středa 28. února 2024

Makeup Revolution: Forever Flawless Nude Silk a Bare Pink

Krásný den!

Hodně dlouho jsme tu neměli žádné paletky Forever Flawless, všimli jste si? Ano, už je to tak, na čas jsem jejich sbírání odložila k ledu a nějak si novinek od Makeup Revolution nevšímala.. Jenže.. Tohle je prostě závislost, najednou se mi po plechovkách zastesklo, koupila jsem jednu z chybějících a to vedlo k druhé, třetí.. a už mám doma zase posbírané všechny :D Takže přináším další shrnutí, ve kterém se spolu mrkneme na dvě velmi zajímavé a hodně univerzální paletky. První je Bare Pink, která kromě velmi přirozených odstínů obsahuje i pár krásných růžovek a druhou Nude Silk, která je jak název napovídá hodně silk a hodně nude.. Tak která bude ta vaše..?




Je libo paletku, kde se kombinují jemné hnědo-zlaté tóny s několika výraznějšími růžovými prvky, které dokáží snadno a rychle rozbít tu všednost? Pokud ano, tak určitě omrkněte paletku Bare Pink. Já jsem milovník růžové a obzvlášť v létě po ní (nejen v líčení) sahám často, takže této paletce se budu ještě hodně věnovat. Každopádně je bombasticky využitelná i nyní a obsahuje spoustu krásných zlatavých a hnědých odstínů na běžné denní i výraznější večerní líčení..




Obaly u těchto paletek asi dopodrobna rozebírat nemusíme, protože je ode mne dobře znáte. Plechová krabička je bytelná a nerozbije ji snad ani přejetí náklaďákem :D Uvnitř je osmnáct krásných a kvalitních stínů a velké zrcátko přes celou vnitřní stranu víčka.





Spektrum barev vidíte sami, je krásně barevná a přesto se drží jednoduchosti. Najdete tu sedm matných stínů, jedny zlaté slisované střpytky a zbytek je lesklý. Některé jen v jemném, jiné ve velmi výrazném lesku. V matné verzi tu najdete takový ten základ a podklad vhodný pod třpytky a lesklé odstíny. Vše se v paletce skvěle doplňuje. 







No a po všech těch mých recenzích plechovek FF nevím, zda je třeba ještě nějak hodnotit a probírat jejich kvalitu? :D Myslím, že má stále se rozšiřující sbírka, je vhodný důkaz, že jde opravdu o parádní paletky. Bare Pink není výjimkou a skvěle slouží. Stíny jsou krásně pigmentované, pracuje se s nimi snadno a rychle, stačí pár tahů pro krásné a syté líčení. Pro top lesklý efekt vždy nanáším poslední vrstvu lesklého stínu prstem, kterým se podaří nanést stín ještě sytější. O celodenní výdrži není sporu, jak ráno ještě za tmy nanesu, tak večer zase za tmy sundám.. Pořád tvrdím, že nic lepšího v drogérii prostě nenajdete.








Druhou kráskou je potom Nude Silk, což je jedna z těch nejuniverzálnějších paletek ve Forever Flawless kolekci. Je plná krásných, jemných hnědo-zlatavých tónů. V porovnání s nejpodobnější paletkou Timeless Fantasy je tato verze trochu teplejší a mám tak trochu pocit, že mi sedí a sluší o něco víc :D




Opět je tu složení v podobě matného podkladu a základu (sedm barev), který se hodí ke všem lesklým barvám. Lesklé stíny tu převažují, i když intenzita lesku je u nich různá.. od jemného shimmeru až po ty kropenaté stíny, které vám zaručí lesk jako blesk. Já naprosto zbožňuji mega lesk odstínu Living, Malibu nebo Iconic ♥ I přes celkovou jednoduchost paletky se s ní dá tvořit každý den trochu jiné líčení v různé intenzitě. Za mě je to pro svoji nenáročnost naprosto skvělá až geniální "everyday" paletka.









Důkaz místo slibů, co se intenzity týče. Všechny swatche jsou dělané jedním tahem.. Může to být více vypovídající? Za mě prostě pecka. Kvalitou je na tom pak téměř totožně jako Bare Pink - zárukou je snadná a rychlá práce s nimi, minimální prášení a celodenní výdrž. Tady prostě není ani chybka.









Sečteno podtrženo: Asi není nutno dodávat, že se obě tyto paletky staly velmi rychle mými láskami, že? A zrovna Nude Silk je tou paletkou, která znovu rozhořela ten vnitřní plamen lásky k těmto plechovým kráskám :D Obě jsou bez chybičky a do sbírky rychle zapadly. Doporučuji všema deseti. Ale nutno dodat, že nejste-li sběratelé jako já, asi nutně nepotřebujete obě, protože část jejich odstínů si je hodně podobná, ne-li úplně stejná..! Takže pozor na to :) Aktuálně je potkávám za slušné peníze v akcích (už kolem 240 Kč), takže pokud se vám některá líbí, neváhejte a jděte do ní! Nude Silk seženete i v drogérii Rossmann (nyní 25% sleva na Revolution!) a Bare Pink se spoustou dalších na Notino.cz.

Máte některou? Která se vám líbí víc? 

4 komentáře:

  1. Nemám ani jednu, ale takhle na pohled oběma tleskám a říkám, že jsou nádherné. Sběratel plechovek vyloženě nejsem, ale kosmetiky jako takové docela jo, což je taky trochu prokletí:-D No, radši ke stojanu téhle značky nelézt, vím určitě, že bych nejspíš neodolala..a to jsem si letos ještě žádnou novou paletku nekoupila, držím se:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to závidím! :D Já sice poslední dobou paletky také nakupuji v mnohem menší míře, ale už mi doma nějaké přistály :D

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí ta druhá. Odstínově je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)