neděle 18. prosince 2022

Max Factor: Make-up Facefinity All Day Flawless

Ahojky!

Co takhle make-up, který si můžete vzít s radostí ke stromečku, protože je na pleti jako vaše druhá kůže? Já na jeden takový v poslední době narazila a ráda bych vám ho také dnes blíže představila. Make-up Facefinity All Day Flawless od Max Factor jsem kupovala už někdy začátkem roku do zásoby s tím, že jsem odstín střílela od boku a spíše jen čekala, zda to vyjde nebo ne.. A ono ejhle, vyšlo to. A navíc docela skvěle!



Make-up jsem zvolila v odstínu 30 Porcelain a tak trochu doufala, že by mohl sednout. Je to jeden z těch nejsvětlejších odstínů, ale zase ne úplně bílý jako omítka, takže sednul. Jako ulitý. Aktuálně s mojí pletí skvěle koresponduje a já ho tak můžu bez obav a omezení nosit denně. 






Balení má jednoduché a praktické - skleněná lahvička s pumpičkou. Na pumpičku nic nemá a je to dosud nepřekonatelná klasika, kam se na to hrabe kapátko. Na celý obličej stačí dvě až tři pumpnutí. Make-up má krémovou texturu, která se snadno a rychle roztírá a zapracovává. Použít můžete štětec, houbičku i prsty, není způsob, který by byl špatný. Krytí make-upu je střední. V případě že budete chtít na obličeji jó krycí omítku, tak není problém ještě navrstvit, ale pak už to pocitově není ono a víte o něm. Avšak jedné vrstvě je na pleti velmi lehoučký až skoro jako druhá kůže, ale zároveň je pleť sjednocená a menší nedokonalosti bez problémů zakryté. Fixuji jej ještě pudrem, který dodá pleti sametový vzhled i pocit, zároveň zmatňuje a lehce prodlužuje výdrž. Ta je u make-upu sama o sobě velmi dobrá, řekla bych až celodenní, ale pleť je po make-upu trochu lesklá, takže s pudrem je to prostě jistější. Skvělé je, že je poměrně dobře otěruodolný. Jako nevydrží vše, ale s ním mívám minimum fleků na černém oblečení, za což dávám palec nahoru. Velké plus je i SPF 20, díky čemuž má pleť alespoň částečnou ochranu před slunečním zářením.






Sečteno podtrženo: Za mě super make-up, který mi skvěle sedl. Má krémovou texturu, která udělá velmi hezký a zároveň přirozený efekt, pleť nevysušuje a naopak ani nezmastí. Jen ji pěkně sjednotí a překryje nedokonalosti a vše tak, aby nebyl na pleti těžký a obtěžující. Jen škoda, že poměrně rychle ubývá, používám ho všehovšudy dva měsíce a jsem v poslední čtvrtině! Na celou zimu bych potřebovala minimálně dvě balení. Lahvička má 30 ml, takže při každodenním používání je prostě za chvíli pryč. Naštěstí ho mají na Elnino.cz velmi často v akcích a slevách a i běžná cena je velmi příjemná (okolo 180 - 200 Kč), v drogériích je to o poznání více. A vybírat můžete rovnou z osmnácti odstínů! 

Co vy a Max Factor? Znáte "makeup maskérů filmových hvězd"? A zkoušeli jste Facefinity? 

6 komentářů:

  1. Od této značky jsem žádný makeup a i jinou kosmetiku ještě neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co si budeme, já stojan Max Factor také dost míjím :D

      Vymazat
  2. O značce i make-upu jsem už slyšela, ale přiznávám se, že Max Factor je pro mě značka, co mě příliš nedokáže zaujmout. Prostě přijdu ke stojanu a nic to se mnou nedělá, narozdíl třeba od stojanu Essence, Rival Loves Me a podobně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, chápu, chápu :D Mám to totiž úplně stejně! :D Jako make-upy a řasenky jsou slibné, ale když už, tak je objednávám na Elninu za půlku.. :D

      Vymazat
  3. Ahoj, Max Factor ozkoušené nemám, dříve pro mě byl moc drahý a teď už mě popravdě moc netáhne :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, je to taková ta kosmetika, co na první pohled prostě člověka nezaujme. A je to škoda, protože třeba právě make-upy a dle prodejů i řasenky, jsou povedené.. :-/

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)