez akce stojí 579 Kč (najdete ji tu). No počkám si, až budou nějaké slevičky a pak už to tolik bolet nebude. Tak nějak mám pocit, že ji doma prostě musím zase mít, v záloze, až budu potřebovat svými řasami ohromovat, abych měla kam sáhnout..




První použití

Po třech týdnech

Nyní (slzí mi oči, takže vnější koutek oka je rozmazaný :D)

Suma sumárum: Všemi milovaná a opěvovaná Sky High sice není nejhorší řasenkou, jakou jsem kdy měla, ale ani tou nejlepší.. Nějak mne nedokázala ani po té době, co ji používám, přesvědčit, že má potenciál s mými řasami dělat zázraky. Zatímco pak přišla na vyzkoušení řasenka Cils Miraculeux a já si z toho, co tato řasenka dokáže, doopravdy sedla na zadek. Tak strašně krásné řasy jsem fakt dlouho neměla! Zrovna u řasenek mám málokdy nějaká očekávání a pak aspoň nejsem zklamaná (se Sky High se mi to opět potvrdilo :D), ale o to větší je pak překvapení, když to s nějakou řasenkou klapne. A se Cils to fakt klaplo hned při prvním použití. Aktuální top 3 řasenky? 1. Cils Miraculeux, 2. Glam&Doll Catrice, 3. Extra Long Lash Rimmel. Takže to mluví za vše, dnešní vítěz je jasný.

Co vy a Sky High? Patříte k fanouškům této řasenky? Zkoušel jste někdo novinku od Yves Rocher Cils Miraculeux? Jak vám vyhovuje?

*PR produkt zaslaný zastoupením Yves Rocher

3 komentáře:

  1. Přiznám se, že tady jsem trochu očekávala opačný výsledek. Sky High je podle mě jedna z top řasenek, už ani nevím, kolik balení jsem měla a vždy to bylo super. Ale asi opravdu záleží, jaké máme kdo řasy, jinak si to neumím vysvětlit. Nicméně jsi mě aspoň nalákala na tu řasenku YR, samozřejmě budu čekovat slevu, protože 579Kč za řasenku mi přijde až moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, je to docela raketa, ale naštěstí víme, že YR má občas moc pěkné akce :D :) Jinak nevím, mně prostě Sky High nic moc nedělá doteď :D Ta YR je mnohem lepší, do toho teď začínám testovat Thrill Seeker od Rimmelu a ty také nejsou špatné :)

      Vymazat
  2. Skvělý příspěvek! Vaše promyšlená analýza se mi líbila. Pište dál – máte na to talent! Získejte exkluzivní slevu na předplatné Aviator Premium s naším propagačním kódem.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)