neděle 8. ledna 2023

TOP kosmetika za rok 2022

Ahoj všem!

Vítám vás u prvního letošního videa! Loňský rok byl poměrně úspěšný, co se týče povedené kosmetiky a objevila jsem nejednu svoji (novou) stálici. Zatímco rok předtím jsem sotva dala desítku dohromady, aby tam byly ohromující kousky, za loňský byl problém vybrat pouze deset kousků. Až tak moc se dařilo objevit a zkoušet dobrou kosmetiku. Nakonec jsem to tedy osekala a vybrala deset TOP produktů mému srdci nejbližších. Dokonce to vyšlo přibližně na půl mezi péčí a dekorativní kosmetikou. Takže co se do výběru zařadilo?






Tentokrát začneme dekorativkou, kde převládá značka Makeup Revolution. Já vím, už jsem s nimi otravná, ale vloni jsem od nich zkoušela tolik kosmetiky, že bylo téměř nemožné, abych u nich nenašla své oblíbence. Značka je navíc v některých typech produktů naprosto nepřekonatelná. Top jedna z celé desítky jsou za mě Foundation Drops. Jeden z nejlepších make-upů, co jsem měla a to nejen za loňský rok, ale celkově za celý svůj "kosmetický" život. Krásné krytí a sjednocení pleti se skvělou výdrží bez pocitu masky. Co víc si přát! Naprosto bezkonkurenční má MUR také linky ve fixu. Po dřívějším objevu Renaissance Flick, jsem vloni objevila ještě Slick Flick z kolekce Relove, který může Renaissance Flicku směle konkurovat. A do třetice všeho dobrého této značky tu mám jejich laky na nehty. Já vám říkám: v drogérii neseženete lepší!!! Pro změnu tu mám také jeden skvělý kousek od značky Schminky, který jsem vám představovala posledně. Bronzující perly jsou krásné a ten efekt, který na pleti udělají opravdu zbožňuji. Do pětice jedna parfémová láska a to nejúžasnější Roberto Cavalli! Tak krásná, silná, ženská a svůdná vůně, která se ideálně hodí na zimní období. Je úžasně teplá a chladné dny jsou s ní hned snesitelnější. Brzy se vám o ní rozepíšu podrobněji.




A pět kousků té nejlepší péče. Začneme odspodu! :D Nohy vám dá perfektně dohromady Exfoliační maska na nohy FootCare, kterou seženete v Actionu za pouhých padesát kaček. Dvě hodinky vydržte s igelitovýma ponožkama a výsledkem jsou po týdnu krásná a hebká chodidla. Z tělovky tu máme dokonalý tělový peeling Stani Chef's, který nejen krásně voní jako malinový muffin, ale také skvěle vydrhne a zároveň je s ním snadná práce.. Chci další vůně! Co u nás doma nesmí už nikdy chybět je Intim Balm od Australian Bodycare. Pokud trpíte na zarůstání chloupků a dělají se vám po holení pupínky, tak tohle vám také nesmí doma chybět. Skvěle to pomáhá, po holení navíc namáhanou pokožku osvěží a hydratuje. Co tu neuvidíte na fotce, ale už jsem vám ukazovala dříve v Oblíbencích, je Samoopalovací pěna DermaSpa od Dove. Už mám na cestě objednávku s dalším balením, protože mi ta pěna nesmí na jaře a začátkem léta chybět. Dokonale tónuje pokožku, ale stále s přirozeným efektem opálení a zároveň i hydratuje, nešpiní oblečení, neflekatí. Prostě dokonalost! Posledním do desítky je pak skvělý Zklidňující krém s pupečníkem asijským od Skin1004, což je korejská kosmetika. Tento krém mi dokonale srovnal a zklidnil pleť a to během krátké chvíle. Koncem léta byla má pleť úplně rozhozená a podrážděná. Navíc je velmi lehoučký, gelová textura se rychle vstřebává a má jen jemnou, zemitou parfemaci. Hodí se jako denní i noční krém. Prostě samé plusy. Je skvělý a od té doby, co mi došel, stále pociťuji, že mi něco chybí.. 



Tak a je to, další rok jsme nechali za sebou a já jsem v plné síle připravena objevovat další a další úžasnou kosmetiku! To já na tom blogování miluju - stále mne to nutí zkoušet a hledat nové a zajímavé kousky :) Samozřejmě, občas se i něco nepovede, ale to je zase jiná písnička, kterou si dáme někdy příště.. 

Tak se pochlubte, jaké jsou vaše objevy za loňský rok? Co vás vystřelilo z gatí a co si kupujete opakovaně?

8 komentářů:

  1. Mně ten balzám na to zarůstání bohužel vůbec nefunguje :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to mně skvěle, už si to bez něj vůbec nedokážu představit :D

      Vymazat
  2. Ty laky Makeup Revolution jsem viděla tady u Tebe a prostě tolik krásných barev a já hned nějaké objednala..a zamilovala jsem se:-)
    Určitě si na všechny objevy nevzpomenu, ale namátkou mě napadají Juicy Bomb, primer Hello, Good Stuff, brusinkový olej na rty - vše od Essence, sérum na pleť s naiacinamidem nebo retinolové sérum Balea..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy, na ten olej Essence se taky chystám, on už hezky vypadá, takže mě slušně láká už nějaký ten pátek :D A jsem ráda, že jsi s laky spokojená! To je vždy největší odměna, když někdo na mé doporučení něco objeví :)

      Vymazat
  3. Exfoliační ponožky by se mi hodily :) Action u nás není, tak leda od jiné značky.
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V DMku je má Lirene a ještě jedna nějaká korejská značka asi za stovku, tak mrkni :)

      Vymazat
  4. Ahoj Klárko, já letos objevila Balea dvoukrokovou masku na nohy, jablečný šampon na mastný vlasy a z dekorativky hodně jedu Catrice - True skin makeup, Sunlover bronzer :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabčo! Díky za tipy! Make-up True Skin jsem taky chtěla zkusit, ale než jsem se k němu dostala, už je zase ve výprodeji! :-O :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)