středa 6. března 2024

ALIVE - Hugo Boss

Krásný (a voňavý) den!

Co takhle zase pro jednou tip na vůni? A rovnou vám představím jednu, která se mi vryla hluboko do srdce a patří od prvního okamžiku mezi moje signature vůně. Už jsem vám ji ukazovala v lednových oblíbencích. Ano, je to dokonalá Alive od Huga Bosse! Vůně Hugo Boss jsou velmi chytlavé, ženské a elegantní a přesto v sobě mají i známku lehkosti a svěžesti. Dokonale kombinují těžší dřevité a jemné ovocné tóny.


Vůně se ukrývá v jednoduchém a elegantním zlatém flakónku. Na první pohled může v myšlenkách svádět k tomu, že bude i ve svých tónech a ingrediencích jednoduchá, ale ono je tomu přesně naopak..

Hlava: skořice, černý rybíz, jablko, švestka, madagarská vanilka
Srdce: tymián, jasmín, sambac
Základ: cedr, santalové dřevo, olivovník, dřevité tóny

Vůně Huga si hodně hrají s intenzitou jednotlivých tónů, což znamená, že na některé je kladen důraz znatelně více a na jiné méně. Bylo tomu tak u vůně The Scent, kde hrály prim tóny broskve, je tomu tak i tady, kde při prvních přičichnutích zaznamenáte znatelně ovocné tóny švestky se štiplavým rybízem. Těm se ale nos během pár okamžiků přizpůsobí a najednou dostane do podvědomí tóny květinové. V samotném základu na vás po nějaké chvíli čeká těžší, dřevitější a teplejší základ. Tohle je přesně to haló, které mne u tohoto parfému okouzluje.. V prvních chvílích působíte svěže, mladě.. všechny svojí vůní rozjařeně "zdravíte", ale stačí pár chvil, aby ve vás najednou všichni poznali elegantní, sebevědomou a smyslnou dračici, která o životě už něco ví a není žádná malá holčička.. Ideální vůně pro bussiness women, která potřebuje dát jasně najevo, kdo je tady pán :D





Je to smyslná a zároveň svěží vůně dnešní doby, která mne neuvěřitelně baví! Miluju ji a cítím se s ní ve své kůži a naprosto svá. Její výdrž je celodenní a jsem s ní kompatibilní na nejvyšší míře. Postupně se uvolňuje z pokožky, zůstává znatelná i z oblečení. Svými teplejšími a místy těžšími tóny je to vůně ideální na chladnější období - podzim, zima.. ale určitě nositelná i na jaře a neviděla bych úplně problém ani v létě. Na den asi ne, ale třeba na párty, meeting nebo nějakou zvláštní příležitost úplně v pohodě. Je to prostě a jednoduše láska největší a myslím, že mne je tak neomrzí a odteď bude mít vždycky místo v mé sbírce :)





Sečteno podtrženo: Láska. Velká. Světová. Miluju tu vůni a bezesporu bude mít u mne doma vždycky místo jisté. Stejně jako si mě podmanila varianta The Scent, zvládla to i vůně Alive (a ještě rychleji). Je to skvělý držák a typ vůně, se kterou se dokážu ztotožnit a která mne zas a znovu, každý den, dokáže okouzlit.. Omrkněte ji tady, kde ji můžete sehnat v různých velikostech a baleních. 

Co vy a vůně Hugo Boss? Máte někdo také rád vůni Alive?

*dárek od Elnino.cz

3 komentáře:

  1. Měla jsem ji ve vzorečku a jako rozhodně je to adept na vůni, co bych chtěla v plném balení..a to jsem si původně myslela, že to nebude nic pro mě, ale tam je od všeho něco, od květin, přes ovoce až po nějaké to dřevo, nebo zkrátka něco těžšího, co tomu dodává ten říz. No, jak říkám, mám ji v podvědomí a časem si ji koupím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, přesně ten mix se mi taky líbí.. a od Huga mám moc ráda ještě vůni The Scent, kterou jsem si teď taky musela znovu pořídit :D Má fakt krásné a dobře držící vůně :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)