středa 15. února 2023

Forever Flawless: Hype a Desert Desire

Ahoj, zdravím!

Všimli jste si, jak strašně, strašně dlouho jsme tu neměli žádné Forever Flawless paletky? Tak to napravíme. Stále tu totiž ještě nějaké na svoji chvilku čekají! Například loňská letní nálož v podobě Desert Desire nebo jarní přírůstek - Hype. Za chvíli nás určitě čekají nějaké novinky do sbírky, tak ať to tu máme kompletní.. 




Desert Desire je paletka loňského léta (2022) a upřímně od začátku nepatřila mezi ty, po kterých by mé srdce toužilo od prvního zahlédnutí. Tak nějak už je to kombinace předchozích variant, na první pohled jsem v ní viděla podobu například s Turtle zkříženou s Dolphine, kteéá byly v kolekci léto předtím. Ovšem po bližším prozkoumání jsem objevila pár krásných stínů, se kterými mne bavilo si vyhrát, takže společnou řeč jsme nakonec našly!





Barevně bych ji popsala jako lehce umírněnou divočinu. Najdete v ní typicky letní odstíny jako tyrkysová, fialková či zlatá, takže se s ní dá vyblbnout. Na druhou stranu jsou v ní i jemné a méně výrazné odstíny, které doladí ty výraznější barvy nebo se dají sladit samostatně do jemného líčení. Najdete tu jako v každé paletce kombinaci matných a lesklých. Tentokrát opravdu výrazně lesklých, které jsou přesně podle mého gusta a dovedou líčení ke třpytivé dokonalosti.





Matné stíny rozlišíte emblémem palmy, což je hezký letní detail. A teď tedy k těm lesklým barvičkám. Za mě jednoznačně top kvalita těchto stínů. Stín Explore je moje největší láska! Ale i Scorch, Dunes nebo Cactus jsou naprosto famózní a vždycky to líčení dotáhnou. Bože, to je lesk jako blesk a miluju to!!! 






Na tu úžasnou pigmentaci se podívejte sami. Je to prostě skvostné. Stačí dva tahy a máte dokonale sytou barvu. A podívejte se na ty swatche. Na ten boží lesk! Snažila jsem se ho maximálně zachytit, ať si to můžete také užít. Prášení je minimální, i když u těch třpytivých se může stát, že při aplikaci sem tam něco pod oči popadá. Výsledek je však skvostný a samozřejmostí je celodenní výdrž. Jak je u paletek FF standardem. 









Druhou dnešní paletkou je Hype, která vyšla ještě dříve (jaro 2022) a jestli mne Desert Desire nechala chladnou, tak tahle divočina zajistila v mém výrazu maximálně tak nadzvednuté obočí.. Doteď úplně nechápu, co je tohle zase za šílenost :D Abych byla upřímná, tak za mě asi úplně zbytečná paletka..





No podívejte se na to, dává vám to barevně smysl? :D Nebudu tvrdit, že se tam nenajdou zajímavé stíny a nedají se sladit, ale pokud vyloženě netrváte na divočině, tak je tam těch možností pro jemné líčení jen pár.. Tohle je paletka spíše na hraní, což není špatně.. ale. Já radši trochu řádu. Opět tedy kombinace lesklých a matných, přičemž prostě každý pes, jiná ves, což u mne tuplem zakládá problém.. Ne že bych si neuměla hrát s barvami, ale člověka to taky pořád nebaví a občas potřebuje nějakou tu jednoduchost a tu v téhle paletce prostě moc nenacházím. Nějak mne prostě barevně vůbec neláká.





Bohužel jenom barevným složením to tentokrát nekončí. I přes velmi slušnou pigmentaci, která strčí do kapsy i tak nejméně 1/3 našeho trhu, jsou tyto stíny takové.. jiné. Nevím, jak to popsat, ale matné nejsou tak dobré. Jako kdyby v nich bylo více mastku. Jsou sice suché, ale prostě zároveň trochu mazlavější, což jim maličko ubírá na výdrži. Do víčka se o maličko více vpíjí, takže nemají tak skvělou pigmentaci a hlavně intenzitu po celý den jako ostatní paletky. Věřím, že pro většinu lidí bude ten rozdíl nepatrný, ale já ho tam prostě zaznamenávám. Trochu ji podezírám, že obsahuje také konopný olej jako paletky Chilled, ty mají totiž ten samý problém. Nemůžu si pomoci, tahle paletka mi prostě přijde jako krok vedle.






Abych ale nebyla tak neomalená, je tu pár barev, které jsem si oblíbila. Ty třpytivé na tom nejsou tak špatně a třeba fialový GIG nebo modrý Rave.. ty jsou! Dokonale intenzivní a třpytivé a vytáhnou líčení o dva levely výš. Růžovo-červený Party pak zase drží tak dobře, že nejde ani dolů :D Takže jako není to až tak tragické, ale... Prostě to tam není.









Sečteno podtrženo: Tyhle paletky se mými srdcovkami nestanou. Oblíbence mám jinde, ale víte, jak to je.. sbírka je sbírka :D Každopádně Desert Desire je poněkud sympatičtější, pokud vám sednou barvy, nevidím problém. Je to taková letnější divočina, ale zase nic přehnaného. Naopak Hype je za mě paletka, která je úplně zbytná. V nabídce jich je bambilion jiných a (nejen) barevně lepších :) Opět seženete křížem krážem na internetu nebo například v drogériích Rossmann. Cena se liší, trochu paletky podražily, ale stále se dají sehnat v akcích i kolem 250, běžná cena je kolem 350 Kč.

Tak co na ně říkáte? Líbí se vám? Nebo chápete moje výtky a také vás nechávají chladnými? 

6 komentářů:

  1. Paletky vyzerajú fajn od makeup revulution je dobrá značka

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta Hype za mě asi ne, na experimentování a hraní možná fajn, ale té hravé nálady a času na zkoušení zase není tolik.. Za to ta Desert Desire, s tou bych si uměla představit, že se líčím celé léto, ty odstíny jsou krásně letní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, souhlas :) Jako pro mě ani DD není top, ale jako jsou tam odstíny, co fakt miluju! :)

      Vymazat
  3. Wow paletka s popismi Trance a DJ musim mať :D vyzerá skvelo na nejakú party na bláznivé líčenie ako stvorená :) vďaka za tip ♥

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)