středa 14. září 2022

Základ šatníku každé ženy? Padnoucí prádlo!

Ahoj,

vítám vás u trochu neobvyklého článku a tématu. Spodní prádlo na blogu je premiéra a nejspíš to premiérou asi zůstane, ale myslím si, že i vhodné prádlo patří do kategorie krásy a také zdraví, takže si tu své místo určitě zaslouží.



Perfektně padnoucí spodní prádlo je totiž základ! Základ konečného výsledku každého outfitu, ale také má vliv na zdraví. Napadlo by vás, že bolest zad či krku může souviset právě se špatně padnoucím spodním prádlem? Roky jsem to neřešila a kupovala si naslepo kdejaké podprsenky z obchoďáku, ale pak jsem přišla na to, že do kvalitního a dobře sedícího prádla se prostě vyplatí investovat čas i peníze. Mojí jedničkou už několik let je Astratex, protože tam najdete nepřeberné množství spodního prádla ve všech možných velikostech, střizích a materiálech. Už několik let si tam kupuji kvalitní a hlavně praktické podprsenky na běžné nošení ve všech možných barvách. Tentokrát jsem se rozhodla trochu "zariskovat" a sáhnout i po něčem trochu odvázanějším a vybrala jsem si krajky, což obvykle dost míjím. Ale k sehnání jsou tam také například kojící podprsenky, plavky, pyžama, župany nebo i dětský či pánský sortiment.. 




Pokud si nejste jisté, že nosíte správnou velikost podprsenky, doporučuji zkusit poradnu a správnou velikost si spočítat. Dokonce vám následně kalkulačka navrhne i modely, které se pro vás a vaši postavu a hrudník hodí. Za mě je to velmi povedená pomoc zákaznicím a pokaždé, když si to spočítám a najdu přes ni vhodné prádlo, jsem nadmíru spokojená.



Prostě je paráda mít prádlo, které nikde neškrtí, nedře, nepadají ramínka a cítíte se v něm pohodlně, co říkáte? Vše navíc přijde krásně zabalené, doprava zdarma je od 1400 Kč a navíc je možná i snadná a rychlá výměna či vrácení, v případě, že vám prádlo nesedne. Také s tím mám jen ty nejlepší zkušenosti. Takže pokud byste rády hýčkaly své křivky a pořídily si něco příjemného na sebe, tak určitě mrkněte na e-shop.

Co vy a Astratex? Znáte e-shop? Nakupujete tam? Jaké je vaše oblíbená značka prádla?

*Barterová spolupráce (ale také mnohaleté vlastní zkušenosti)

10 komentářů:

  1. Astratex patri Babisovi, nakupuji jinde

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrat jsi pichla trochu do vosiho hnizda. Astratex ma pradlo hezky, coz o to, ale radsi budu se svou velikosti 85 e obchazet obchody a shanet a hledat (a ze se da najit)...nez tomu mafianovi poslat korunu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to máš samozřejmě právo ;) Já také chodím i do kamenných prodejen, co mám poblíž, kde se dá sehnat spousta pěkných kousků.

      Vymazat
  3. Ahoj Klárko, ano Astratex znám sama jsem na něm nesčetněkrát nakupovala. Za mě záleží asi kus od kusu a taky na dané péči o něj. Noční košilky super, silonky super, podprsenka jak která a kalhotky líbí se mi, že teď už mají i bambusovou sekci, ale předtím jsem si moc nemohla vybrat. Já se taky krajkám vyhýbám obzvláště pak na podprsenkách, pod tričkama (což já nosím většinu času) to vypadá jako bych měla nějakou kožní nemoc. Takže teď krajky spíš nějak ozdobně na rukávech, kalhotkách a to pouze na lemu, případně na sukni jako prodloužení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se těch krajek pod oblečení taky bála, ale nepřijde mi to tak hrozný :D Je teda pravda, že já nosím spíš volnější střihy oblečení. Příště zas asi ještě nějakou kraječku vyberu :D A taky tam mám v merku nějaké prádlo na spaní, právě košilky jsem tam objevila krásné!

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. A teda musím říct, že jsem na sobě v životě neměla hezčí a víc sexy kousek! A to že já se fakt moc nechválím :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)