středa 17. ledna 2024

Beauty Jar: Koupelové přísady

Ahojky!

Máte také v chladnějším období tendence utíkat se zahřát do horké vany, na chvíli si v ní odpočinout a jen tak si lebedit? Pokud ano, tak právě pro vás tu mám dnešní článek, ve kterém se spolu podíváme na značku Beauty Jar a jejich koupelové přísady.


Beauty Jar má nabídku opravdu širokou a právě především co se týče koupelové kosmetiky.. Najdete u nich pořádnou várku bomb do koupele všech možných barev a vůní a stejně tak koupelové soli či koupelové pudry všeho druhu. Kdo se rád cachtá, tak tady si přijde na své.. A já zkoušela od každého něco.

Co si vezmeme na paškál jako první? Tak třeba sůl do koupele Love Is In The Air, kterou mám doma dokonce dvakrát. Jednou jsem si ji kupovala a podruhé ji dostala, takže této sladké a intenzivní květinové vůně jsem si mohla užít dosytosti. Ta vůně je opravdu velmi silná a provoní koupelnu i pokožku. Sůl je i zbarvená do červena, takže máte obarvenou i vodu. Pokožka je pak po mořské soli značně zjemněná a vláčná. Tuhle sůl jsem si tedy vážně moc užila a klidně ji doma uvítám i do třetice. Cena za 200 g cca 150 Kč.







Bomby do koupele má u nás doma v oblibě zejména mládě, takže jsem mu dovolila vhodit do vany i tuto. Z toho důvodu nemám bohužel fotku v akci, protože jsem to jaksi úplně nestihla :D Každopádně ono by tam stejně nic vidět nebylo, protože bomba Flower Power neudělá žádný barevný efekt ani pěnu. Ovšem zase zanechá ve vaně po rozpuštění sušené plátky růží, které krásně provoní. Zároveň bomba opravdu skvěle pokožku zjemní až vyživí díky obsahu mandlového oleje. Pro dítko to bylo spíše zklamání, protože žádný efekt, pro mne však fajn relax ve vaně s vůní růží, kterou miluji, takže užito na 100%. Koupelí s vůní růže já nepohrdnu nikdy.






Do třetice pak sen každé holky - Girl's Dreams Třpytivý pudr do koupele. Ten je za mě největším zklamáním, protože tady byl efekt ve všech aspektech nejslabší. Pudr má jemnou nafialovělou barvu, takže je jasné, že ani ve vaně to nebude žádné barevné terno, neobjeví se ani pěna a co víc, i ten třpytivý efekt je úplně nenápadný. Jedná se spíše o jemný lesk na vodní hladině, který jsem se snažila zachytit aspoň na fotku, ale lidskému oku je jinak celkem skrytý. Vůně je v tomto případě také velmi nenápadná. Jedná se o slabší, pudrovou vůni, trochu až připomínající aviváž, ale je vážně velmi neprůbojná. Plusem je pak přinejmenším výživa pokožky, díky mandlovému oleji a vitamínu E. Koupel jsem si užila i tak, protože pro mne je to teď v zimě takový příjemný odpočinkový rituál, ale asi pudr znovu nepotřebuji.







Sečteno podtrženo: Sháníte-li zase nové koupelové přípravky, určitě můžete mrknout na Beauty Jar. Za mě určitě nešlápnete vedle se solí do koupele nebo bombou. Na Notinu najdete velmi širokou nabídku. Těch bomb je tam spousta! Já mám určitě v merku nějaké další kousky. O tom, že je to fajn i jako dárek, ani nemluvím ;) Cena je kolem 100 - 150 Kč, ale často bývá značka ve výhodných akcích (třeba jako teď). Část sortimentu je dostupná už i na Dm.cz a kdybyste náhodou chtěli očíhnout, jak taková bomba vypadá naživo, tak i v kamenných prodejnách DM jednu verzi mají a to červenou balistiku Sex Bomb za 99 Kč :)

Co vy a Beauty Jar? Znáte tuto lotyšskou značku? Zaujala vás? Také se v zimě s chutí naložíte do vany?

8 komentářů:

  1. Značku jsem ještě nezkoušela, ale láká mě. Vanu si teď užívám ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ní taky doslova ujíždím :D A těch zásob, co jsem si udělala! :D

      Vymazat
  2. Ja teraz skúšam šumivé bomby do kupela od blombee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec neznám! A zní to zajímavě, musím očíhnout, díky za tip! :)

      Vymazat
  3. Ahoj, značku jsem ještě nezkoušela a co se vany týče, tak maximálně s nějakými léčivými bylinkami. Cokoliv parfemovaného mi obvykle nedělá moc dobře, tak moc "nevanuju"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to je škoda :( Tak nejlepší ovesná koupel, které mají na Naturway i zkombinované právě s bylinkama a jsou neuvěřitelně příjemné ♥ :)

      Vymazat
  4. Značku znám, hlavně z makeup.cz, nicméně do koupele jsem od ní ještě nic nezkoušela. Což je trochu škoda, protože přes zimu se čabrám ve vaně skoro každý den:-) Nejvíc by mě asi lákala ta sůl do koupele, blíží se Valentýn, tak by byla s tou láskou ve vzduchu i tématická:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě byla! Má to být dokonce sůl pro dvojice, nějaká lehce "afrodiziakální" ;) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)