středa 6. prosince 2023

Yves Rocher: Bohatá hříva s Anti-chute řadou

Krásný den, moji milí!

Tak podzim nám utekl ani nevím jak a máme tu pořádnou ladovskou zimu.. A já vám konečně přináším výsledky mého podzimního testování s posilující vlasovou péčí Anti-chute od Yves Rocher, která je v mém případě pro podzim přímo stvořená - má podporovat růst nových vlasů a pomáhat proti vypadávání, na které já v tomto období trpím nejvíce. K tomu abych se tomu letos vyhnula mi pomáhala kompletní péče obsahující šampon, kondicionér a šestnáctidenní intenzivní kúru a my se jdeme podívat, jak to dopadlo.


Vlasová péče YR mne v poslední době jen mile překvapovala, takže jsem byla hodně zvědavá, jak to bude s touto řadou Anti-chute, která obsahuje výtažky z vlčího bobu, agáve a ženšenu. Všechny tyto ingredience stimulují k růstu nových vlasů, zpomalení vypadávání těch stávajících a tím podporují hustotu vaší kštice. A bujná a hustá kštice je to, co chceme snad všichni :)



Šampon je taková klasika, takže u něho jsem neočekávala žádné velké potíže. Má jemnou svěží parfemaci, bohatě napění a vlasy umyje raz dva. Po umytí jsem většinou dávala ještě kondicionér pro snadnější rozčesávání, ale i bez něho nebyly vlasy nijak zvlášť zacuchané. Bezprostředně po umytí pak byly vlasy hezky lesklé, jemné, nadýchané a provoněné.. radost pohledět. Ale bohužel ten efekt trval jen den a hned ten další po umytí už začínaly plihnout a velmi rychle se začínaly od kořínků mastit. Většinou jsem potřebovala už druhý, maximálně třetí den hlavu umýt. A to bez ohledu na kondicionér, který ke kořínkům nedávám.






Kondicionér pak skvěle doplní vlasovou péči, vlasy jsou pak ještě o něco hezčí, lesklejší, rovnější a jdou lépe rozčesat. Jsou rozhodně posílené a zdravé, jak jen mohou být. Nijak zvlášť nejsou po jeho použití zatížené a jelikož kondicionér nedávám až ke kořínkům, ale jen do délek, tak vím určitě, že za rychlejším maštěním hlavy nestojí. Za mě je plusem i fakt, že je balení o 50 ml menší, takže se spotřebovává stejnou měrou se šamponem a zbytečně mi tu pak nezůstává.. 





Hlavní stavební kámen této vlasové řady je však Intenzivní kúra proti vypadávání vlasů, která v sobě má 2x koncentrovanější výtažek z agáve. V krabičce se ukrývají čtyři ampulky, které jsou rozděleny na čtyři dny. Na ampulce najdete nakreslené množství, které máte denně ke kořínkům vlasů aplikovat. Ampulka je v pohodě uzavíratelná, takže se nemusíte bát, že si ji někde rozlijete, i když na žádné cestování to moc není. Každopádně na poličce ležet v pohodě těch pár dní zvládne. Každý den jsem pak před spaním aplikovala vodičku přímo ke kořínkům a trochu pokožku rozmasírovala. Za mě příjemný rituál, který mne nijak neobtěžoval a hlavně těch šestnáct dnů mi fakt neskutečně uteklo! Vodička je průhledná, má svěží parfemaci, ale co mi vadilo byly ty ulepené vlasy. Vodička je docela poslepovala a zanechávala je takové.. matnější. Rozčesat to naštěstí šlo, ale na omak to nebylo pěkné a na pohled také úplně ne. A ještě v kombinaci se šamponem, po kterém se vlasy samy o sobě rychleji mastily, to bylo docela nepříjemné. Musela jsem mýt hlavu opravdu obden, jinak se to nedalo. ALE co musím kúře a potažmo celé vlasové řadě uznat, je fakt, že vlasy skoro vůbec nevypadávají! Rozhodně ne v takové míře, v jaké jsem při změnách ročních období a výkyvech teplot zvyklá. Tentokrát mám teda opravdu parádní hřívu, vlasy padají minimálně a celkově jsou pevnější. A dokonce jsem našla i nějaké podrosty nových vlasů. Takže se to vyplatilo, přineslo to výsledky i přes potíže s neustále mastnou hlavou. 







Sečteno podtrženo: Vlasová péče jako taková zafungovala skvěle a co se týče vypadávání vlasů a posílení, rozhodně mohu doporučit. Už jsem byla připravená na každoroční peklo s vlasy všude, jenom ne na hlavě, ale dosud se žádné peklo nekonalo, naopak hřívu mám teď docela slušnou :D Ale nebylo to zadarmo, co se týče pocitů při používání, tak z toho už tolik nadšená nejsem. Kúra byla jen na šestnáct dní, takže se ty ulepené vlasy daly nějak přečkat, ale po šamponu se mi fakt pekelně rychle mastily vlasy a už druhý den od mytí bylo potřeba vytáhnout sucháč nebo opět umýt a na to už nejsem zvyklá. Ještě štěstí, že přišel čas čepic, které toho mastňáka zamaskují :D Za mě tedy radost tak napůl. Celou vlasovou péči můžete najít tady, šampon/kondicionér za 249 Kč, kúra za 679 Kč, ale dá se sehnat i v různých zvýhodněných setech. 

Co vy a vlasovka Yves Rocher? Máte někdo řadu Anti-chute vyzkoušenou? Jak bojujete se sezónním vypadáváním vlasů vy? 

*barterová spolupráce s Yves Rocher

6 komentářů:

  1. Zkušenost nemám a celkově péče na vlasy YR až na pár oblíbenců jako je třeba malinový ocet, tak na základě mých dosavadních zkušeností nic moc, vypadávání vlasů docela řeším, ale asi nevím, jestli bych do této řady šla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, já donedávna YR vlasovku taky moc neřešila :) Jako jsem této řadě vděčná za to, že vlasy nepadají, fakt jo, ale už jsem i ráda, že jsem ji spotřebovala, to časté mytí mě moc neba :D Teď tu čeká ještě jedna řada proti vypadávání od AB, tak uvidíme, která bude lepší :)

      Vymazat
  2. Proti padání mám teď Australian Bodycare, padají furt 😅, ale stačí mi mýt po týdnu 😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak do té se budu pouštět teď :D Ale jestli aspoň nebudu muset mýt tak často, budu ráda :D

      Vymazat
  3. Ahoj, přiznám se, že ty mastnější vlasy bych nedala. Mám od Yves Rocher moc ráda jejich řadu na barvené vlasy, ta je za mě bezkonkurenční a čas od času si koupím tu reparační masku. Teď zrovna nic z toho doma nemám, ale za to téměř denně používám jeden z jejich parfémů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně už mě to časté mytí taky moc nebavilo, takže se teď ráda pouštím zas do jiného testování :) Ale účinky jsou, takže to fakt oceňuji!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)