středa 23. srpna 2023

Letní novinky Schminka: Mýdlo, bytový parfém a zapečený bronzer

Zdravím vás!

Už je to nějakou chvíli, co jsme tu měli značku Schminka, takže je čas představit si pár dalších novinek z jejich sortimentu. Někdy v průběhu jara mi dorazily tři horké hity - bytový parfém, mýdlo a zapečený bronzer, tak se pojďme podívat, jak novinky bodují. 




Baked bronzer už jsem vám ukazovala v Oblíbencích, takže víte, že jsem si ho ihned oblíbila a láska k němu stále trvá. Je díky shimmeru a teplejšímu podtónu ideální na léto, takže aktuálně ho jedu téměř nonstop.

V krásném obale s mandalou se ukrývá zapečený bronzer v odstínu Caramel. Název vystihuje odstín opravdu přesně, protože je to světlá, jemná, karamelová barvička obsahující stříbrný sheen. Je na bronzery poměrně světlý, takže ideálka pro světlejší typy pleti, zároveň je to celkem univerzální barva, kterou se dá nahradit i tvářenka. A jako bonus ten lesk, který je viditelný a přesto působí zcela přirozeně a dodává tomu šmrnc. Jedná se o hodně zajímavý a univerzální kousek, který se v létě prostě neztratí.

A tím jeho klady samozřejmě nekončí. Je zapečený, ale přesto slisovaný tak akorát, že nijak extrémně nepráší a dobře se nabírá. Pigmentace střední až vyšší, ovšem nestalo se mi, že bych to s ním přehnala. Na tváři dělá hezky jednolitý efekt a výdrž je celodenní. Já mu nemám jednoduše co vytknout, používám ho poslední týdny skoro denně a jsem s ním spokojená. Na efekt je moc povedený a vlastnostmi bezproblémový. To prostě chcete :) Tajně doufám, že se objeví tvářenky podobného ražení, kterými bych sbírku s radostí doplnila :D Bronzer najdete tady, cena je 158 Kč a k dispozici je i tmavší odstín Sun Touch.










Aktuálně nám v koupelně dělá společnost Mýdlo s aktivním uhlím. Seženete ho v několika variacích, přičemž ke mně doputovalo zelené s vůní měsíčkových květů (v nabídce je ještě fialové a růžové). Všechny variace pak obsahují olivový olej a aktivní uhlí, takže máte záruky na jednu stranu dokonalé péče a na druhou důkladného očištění. Za mě skvělá kombinace. Navíc se moc povedla ta krásná svěží vůně, kde kromě měsíčku cítíte i citrónovou trávu.. Je to kousek, který dělá ty aktuální horké dny snesitelnějšími, protože sprcha s tímto mýdlem nebo i jen pouhé mytí rukou (používáme na obojí :D), vás dokonale osvěží.. Po umytí je pak pokožka hezky jemná a hebká, bez vysušování. Jedinou výtku k mýdlu mám - je dost mazlavé. Občas vyklouzne z rukou a mýdelník musím každou chvíli umývat, protože je na něm rozmatlané. Potomkovi se to samozřejmě líbí a ještě si v tom libuje, ale chápete.. mýdlo je pak všude :D Každopádně mu to asi odpustím (teď myslím mýdlu :D), protože jinak si ho užívám(e). Fakt hodně mne láká růžová varianta s orientální růží :) Mýdlo najdete tu, cena kolem 130 Kč.






Do třetice všeho dobrého tu máme něco do vaší domácnosti. Tato novinka mne velmi překvapila a zaujala. Jedná se o bytový parfém s přírodními esenciálními oleji, který seženete též ve třech variacích (Květinová láska, Moment štěstí a Vnitřní klid). Ke mně doputovala růžová varianta - Květinová láska.

Hned na úvod říkám, že zrovna Květinová láska by byla asi ta poslední varianta vůně, kterou bych si sama vybrala a to z jednoho prostého důvodu - hned na prvních příčkách esencí je jasmín, který nemám ráda :D Ale jakmile se odprostím od toho, že je tam jasmín a přestanu ho vnímat prvotně, překvapí mne vždy smršť krásných vůní. Kromě jasmínu zde najdete santalové dřevo, sakuru, fazoli tonku, mimózu či červený tymián. Dohromady to dává květinovo-dřevitou vůni, která je neskutečně intenzivní a provoní prostor opravdu skrz naskrz. Stačí pár stříknutí, (většinou dávám dvě pumpičky do místnosti), abyste si navodili příjemnou atmosféru (a nebo získali pocit jistoty, že to bude doma vonět i před návštěvou :D). Intenzita je opravdu obrovská, takže doporučuji být opatrnější, esence jsou silné jak hrom a snadno se to přepískne. Ale díky tomu, jak je vůně silná a stačí jí málo, vůbec neubývá. Já jsem sotva v půlce a to s vůní byt procházím tak 2x týdně už snad čtvrt roku.. Ideální třeba i do nebytových prostor, úplně vůni vidím v nějakém wellness či kosmetickém studiu.. Věřte nebo ne, už mi ani ten jasmín nevadí a na tu vůni jsem si zvykla :) Za mě skvělý počin a opět i tady mám chuť objevovat i další varianty. Květinovou lásku najdete tady, cena je 188 Kč / 150 ml.






Sečteno podtrženo: Tohle je další povedená nálož. Já mám Schminku stále radši, protože dokáže překvapit a zaujmout širokým spektrem produktů, zajímavých vůní, konzistencí i barev. Bronzer miluji, to víte, ale na maximum si doma užíváme i mýdlo a bytový parfém. Tam bych volila jinou vůni, ale to nemění nic na tom, že i k této jsem si dokázala najít cestu a je to fakt čistě o mých preferencích. Takže rozhodně mohu doporučit navštívit e-shop Schminka, kde můžete objevovat krásy této české značky a nebo vybrat dárky pro své blízké. Novinky nám sází stále jednu za druhou, takže se určitě máme zase na co těšit :)

Co vy a značka Schminka? Už jste ji stihli poznat? Co vás od nich zaujalo? 

*barterová spolupráce

2 komentáře:

  1. Značku znám jen z doslechu, osobní zkušenost zatím nemám, nicméně se mi začíná poměrně líbit a lákat mě. Ten bronzer a bytový parfém vypadají vyloženě lákavě a nakonec, určitě bych využila i to mýdlo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schminka je vážně moc fajn a co oceňuji snad nejvíc, že jsou to všechno zlaté české ručičky.. ♥

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)