neděle 30. července 2023

Líčení: Trend internetu #lattemakeup

Ahoj, čau!

Postřehli jste nejnovější trend v líčení, který koluje po sociálních sítích, zejména Tik toku? Jmenuje se #lattemakeup a je inspirovaný právě tímto lahodným kafíčkem.. Tak jsem si před pár dny říkala, že to musím prubnout také. V repertoáru mám pro podobný look i paletku - Coffee to Glow od Essence ze stejnojmenné limitky, která byla pro podobné líčení stvořená.. :)



Tento look se dá vytvořit jak v matnější podobě, tak výrazně lesklé, kterou jsem zvolila já. Nejen, že lesk miluji, ale k létu se podle mě i náramně hodí, takže jsem tam toho dala ještě více než obvykle. Miluji, když sluníčko ten třpyt zvýrazní! Abych vytáhla a zvýraznila oko a zároveň líčení nenabořila černou linkou, dala jsem k tomu linku hnědou.. Doplněno pak ještě dlouhodržící rtěnkou přímo z kávové limitky Maybelline a pro ještě více lesku jsem doprostřed rtů naťupala perleťový lesk na rty. Výsledkem je lesk jak blesk na všech frontách :)






Použité produkty:

Tvář: Korektor Camouflage+ - Essence, BB Cream Dark Panda - Skin 79, Fixační pudr - Dermacol, Baked Bronzer, odstín Caramel - Schminka, Tvářenka, odstín 39 Cinnamon Spice - Jordana, Rozjasňující paletka Renaissance - Makeup Revolution

Obočí: Gel na obočí - Avon, Fix It! řasenka - Essence

Oči: Paletka Coffee to Glow - Essence, Oční linka a stíny 2v1 Double Dimension - BarryM, Automatická tužka na oči - Yves Rocher, řasenka Extra Long Lash - Rimmel

Rty: SuperStay Matte Ink, kávová edice odstín Hazelnut Hypnotizer - Maybelline, Diamond Lip Gloss - Regina







No a protože jsem ten den mířila na úřad vyřídit pár formalit, vytáhla jsem do barvy i halenku, která je z naprosto příšerně mačkavého materiálu, ale prostě se mi ke "kávovému" líčení hodila a napadla mne jako první. A manžel stihl i vyfotit, takže takové menší outfitové okénko :D



Tak co na #lattemakeup říkáte vy? Jak se vám tento líčící trend líbí? Už jste jej zkoušeli?

4 komentáře:

  1. Mě tenhle trend původně nezaujal, ale pak si říkám, že mám hezky opálenou pleť, tak kdy jindy to vyzkoušet, že to třeba nebude tak zlý..a ono fakt není:-) A v Tvém podání taky krásné, moc Ti to sluší, kočko:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji! ♥ Co si budeme, ono to není asi nic nového pod sluncem, ale teď v létě je tenhle look prostě boží! :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, tohle je trend přesně pro mě teplé líčení v nude odstínech miluju. Co by mě zajímalo však ještě víc je odkud máš ty parádní džíny? Děkuju a měj se fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabčo! Džíny jsou ze Sinsay a jsou fakt parádní, jak píšeš :) Hrozně pohodlné a asi za 300 Kč, no neber to! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)