neděle 9. října 2022

Ziaja: Baltic Home Spa Wellness

Pěkný den!

Podzim je tady a to pomalu se plížící chmurné období a chladné počasí svádí k jednomu: hýčkat se a udržovat se v pohodlí, jak jen je to možné.. A k tomu mám skvělý tip! Udělejte si chvilku pro sebe a zkuste si domácí wellness s tělovou péčí Baltic Home Spa od Ziaji! To je vám tak skvělá pečující řada, že určitě budete nadšeni!



Kolekce Baltic Home Spa má několik variant/řad a mezi nimi je i tato Wellness. Kupovala jsem si výhodně celou sadu, ve které byl peeling, tělový krém, sprchový gel a pleťový krém. Pleťový krém jsem dosud neměla šanci vyzkoušet, ale tělovou péči si už nějaký ten pátek užívám, takže dnes se na ně podíváme.

Začít rozmazlovat se můžete třeba s Olejovým peelingem. Ten krásně voní po čokoládě a kávě a po sprše s ním po ní budete vonět (na dlouho) i vy! Je jiný než většina peelingů této značky. Má tužší základ, trochu jako máslo a v něm jsou velmi jemně namleté skořápky vlašských ořechů, nikoliv cukrová/solná zrnka jako u jiných. Překvapivě není tak hrubý jako právě se zrnky, takže si můžete dopřát buď jemné pohlazení nebo dle libosti přitlačit. Po kontaktu vodou opláchnete zrnka, ale oleje na pokožce zůstávají, takže jsem se musela hodně drhnout, abych měla pocit, že jsem ho spláchla. Šlo to fakt blbě, ale pak zas není již potřeba mazat a výživa zaručena. Výsledkem je tedy jemná, hebká, voňavá a vyživená pokožka a to mě baví!








V další dny vám ve sprše může dělat společnost Jemný sprchový gel s vůní kokosu a mandle. Opět krásná vůně, která je jemnější a není tolik průbojná, ale po umytí ji taky z pokožky pocítíte. Gel má trochu hutnější gelovou texturu, nevysušuje a sprcha s ním je vcelku příjemný relax. Dá se využít i jako pěna do koupele, protože bohatě napění. Balení je obrovské a má i praktickou pumpičku, kterou si nadávkujete, kolik potřebujete. Za mě super, Ziaja sprchové gely vážně umí a u mne doma mají vždycky dveře otevřené.







Největší hýčkání však přichází s Tělovým hydratačním krémem, který nejen krásně voní po čokoládě a kávě, ale také je neskutečně pečující! Krém má hutnější krémovou texturu, trochu až máslovější a zároveň mastnější. Není nijak dramaticky mastný, ale je lepší ho dát méně a lépe rozpracovat, při větším množství pak můžete být trochu umatlaní. Ale můžete si u něho být jistí jedním - zajistí dokonalou výživu. Fakt je po něm pokožka krásně vláčná a vyživená na celý den. Večer namažu a ráno ho ještě vnímám a to jak pocitově, kdy je pokožka vláčná, tak po čichu, protože stále je ještě cítit čokoláda! Je to prostě zážitek. Navíc vůbec neubývá a 300 ml kelímek vydrží fakt dlouho. Je vodný i k masážím. Za mě je to parádní krém, který se určitě hodí na chladné období, kdy pokožka trochu větší výživu uvítá.







Sečteno podtrženo: Tato řada je skvělá a dokonale hýčká, pečuje a rozmazluje vaši pokožku! Já celkově tělovku Ziaja miluju, takže jsem věděla, že řada Baltic Home Spa nezklame. Jestli je lepší než běžná kolekce? Asi výrazněji ne, ale díky těm krásným vůním ve vás vážně evokuje nadstandartní péči a doma si díky ní můžete udělat svoji relaxační chvilku každý den :) Řada navíc obsahuje přes 90% složek přírodního původu a je veganská. Já jsem tedy nadmíru spokojená a klidně ji časem zase doma přivítám. Kompletní řadu Wellness seženete například na Ziaja pro Tebe nebo celou sadu můžete zakoupit výhodněji v dárkovém setu na Elnino.cz.

Co vy a kolekce Baltic Home Spa? Znáte? Zkoušeli jste? Zaujala vás?

8 komentářů:

  1. Neznám, původně jsem si říkala, že budu potřebovat jen ten peeling, protože peelingy Ziaja umí a spolu s těmi od Organic Shop a Dermacol je používám nejvíc, ale on by k rozmazlování vůbec nebyl špatný ani ten sprchový gel a tělový krém.. zase něco, co budu potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako neprohloupíš! Hlavně ten krém je takovej ňuňu, pečující.. peeling je úplně jiná, než jsem u Ziaji zvyklá, ale taky je fajn! A jejich sprcháče nezklamou nikdy :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jako vypadá víc jako nějaká pomazánka než peeling.. A tak krásně voní, že to k tomu ochutnání svádí :D

      Vymazat
  3. No téda, velice krásné obaly. No jako nebudu lhát, ale zaujalo mě vše :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejen obaly! Super jsou i vůně a vlastnosti! ❤️

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)