středa 26. července 2023

NaturWay: Křížem krážem od bylinek ke kosmetice.

Krásný den vám přeji!

Po týdenní dovolené a pauze na sítích a blogu, vás vítám u nového článku, který dnes věnuji e-shopu NaturWay.cz. Na něm totiž seženete spoustu věcí - od sušených bylinek, koření, čajů a kvalitní kávy až po kosmetiku, doplňky stravy či dárkové balíčky. Výběr je ohromný a já vám dnes představím ten svůj, kterým se můžete inspirovat, ať už pro sebe nebo někomu z okolí pro radost..


V prvé řadě se e-shop věnuje bylinkám, takže ať už sháníte navážené bylinky nebo nějaké sirupy, kapky, bonbóny, kloktadla a další, navštivte sekci byliny či bylinná apatyka. V kategorii bylin najdete snad každou léčivou bylinku, co vás napadne.. Já jsem toho snad nikdy neviděla pohromadě tolik a nebudu lhát, nejsem úplně znalec, takže o spoustě z nich jsem neměla ani tušení :D Takže hledáte-li něco hůře sehnatelného, mrkněte tady, možná budete úspěšní.. Ale tím nabídka rozhodně nekončí..


Jste-li například čajoví závisláci, tak si přijdete rozhodně na své. V nabídce mají hromadu bylinných čajů, ať už čaje řešící určitý problém - na spaní, hubnutí, kojící, průduškový nebo prostě jen ochucené - čokoládový, borůvkový, jablečný či zimní edice. Speciální kategorii pak má černý čaj, zelený a bílý, které dovážejí z různých oblastí (Ceylonský, Kenya, Čínský nebo u zeleného  čínský Gunpowder či japonská Sencha). Já jsem vzala na zkoušku od každého něco - sypaný černý Ceylon, bylinnou směs Podpora hubnutí a na chuť Čokoládovou směs a můžu říct, že gurmáni si rozhodně přijdou na své! Menší výběr je už v kávě, ale opět tu najdete zástupce z těch nejznámějších zemí, kteří jsou kávou proslulí (Peru, Kolumbie, Brazílie). Popisky vám slušně poradí s výběrem, v nabídce je hned několik velikostí a vše za příjemné ceny.



Od čajů rovnou k jídlu. Sháníte-li nějaký druh koření, tak určitě omrkněte tuto kategorii, protože ta je taky slušně nabušená. Našla jsem tam i takové specialitky jako například medvědí česnek, muškát v několika podobách a takových druhů pepře, že jsem vůbec netušila, který bych měla vzít :D Nakonec jsem tedy tuto kategorii vynechala a mrkla do sekce Zdravá výživa. A tam bych nechala jmění.. Seženete zde nejen spoustu oříšků a semínek, ale opravdu slušný výběr lyofilizovaného ovoce - klasika maliny, jahody, banán, mango.. ale je tu také například broskev, meruňka, višeň, švestka, ananas, černý rybíz a ostružina. No a jestli se nemůžete rozhodnout, dejte si mix. Čemu jsem ale neodolala já? Rostlinným zeleninovým pomazánkám! Na těch já poslední měsíce ujíždím a hlavně ta s řepou je moje závislost!!! Už jsem ji zkoušela od různých výrobců a také si dělám doma vlastní, ale není to ono.. Něco tomu chybí a ty balené prostě chutnají líp. Tato od Green Apotheke je přímo božská a hned za ní je chuťově skvělá ta s kořenovou zeleninou a kurkumou. Rozhodně doporučuji ochutnat, pokud je někde potkáte nebo budete objednávat.


Ovšem jsme na kosmetickém blogu, takže si kromě jídla dáme i kosmetické okénko. NaturWay.cz neopomíná ani tuto kategorii, což samozřejmě vítám(e), že ano. Rádi se koupete? Tak pak určitě omrkněte soli do koupele či bylinné koupele přímo z jejich vlastní výroby. Já jsem neodolala dvěma bylinným relaxačním koupelím, takže se těším na chvíle s levandulovou a čokoládovou bylinnou koupelí. Jsou přírodní, voňavé, balené v nálevových sáčcích, které můžete použít také jako žínku či obklad a stojí pár korun. Najdete tu například i koupele s léčivými bylinkami jako je řepík, dubová kůra, šalvěj, heřmánek, kopřiva.. 


No a pokud vám koupel nic neříká, tak mrkněte do sekce Tělová kosmetika. Tam se to hemží kosmetikou značky Bohemia Herbs a mají v nabídce několik ucelených řad obsahující šampon, sprchový gel a pěnu do koupele. Nebudete vědět kterou zkusit, protože nejen, že stojí pár korun, ale také mají takové lahůdky jako kosmetiku s hadím jedem, extraktem z kaštanu, extraktem z mořských řas a solí z Mrtvého moře či konopným olejem.. Hádáte správně, že jsem sáhla po řadě s hadím jedem :D Už jsem si ji vzala do koupelny a začínám zkoušet, zatím můžu říci jen tolik, že fakt pěkně voní a nebude to vůbec zlý :) Kokosovou řadu jsem pak vzala pro vás, takže sledujte Instagram a Facebook, kde brzy soutěže spustím. 



A jestli pak nepotřebujete nic pro sebe, ale potřebujete dárek pro někoho z okolí, kdo ocení přírodní dárečky, tak mají i hromadu balíčků.. Od čajových, přes wellness, kosmetické až po dárkové sady s různými druhy pepřů, kávy či sirupy. Já bych tam dokázala vybrat dárek snad pro každého člena rodiny včetně babiček a dědečků a to už je úspěch.

Tak doufám, že vás se mnou jízda po e-shopu bavila. Můžete se těšit ještě na bližší recenze, minimálně "hadí kosmetika" se tu objeví a další zhodnocení budou nejspíš na sítích. A jak jsem slíbila, budou také soutěže, myslela jsem i na vás a něco nechala pro vás :) A mě teď zajímá:

Znáte e-shop NaturWay.cz? Už jste tam nakupovali? A jak vás zaujalo toto jiné zpracování článku? Co takhle občas udělat podobný článek a skrz naskrz prolézt nějaký další e-shop? Bavilo by vás to?

*Barterová spolupráce s e-shopem NaturWay.cz

4 komentáře:

  1. Oooo, tak toto mě hodně zaujalo 🤩

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda tyhle neznáme e-shopy ve stylu ,,od všeho něco" - tam zpravidla nakoupím i to, co vůbec nepotřebuji:-D E-shop neznám, moc ráda okouknu a určitě jsem pro prolézání dalšího e-shopu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to hodně podobně, v košíku se to kupí samo :D Dobře, pokusím se zase něco vymyslet :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)