středa 28. prosince 2022

Stani Chef's: Voňavá tělová kosmetika!

Ahoj, čau!

Vítám vás u prvního povánočního článku. Protože je období, kdy si užíváme samých dobrot, nabudím vás dnes ještě jednou kosmetickou chuťovkou! Mám tu tři kousky v dokonalé vůni Malinový dortík (Raspberry Muffin) od bulharské značky Stani Chef's, kterou najdete na Litlolo.cz. Pokud máte rádi voňavou kosmetiku, tak tohle musíte omrknout. Je to ideál, protože můžete mlsat a neztloustnete.. :D Na své si přijde každý, když vás totiž nezaujme malina, může to být vanilková zmrzlina, kokos, růže, meloun či čokoládová sušenka.





Já jsem tedy s Muffinem nadmíru spokojená, protože ač je to možná trošičku umělá vůně, tak je to tak voňavá a šťavnatá záležitost, že se mi po namazání vždycky sbíhají sliny. Vůně malin je krásně zkombinovaná se sladšími tóny, takže se tam skloubí jemnost i trpkost. No nádhera! Navíc je neskutečně intenzivní, takže ještě po několika hodinách budete k nakousnutí. Tak si tak říkám, co teprve ta čokoláda.. to musí být něco! :)






K hýčkání pokožky je příjemné tělové mléko. Praktická lahvička s pumpičkou vám krém nadávkuje dle potřeby. Mléko se svojí lehkou texturou snadno a rychle rozetřete a ono se vmžiku vstřebá. Nezanechává pokožku ulepenou ani umaštěnou. Ba naopak je jen krásně hebká a jemná a jak už jsem zmínila, tak i dokonale voňavá! Jen tedy hydratace je spíše průměrná. Sice nemám s vysušováním pokožky žádné problémy, ale snesla bych momentálně i hlubší hydrataci či větší výživu. Tohle by byla ideálka spíše na léto, kdy stačí méně péče.. Mléko najdete tady, 250 ml za 205 Kč. 






Máslo na ruce a nohy Malinový keks je však o poznání příjemnější záležitostí! U něho totiž výživa rozhodně nechybí! Krém nese velmi podobné vlastnosti - dokonalá a intenzivní vůně, snadná aplikace, rychlá a plná vstřebatelnost i přes hutnější texturu, takže žádné umaštěné a ulepené končetiny.. Ale k tomu právě i výživa, která nohám i rukám velmi svědčí. Takže tenhle krémík má prostě vše, co má mít. Za mě rozhodně super! Máslo k zakoupení zde, cena 130 Kč za 100 ml.







Co ale úplně, ale fakt úplně miluju, je tělový peeling!!! Ta krásná malinová vůně je ve sprše krásně osvěžující a zůstává na pokožce i po opláchnutí. Peeling je střední až vyšší hrubosti. Na fotce vypadá docela hrubě a sušše, ale stačí kontakt s navlhčenou pokožkou a hned zjemní. Přesto krásně vydrhne, ale kůži z vás nesedře. Po kontaktu s vodou trochu napění a snadno a rychle se rozpustí, takže nehrozí žádný nepořádek. Zároveň obsahuje mandlový a sezamový olej, takže pokožku i trochu vyživuje. Nezanechává ji vyloženě mastnou, ale péče viditelná je a mazání po umytí není problém vynechat. Jen pozor, je to solný peeling, takže nedoporučuji po holení či v případě podrážděné pokožky, protože to pak může trochu i zaštípat. Jinak ale zaručeně jeden z nejpříjemnějších peelingů, co jsem (nejen) v poslední době měla! Peeling najdete tady, 250 ml za 185 Kč. 



Sečteno podtrženo: Kladete-li důraz u tělové kosmetiky kromě funkčnosti i na vůni, tak na Stani Chef's určitě mrkněte! Přísahám, že si vyberete svojí oblíbenou vůni, která vám provoní tělo raz dva :) Tělové mléko by mohlo o něco více hydratovat, ale ani tak to není nic špatného. Máslu a peelingu pak nemám absolutně co vytknout. Ty si užívám opravdu neskutečně! 

Znáte značku Stani Chef's? Zaujala vás? Jaká vůně by vás z nabídky lákala nejvíce? 

*PR produkty zaslané zastoupením e-shopu Litlolo.cz

4 komentáře:

  1. Ahoj, no sakra na tohle jsi mě nalomila fakt hodně. Nejvíc mě zaujaly varianty kokos, čokoládová sušenka nebo vlastně i ta vanilková zmrzlina. Až trochu spotřebuju moje aktuální nasyslený zásoby určitě se na e-shop musím podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako fakt hodně to voní a také jsem dost nalomená k tomu zkusit ještě tu sušenku, zmrzku a další :D Mají pak i meloun a zajímavé ovocné vůně.. uaaaa :D

      Vymazat
  2. Vůbec neznám, ale asi bych měla problém si vybrat, lákavě zní jak vanilková zmrzlina, malina, tak čokoládová sušenka. Na vůně hodně slyším, nejen péče člověka rozmazluje, i čichové buňky je fajn rozmazlit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, já mám taky ráda, když i to užívají i moje čichové buňky :D Ta mléka doporučuji spíš na léto, ale jinak ten peeling a máslo na nohy/ruce, ty jsou fakt super! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)