středa 14. prosince 2022

Dárek, který nikdy nezklame: Šperk

Krásný den, vážení!

Vánoce jsou tu za chvíli a věřím, že toho teď máte všichni nad hlavu. Nakupování a balení dárků je v plném proudu. Ale pokud přeci jen pořád nevíte čím udělat radost, nezoufejte. Ještě je čas, dokonce i na objednávky! Co takhle třeba nějaký šperk? Ten podle mne nikdy nezklame a jelikož většina z žen nosí minimálně náušnice, nešlápnete s ním vedle. Já jsem stará straka, takže mne rozhodně potěší, ať už je to bižuterie za pár korun nebo kvalitní stříbrný či zlatý šperk. No a pokud byste rádi darovali šperk s myšlenkou, z kvalitních materiálů a vyroben poctivýma českýma ručičkama, mrkněte na Onyxfox.cz.




Šperky OnyxFox jsou vyráběné ručně dle vlastních designů a především tradičními zlatnickými postupy v Jablonci nad Nisou. Vybírat můžete ze spousty motivů ve stříbrném i zlatém (a to nejen žlutém zlatě, ale i růžovém) provedení s komponenty jako jsou zirkony, říční perly, brilianty či komponenty Swarovski Crystals.
 




U mne bylo rozhodování jasné - stříbro. A téměř v mžiku jsem měla vybrané i samotné šperky. Stačilo se podívat jednou! Stříbrné náušnice Elsa to vyhrály, zamilovala jsem se do nich okamžitě! Jsou jemné, elegantní, ale přesto díky kamínkům i výrazné. Na krku se mi nemůže houpat nic jiného než znamení zvěrokruhu - Ryby. Já jsem prostě ryba se vším všudy, tak ať to každý ví :) Provedení je naprosto úžasné, zejména náušnice mne nadchly. Obsahují zirkony a jsou neskutečně lehoučké a v uších hrozně příjemné. Navíc se vám rozhodně nestane, že byste je ztratili - zavírání je na šroubování.
 






Vše vám samozřejmě přijde zabaleno v krabičce, takže s tím pak můžete rovnou pod stromeček :) No za mě jasná volba! Šperk prostě nikdy nezklame, ať už jím chcete potěšit kohokoliv (klidně i sebe :)).




Co vy a šperky? Máte raději stříbro či zlato? 

*Barterová spolupráce s onyxfox.cz

12 komentářů:

  1. Za sebe raději zlato, ale nepohrdnu ani stříbrem, šperk prostě potěší každou ženu a na provedení zase tolik nezáleží, hlavně, že je to šperk a pokud je to tak hezký motiv, jak u těchto, tak se srdce zatřepetá radostí vždy, ty náušnice jsou vážně nádherné:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že ty náušnice jsou vážně boží a téměř je z uší nesundávám :D

      Vymazat
  2. Pekné a decentné, skvele sa ti hodia a na vianoce skvelý darček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a souhlasím, šperky pod stromečkem nikdy nezklamou :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Jsou super a hlavně fakt i pohodlné! Nesundávám je ani na noc a to už je co říct, většinou je sundávám hned po návratu domů :D

      Vymazat
  4. Ahoj, mě na šperky příliš neužije, ale mám jich požehnaně. Letos dostanu šperkovnici, tak se těším, že to konečně budu mít alespoň zorganizované. Nejvíc nosím různé řetížky - hrozně bych si chtěla pořídit stříbrný kvalitní takový ten vícevrstvý. Už jsem jich měla několik bižu, ale vždycky se mi hrozně rychle zničí. Jinak mám dva zlaté řetízky a snad dva nebo tři stříbrné :-D jeden náramek, jeden prstýnek, hodinky a snad čtyři brože. A to jsem říkala, že mě na šperky moc neužije hihi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně vím, jaký myslíš! Nějaký pěkný vícevrstvý, co by se hned nezničil, už taky nějaký ten pátek sháním :D Bižu je prostě na chvíli :-/

      Vymazat
  5. Já tedy preferuji raději stříbro. Je pro moje oči více koukatelné. Moc se mi líbí ty náušnice, jsou ocelové?

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)