neděle 3. září 2023

Knižní nákupy | Léto 2023

Ahojky!

Vítám vás u dalšího nákupového videa.. tentokrát však premiéra knižních nákupů - knižní haul. V průběhu léta se mi nahromadila zase slušná hromádka nových knih, protože Dobrovský a jejich Black Friday.. a protože Knižní klub a jejich letní výprodej.. :D Víc asi dodávat nemusím, že? Tak se pojďte podívat se mnou, co jsem ulovila..


Dobrovský a jejich slevové/výprodejové akce alá Black Friday.. to je vážně mor! Už dlouho se mi nestalo, že bych neobjednala alespoň pár titulů, protože ceny jsou v akcích více než lákavé a vždycky je nějaká knížka, která mi chybí :D Snažila jsem se tentokrát vážně držet na uzdě a "jen" doplnit série a dokoupit pár kousků, které jsem měla v merku už dříve. Nakonec je z toho patnáct šestnáct titulů + jeden jako dárek. Ultima se mi z videa někam zatoulala, takže tam jich ukazuji patnáct.




No a když už jsem si myslela, že mám na dlouho vybráno a bude zase chvíli klid, tak přišel srpnový výprodej na Knižním klubu :D To mi prostě dělají schválně!!! Ale snažila jsem se ještě víc a vzala opravdu jenom to nejnutnější, tudíž sedm kousků..



Dva tituly, na které se obzvlášť těším, jsem dostala k svátku. Jsou to české detektivky od Kristýny Trpkové. Musím jen dokoupit první díl - Vesnici, ale to nebude problém a pak se do ní hned pustím :) Čeští autoři mě teď hodně lákají a Trpková obzvlášť, protože její detektivky se odehrávají v našem kraji, takže k tomu má člověk prostě mnohem blíž už od začátku :)




Jak se vám tohle shrnutí nových knížek líbilo? A jaké knížky jste si v poslední době pořídili vy? Odolali jste výprodejům nebo jste také podlehli? 

4 komentáře:

  1. Já se teď držím, mám stovku nepřečtených knih 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já tak šedesát minimálně taky :D Vůbec to neubývá! :D

      Vymazat
  2. Ale teda..tady se někdo neudržel:-) Moc dobře znám pocit, že beru ,,přece jen to nejnutnější" a ono se to skoro vždy vymkne, joo, člověk míní a život mění:-D Ale holt zrovna ty výprodeje jsou zlo, za ty ceny to tam přece nelze nechat:-D Už se těším na recenze:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)