středa 13. března 2024

Di Angelo Cosmetics: Krém po kterém zmizí vrásky?

Krásný den vám přeji!

Pojďme se dnes spolu podívat na kousek, který uvítají všichni, které už trápí nějaká ta vráska v očním okolí.. Co byste řekli na oční krém, který vám s nimi pomůže a vrásky "vyzmizíkuje"? Že nic takového neexistuje? Ale ano, existuje. Sice vás nezbaví vrásek trvale, ale zvládne je zamaskovat tak dobře, že budou znatelně menší.. To totiž umí oční krém No. 1 Lift Eye Cream od di Angelo Cosmetics!


Oficiální popis: Unikátní minerální krém No.1 Lift vyhladí a rozjasní oční okolí už do 3 minut po aplikaci. Zároveň zmenší otoky, váčky a zesvětlí tmavé kruhy pod očima. Obsahuje křemík a další minerály, které do 3 minut od aplikace vypnou pleť a vyhladí jemné vrásky okolo očí. Tento okamžitý efekt vydrží 5 až 8 hodin. Při pravidelném používání bude pokožka vašeho očního okolí pružnější a může se prodloužit také doba, po kterou je okamžitý účinek krému viditelný.


Co vy a vrásky v očním okolí? Já musím říct, že pro mne je to jeden z mála estetických problémů, který mne trochu trápí, protože vím, že genetika je nemilosrdná a v očním okolí mi jednou dopřeje pořádné krátery :D Ale na druhou stranu vím jistě, že podstupovat estetické zákroky nechci, takže nezbývá než se s nimi smířit a dělat maximum pro to, abych škody eliminovala.. V tom samozřejmě pomáhá kvalitní oční krém, který je základem. Bude-li oční okolí strádat a nebude dostatečně hydratované, projeví se to na hlubších a výraznějších vráskách a linkách, což určitě nikdo z nás nechce. A teď už díky di Angelo znám i krém, díky kterému můžu hrát, že nevím, co to vrásky jsou, protože je dokáže parádně maskovat :D



Ve zlaté tubě se ukrývá poklad a to gelový krém, který se snadno a rychle aplikuje. V okamžiku, kdy jej nanesete začínáte cítit lehoučké pnutí, kdy začíná krém na pleti zasychat. Není to nic nepříjemného, cítíte jen, jak pomaličku zasychá a v danou chvíli se doporučuje být v klidu, nedělat grimasy, smát se, nemluvit, aby měl krém příležitost se dostat přesně tam, kam má. Vytváří tím vrstvu, která vyplní vrásku a pleť je díky tomu sjednocená a vyhlazená. Trochu bych to přirovnala ke klasickým make-up bázím, přičemž tady je účinek silnější a výsledek znatelnější v lokálním měřítku. Následně dávám klasicky make-up, který si na krém sedne bez potíží a řeknu vám, že výsledek je vážně super! Pleť je hladší a rovnější, make-up nezalézá do vrásek, takže na ně tolik neupozorňuje. Často už vynechávám korektor i Under Eye Brightener, který jak víte, miluju a nedám na něho dopustit, ale s tímto krémem to prostě není třeba. Pleť je už po něm krásně jemná a vyhlazenější, že dalších korekcí není třeba. U mne efekt navíc vydrží víceméně celý den, takže boží! Zároveň musím říct, že mám pocit, že mne v poslední době (od té doby co krém používám) tolik netrápí oteklé oči, váčky a kruhy pod očima, i když spánku nemám více než jindy. To je vskutku příjemný bonus. Jako fakt jsem moc nevěřila, že by něco mohlo takto fungovat, ale je to vážně super! Tohle se hodí doma mít. Tuba má zúžený aplikátor, takže si snadno korigujete množství. Stačí ho opravdu málo, dáte-li ho moc, ihned to poznáte, protože se vám pod očima vytvoří taková lehce zabělená krustička. Doporučuji s ním tedy šetřit a dávat méně a pak dle potřeby doplňovat. Efekt tak bude mnohem lepší a přirozenější.




Vybrala jsem několik fotek, kde je podle mě nejvíce vidět, kdy jsem krém pod očima měla a kdy ne :D



Sečteno podtrženo: Jako je to něco! Nevěřila jsem, ale už věřím. Vrásky jsou parádně eliminované a ten pocit je k nezaplacení. Já osobně bych na zákrok nikdy nešla a jsem se svými vráskami ok, ale proč si občas nedopřát ten luxus a aspoň na chvíli se jich nezbavit? :D Je to super, člověk má pocit, že zas o pár let omládl a přitom je to snadné, rychlé a bezbolestné :) Krém seženete tady, 20 ml za cca 850 Kč, ale pokud byste rádi nějakou tu kačku ušetřili, tak mám dlouhodobý kód: klara15 na 15% slevu na celý sortiment e-shopu Di Angelo Cosmetics

Kdo znáte Di Angelo Cosmetics? Zkoušeli jste od nich něco? Máte někdo vyzkoušený tento krém?

*Spolupráce se značkou Di Angelo Cosmetics

2 komentáře:

  1. Ty jo, přiznám se, že nevidět ty fotky a nepřesvědčit se na vlastní oči, tak tomu ani nevěřím:-D Značku a ani krém vůbec neznám, ale rozhodně bych poznat chtěla, to co vidím je skoro až neuvěřitelný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako je vážně super a každé ráno si ho dávám s velkou chutí, protože to oční okolí vypadá prostě o mnoho lépe! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)