neděle 19. února 2023

Novinky BarryM: Paletka, tvářenka, linky, lesk na rty

Ahoj, všichni!

Tak si říkám, není nejvyšší čas, představit si novinky značky BarryM? Mám tu hromádku dekorativních kousků, které tato značka před časem představila. Od krásné paletky, přes boží tvářenku až po tekuté stíny. Bude to smršť, tak na to pojďme mrknout! 



Tyhle paletky se BarryM vážně povedly! Před časem jsem vám představila Black Cherry (článek) a nyní jsem měla možnost vyzkoušet si Sweet Caramel a jedna je lepší než druhá! Sweet Caramel obsahuje krásné teplé tóny, kde se kombinuje jemné zlato s výraznějšími odstíny. Kombinuje také matné a třpytivé. Když se na ní podíváte, část paletky vám přijde na jedno brdo a přesto je s ní každé líčení úplně jiné..






Tady je důkaz, že není zlatá jako zlatá. Najdete tu rovnou tři a přitom je každá trochu jiná. Jsou doplněné o matné, kde najdete jak univerzální jemné hnědé, co je doplní na přirozené líčení, tak výraznější růžovo-červenou, žlutou či tmavě hnědou. Doplní to třpytivá rozjasňující bílá. Tak malá paletka a tak dokonale poskládaná, že vám to dá nepřeberné množství variant, jak ji vyzkoušet!






Co se týče kvality stínů, tak jim není vesměs co vytknout. Matné jsou trochu sušší, ale opadávají úplně minimálně. Maličko opadávají ty výrazně třpytivější při aplikaci štětcem, ale nic nesnesitelného. Pracuje se s nimi velmi dobře, krásně si sedají a blendění s nimi je pohodička. Jsou vysoce pigmentované a intenzivní jsou od rána do večera, bez potíží sednou a drží. A už jsem zmínila to roztomilé balení? Tyhle jejich kartonové krabičky jsou vážně povedené! Uvnitř najdete na matných stínech emblém tekoucího karamelu. No doladěno do detailu! Tohle byla moje oblíbená paletka celý podzim a na Vánoce. Zlatá prostě k tomu období patří :)







Druhým naprosto úžasným objevem je tato rozjasňující zapečená tvářenka Heatwave Coastal! Název rozjasňující tvářenka je naprosto vystihující. Tato menší kartonová krabička s mramorovým designem v sobě nosí vážně něco mezi tím. Je to tvářenka? Nebo spíš rozjasňovač? Je to vážně dva v jednom, ale.. Z počátku než jsem se dostala přes vrchní vrstvu to byl spíš rozjasňovač a jakmile jsem jej probořila, stala se z toho poměrně pěkná růžolící tvářenka. Jedno je ale jisté: tady nevíte, co čekat :) 





Tvářenka kromě krásného designu rozhodně potěší i faktem, že téměř nepráší, na pleť si krásně sedá a bez potíží drží celý den. Pigmentace je tady otázka do pranice. Co se týče lesku - tam je to pigmentace jako hrom! Pokud chcete decentní výsledek, co se lesku týče, tak musíte vážně opatrně. Ovšem. Pokud se bojíte lesku, nedosáhnete pigmentace barvy! Takže pokud stojíte o barvu, musíte se smířit s pořádným leskem :D Dává smysl, to co jsem napsala? Prostě je to rozjasňující tvářenka, takže barva s sebou přináší spoustu lesku :) Ale to já můžu, vždyť mne znáte! Ovšem nad slunce jasné je, že pokud vy nemáte rádi třpytivé tvářenky, tak tohle se vám líbit nebude. Připravte se na výrazný, stříbrný a studený lesk. Na zimu ideál!








A od toho co mne baví, se bohužel dostáváme k tomu, co je za mě naprostý propadák.. Double Dimension - tekuté linky a stíny 2v1 mne bohužel nenadchly. Co se týče odstínu - Infinite Bronze, je to skvělý! Hnědá linka a zlatavé stíny, povedená dvojka v "tužce" pro rychlé denní líčení. 





Bohužel, jak krásně to vypadá, tak nepoužitelné to je. Tedy tak napůl, abych byla přesná. Co se týče hnědé tekuté linky, tak to je něco, co mi doma chybělo. Tu vítám všemi deseti, protože je krásně pigmentovaná, jde nakreslit snadno a rychle a během momentu zasychá. Pak už drží na místě, nerozmazává se a nadělá spoustu parády. ALE druhá strana - tekuté oční stíny, to je vážně peklíčko. Stíny jsou hodně vodové, tekuté a řídké, takže udělat jimi hezkou, souvislou vrstvu je téměř nemožné. Krásné, jednolité a intenzivní barvy s nimi prostě nedosáhnu ani kdybych se zbláznila.. Takže navrhuji využít maximálně jako nějaký efektový top coat a ani to není žádná legrace. Jinak to s nimi nejde.








