neděle 8. října 2023

Spotřebováno za září 2023

Krásný den vám přeji!

Je tu další neděle a s tím i další video a jelikož září jsme nechali úspěšně za sebou, pojďme se podívat na Spotřebováno. A teď se podržte, mám tu historicky jednu z nejmenších spotřeb. Rozhodně už tu nebude méně produktů minimálně tento rok, co myslíte? 


Je tu pouhých devět kousků! No to tu vážně dlouho nebylo. Tím se asi zařazuji k většině smrtelníků :D 


Sprchový olej Brasilian Vibes - Online Senses - už jsem kdysi měla jinou variantu tohoto sprcháče, tak jsem se rozhodla při nákupu na Hebe zkusit jinou parfemaci. Tentokrát bohužel o mnoho slabší, protože vůně mi začala záhy po otevření připomínat záchodové vůně a bylo po nadšení. Jinak píší, že je to olej, ale nenechte se zmást. Je to klasický sprchový gel, jen trochu více kluzký, do oleje jako takového to má hodně daleko. Znovu již nepotřebuji. Hodnoceno: 3/5.

Sůl do koupele Me Time - Isana - nejlepší varianta, jakou kdy Isana vytvořila! Krásná relaxační vůně s prvky bílého čaje a mandle, která vám dopomůže k příjemného zážitku při odpočinku ve vaně. O lehké výživě a nízké ceně už se ani nemusíme bavit. Hodnocení: 5/5.

Mlhovina na tělo Pineapple - Ziaja - za mě bohužel ne. Je sice fajn na osvěžení a ta vůně je parádní, ale já jsem se po ní během používání osypala. Nejdříve vyrážka na jedné, potom i na druhé ruce. Naštěstí jakmile jsem ji přestala používat, byl klid. Tak jsem ji dodělala aspoň jako bytovou vůni. Hodnocení: 2,5/5.

EdP Acqua di Gioia - Giorgio Armani - krásná a naprosto úžasná svěží vůně, která se na léto neskutečně hodila. Tóny citrusů a máty, následované květinovými prvky a zakončeno je to dřevitými složkami. Dohromady zajímavá symfonie vůní. Bohužel ale jsem nemile překvapená tou slabou výdrží, protože po pár hodinách už jsem o ní ani v nejmenším nevěděla.. Hodnocení: 4/5.



Strawberry Sheet Mask - Holika Holika - dobré plátýnko, dostatečně napuštěné, sérum příjemné a po sundání z velké části vstřebané, takže se to obešlo bez ulepení. Hydratace a osvěžení pleti zaručené. Byla fajn. Hodnocení: 4/5.

Cactus Style Sheet Mask - Action - tohle bylo velmi příjemné překvapení. Maska nestála ani dvacku, ale kromě vtipného plátýnka v podobě kaktusu (já jsem teda vypadala spíš jak Shrek :D), bylo fajn i osvěžení a hydratace bez ulepené a umaštěné pleti. Užila jsem si ho a vážně klidně koupím znovu. Hodnocení: 4,5/5.

Maska na obličej s výtažky z perel - Balea - tohle bylo nejkrásnější plátýnko, co jsem kdy zažila! Nevypadala jsem v něm jako blb tolik jako obvykle :D Balea masky nevyhledávám, většinou mi přijdou nepříjemné umatlané a hydratace žádná, ale tady to nebyla až taková tragédie. Znám sice i lepší, ale rozhodně patřila k těm lepším maskám, co Balea nabízí. Hodnocení: 3,5/5.

Micelární voda pro normální a citlivou pleť - L'oréal Paris - kupuji opakovaně. Micelární voda parádně odlíčí a pleť dočistí, nezanechává pleť ulepenou, ale ani vysušenou či podrážděnou. Jednoduše funguje skvěle, nedělá neplechu a 400 ml mi i velmi dlouho vydrží. Hodnocení: 5/5.

Krém Hyalurogel Light - Mixa - byl také příjemným překvapením. Lehoučký, gelový krém s příjemnou parfemací, který se na pleti ihned vstřebává, zanechává pleť jemnou, bez ulepení či umaštění. Zároveň obstará hydrataci pleti a dobře kooperuje s make-upem. Ideální denní krém pod make-up. Hodnocení: 5/5.

Tak a světe div se, tohle je všechno!! A teď se můžete těšit na říjen, protože hádám, že to bude daleko větší odvaz :D 

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? 

6 komentářů:

  1. Tak já znám ten sprej Ziaja a naštěstí jeho používání mi žádné potíže nezpůsobuje, vůně ananasu je parádní:-) A pak krém od Mixy, tam se bála lepení, protože jak má něco gelovou konzistenci, tak to zavání průšvihem, ale mile mě překvapil:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Já u gelových očekávám to samé, ale tohle byla pecka :) Včera jsem zrovna byla v pokušení v Dmku, páč mají výhodné balení verze Rich s balzámem na rty :D

      Vymazat
  2. Acqua di Gioiu jsem v minulosti párkrát měla a je to naprosto nádherná vůně!! :)
    PROMĚNA KOUPELNY S DOPLŇKY BONAMI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, na léto ideálka.. ale mrzí mě, že tak dobře nedržela :-(

      Vymazat
  3. To je na Tebe opravdu skromná spotřeba 😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No však neboj, říjen už tak bídný nebude :D :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)