neděle 6. srpna 2023

SheGlam: Tekutá tvářenka a rozjasňovač

Ahoj, čau!

Po nějaké době opět Shein, kde mne nákupy dosud neopustily.. ba spíše naopak :D Ale dnes se podíváme zpět do mojí úplně první objednávky, kde jsem vám mimo jiné ukazovala také dva kousky jejich privátní kosmetické značky SheGlam


SheGlam. Stojí pár korun, ale obaly má jak luxusní značky (také v tom vidíte Fenty Beauty? :D) a výběr tak neskutečně široký, že vás z toho bude šálit zrak. Stává se čím dál tím oblíbenější a obzvlášť krémové produkty sklízí úspěch. Viděla jsem Sheglam i u našich influ holek, tak jsem si říkala, že za zkoušku nic nedám a to i přes fakt, že krémové produkty já vlastně nemám ráda... 




Jako první byl jasný rozjasňovač, tam nastával jen jeden problém.. Který odstín vybrat? Nakonec jsem zvolila podle obrázku ten nejsvětlejší - Vanilla Frost (ID položky 11305470). Je to jemný rozjasňovač v teplém podtónu, ale i stříbřitým nádechem, takže dost univerzální a využitelný odstín. 

Balení.. o tom vůbec nemusíme diskutovat, to má SheGlam prostě fakt naprosto luxusní a mně se strašně, strašně moc líbí. V krabičce je naprosto bytelná a oku lahodící lahvička. Víčko klasicky šroubovací, aplikátor pěnový alá lesk na rty, jen trochu větší. Já jím na pleť jemně ťupnu a nadále roztírám buď štětcem nebo prsty. 

Co se konzistence týče, tak je tekutější než jsem čekala (a rozhodně tekutější než tvářenka), takže práce s ním je horší než bych si přála. Ideální vážně jemně ťupat, v žádném případě neroztírat! A dávat opravdu malé množství, které jde lépe a rychleji zapracovat. Jinak si totiž rozetřete i vrstvy pod tím (make-up, korektor, tvářenku..). To mne na něm trochu vytáčí, protože fakt člověk musí mít náladu a chuť se tomu rozjasňovači věnovat, aby to vypadalo přirozeně a hezky, jinak to nadělá více škody než užitku. Když se ale zadaří, nanese se dobře a zaschne, což je vcelku mžik, tak umí vypadat i moc pěkně a elegantně a to bez potíží od rána do večera. Není extrémně výrazný, žádné velké třpytky a jelikož ho dávám míň už kvůli aplikaci, výsledek je vždy decentní a vcelku přirozený. Takže jo, jde to s ním, ale nadšená z něj úplně nejsem. Asi úplně nesplnil má očekávání a stále raději sáhnu po pudrových rozjasňovačích..







Naproti tomu jsem naprosto, ale naprosto unešená z Matte Liquid Blush - matné krémové tvářenky, protože to je fakt PECKA! Vybrat odstín byl nadlidský úkol, protože odstínů mají asi deset. Nakonec jsem vybrala Love Cake, jeden z nejprodávanějších a celkově i podle fotek nejuniverzálnějších (ID položky 11305456), což se i v reálu vcelku potvrdilo. Je to taková studenější, tmavší růžová s nádechem cihlové v matnějším provedení. Ale nezapomínejte, že je to krémový produkt, který nikdy nebude mít úplně matný finiš, vždycky zůstane takový více fresh s přirozeným a jemným leskem (obzvlášť třeba na mastnější pleti). Spíš bych ji řekla, že je bez jakéhokoliv obsahu třpytek či lesklého prvku. Ale fakt relativně univerzální růžový odstín, který bude na světlejší pleti vypadat dobře celoročně, ať je horké léto nebo ledová zima..




Balení opět stejné - krabička a v ní bytelná lahvička, která tentokrát ukrývá pěnovou houbičku ve tvaru kapky. To vypadá sice děsivě, ale bez obav - opět ideální jen špičkou naťupat na ruku či přímo na pleť a pak pracovat s prsty či štětcem. V tomto případě se mi náramně osvědčil huňatější štětec na tvářenku, který ji krásně rozetře a zapracuje a co je hlavní - neroztírá vrstvy vespod na rozdíl od rozjasňovače. Má totiž mnohem příjemnější texturu, která není tak mokrá, je více krémovější. Pigmentace skvělá, takže doporučuji s ní šetřit, protože se může snadno a rychle stát, že z vás bude Marfuška :D Já většinou dávám tři lehká "ťupnutí" a je to akorát k výraznému, ale ne přehnanému výsledku. A výdrž? Od rána do večera, naprosto bez problémů. Hned na pleti zasychá a ani se nehne, co víc si přát.. Samotnou mne překvapilo, jak moc mě baví a jak dobře a ráda s ní pracuji..











Sečteno podtrženo: Za mě super, jsem velmi mile překvapená tvářenkou, která mě tak moc baví, že teď po ní sahám skoro denně a pracuji s ní fakt ráda. Nechápu, dřív bych do ruky krémový produkt nevzala :D Rozjasňovač je totiž přesně ten případ, který mne od podobných produktů odrazuje - je tekutější a je náročnější ho správně na pleť usadit. Ale když už si s ním tu práci dám, taky to je parádní výsledek, takže tam už záleží opravdu na preferencích. Oba produkty k sehnání na Shein, cena je 108 Kč, ale samozřejmě slevičky a akce.. takže koupíte vždycky pod stovku za cca 5 ml. No a můžu vám prozradit, že mě tyhle dva kousky tak navnadily, že už mám doma zase další SheGlam kosmetiku a určitě ne poslední, takže vás časem čekají rozhodně další recenze :D

Co vy a kosmetika SheGlam? Zaujala vás? Vlastníte již něco? 

2 komentáře:

  1. Tobě to tak sluší:-) Já na tyhle krémové konzistence nejsem, přijde mi, že to není úplně ideální kombo s mají mastnou pletí, nicméně tyhle produkty na mě čuměly snad odevšud, tak jsem taky neodolala:-) Tvářenku tedy mám v takovém pink odstínu a přijde mi, že jsem se s tím odstínem sekla, slušel by jinému odstínu pleti, nicméně kvalita mi přijde velmi dobrá, zkusím pořídit ten, co sis vybrala Ty, ten mi připadá vhodnější.
    Nicméně obecně mi SheGlam kosmetika přijde hodně dobrá, mám i jiné produkty, lesky na rty, sadu olejů na rty, make-up.. a dalším určitě výhledově neodolám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty jsi tak hodná! Moc děkuji! :) Já jsem se jich taky bála, protože mám pleť mastnější, ale není problém.. Jsem mile překvapena :) Já už mám v košíku další odstíny, tak snad budu mít šťastnou ruku :D A samozřejmě už tam mám i další věci.. je to závislost!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)