Příjemným překvapením je pak pro mne linka na obočí Ultra Brow. Ano, slyšíte dobře, linka na obočí. Chvíli jsem si myslela, že nebudu vědět, co s ní, ale opak je pravdou. Je to fajn využitelný kousek, pokud máte řídké obočí a potřebujete dokreslit sem tam nějaký chloupek. Moje obočí je dost světlé a stojí za starou bačkoru, takže sem tam domalování pár chloupků se hodí. Navíc odstín sedí úplně perfektně. Je to tedy ideálka, když nechci dobarvovat obočí nijak výrazně, ale jen dodat na výrazu a nechat ho co nejvíce přirozené :) Ani tekutá forma mi nevadí, protože téměř v mžiku zasychá. Štěteček má tenký alá tekuté oční linky, takže to s ním znám a není to pro mne nijak těžké. Já jsem nadšená a tohle mne zaujalo.








Posledním dnešním kouskem je lesk na rty Gelly Hi Shine. Jedná se o tubičku, což teď letí (všichni známe Juicy Bomb, že jo?) a upřímně mne lákal třpytkatý lesk (devadesátky se vrací!). Ale víte co? Zjistila jsem, že jsou mi ty třpytky ve výsledku spíš na obtíž. Asi už jsem na ně stará, takže to není lesk, který bych mohla používat denně. Spíš jen tak občas pro oživení. A jelikož třpytky v lesku i trochu škrábou, není ani úplně komfortní ho nosit. Základ lesku je fajn, rty hezky zvláčňuje, ale výdrž je taky celkem slabá, rychle z nich slézá. No lesk mne úplně neohromil a to že já teď na lesky slyším, ale zas neříkám, že si občas na pusu nenahodím..








Sečteno podtrženo: V novinkách se našly skvělé kousky, zároveň i nějaká ta zklamání. Za sebe rozhodně mohu doporučit paletku. BarryM paletky umí, jsou krásně sestavené a kvalitou stojí za každou korunu. Mrkněte na Notino, kde těchto jejich paletek po devíti seženete spousty a často i v akcích. Co mne velmi mile překvapilo je tekutá linka na obočí Ultra Brow a také rozjasňující tvářenka, i když naprosto respektuji, že to není pro každého. Naopak nemusím linky a stíny 2v1, linky jsou tedy skvělé, ale stíny zklamaly. A lesk na rty je spíš takový průměr, That's Swell lesky jsou lepší! :)

Co vy a BarryM s čím máte zkušenosti? Co vás z novinek zaujalo? 

*PR produkty zaslané zastoupením značky BarryM

10 komentářů:

  1. Paletka je odstínově nádherná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako když jsem ji poprvé otevřela, říkala jsem si, že je to moc na jedno brdo.. ale ono omyl, fakt mě to s ní baví :)

      Vymazat
  2. O víkendu se chystám si udělat pořádek a hlavně čistku v šuplících s kosmetikou, vyházet produkty, co jsou prošlé, nepoužívám, nesedí mi.. A jak koukám, už se snažíš, abych je zase pomalu zaplnila:-D Hrozně se mi líbí ta tvářenka, ta je opravdu božská a když už bych objednávala, tak asi i paletku, má moc hezké odstíny:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co si budeme, já bych podobnou čistku asi měla taky udělat :D Obojí je fakt super, tvářenku teď nosím skoro denně :)

      Vymazat
  3. Kláry, krásné líčení. Paletky se mi moc líbí a pak to vínová rtěnka - lesk. Moc pěkné. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju :) To jsem jen zkoušela s matnou rtěnkou, co normálně dost vysušuje a říkala jsem si, že by na tom mohly být pěkně vidět ty třpytky :D

      Vymazat
  4. Ahoj, já od nich mám Rhino paletku a pak ještě tu výroční, ale přiznám se, že ta mi nepřirostla zas až tolik k srdci a je i kvalitou horší. Kdežto tu Rhino si myslím, že i zvládnu spotřebovat úplně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To neslyším poprvé, že ta velký výroční nic moc! Já kdysi měla takové ty větší, podlouhlé se dvanácti(?) odstíny a to taky nebylo ono.. ale tyhle čtvercové devítistínové jsou prostě skvělé! :)

      Vymazat
  5. Paletka je opravdu nádherná a ty barvičky :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)