neděle 11. září 2022

Spotřebováno za srpen 2022

Krásný den,

přináším nové video! A ano, opět Spotřebováno, snad mi odpustíte, že jsou dvě Spotřebována hned za sebou :) Dosud bohužel nebyl čas a prostor pro další natáčení, takže zatím jen můj nejoblíbenější formát s prázdnými obaly a snad se v dalších týdnech zadaří a přinesu i jiná videa. 





V srpnu jsem očekávala trochu umírněnou spotřebu, ale nakonec jsem (ne)příjemně překvapená, že se toho sešlo tolik :D Tentokrát zejména pleťová a tělová péče.. Ovšem nechybí ani něco z dekorativky. Celkem 20 ks + 2 (doplňky stravy).




Sprchový olej Tahitian Mornings - OnLine Senses - v názvu sice najdete pojem olej, ale řekla bych, že je to jen trochu kluzčí gel. Každopádně lehkou hydrataci obstará a hlavně tak nádherně voní!! Vůně monoi a makadamiového oleje se tak úžasně hodí k létu, že jsem se díky němu každý večer ve sprše myšlenkami přesouvala na pláž :) Fajn záležitost za příjemnou cenu z makeup.cz, časem určitě objednám znovu a ráda prozkoumám i další varianty. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Calm Down - Isana - stálice. Dobře je ode mne znáte. Krásná letní vůně, tyrkysová voda, pokožka zjemněná až lehce vyživená a vše za příjemnou cenu. Hodnocení: 5/5.

Vlasový peeling - Ikoo - další moc příjemná záležitost. Tento peeling je téměř totožný s mým nejoblíbenějším od Yves Rocher, takže je jasné, že jsme si rozuměli. Krásná jemná vůně, větší a tvrdší krystalky, které zajistí důkladné vydrhnutí pokožky hlavy i vlasů, které jsou pak lesklé, jemné a odlehčené. Hodnocení: 5/5.

Gel na intimní hygienu - Australian Bodycare - a tohle je další oblíbenec. Jemný a zároveň osvěžující intimní gel, který pečuje a nedráždí, naopak zklidňuje. Vůně tea tree oleje se mi v létě fakt zamlouvala, měla jsem hned větší pocit svěžesti. Výtku mám jen ke konzistenci, která je tekutější a v kombinaci s nešťastným výběrem balení se s gelem musí trochu opatrně. Mám tu ale druhé balení, protože jinak super. Hodnocení: 4/5.




Opalovací sprej Instant Glow - Piz Buin - mám již podruhé. Za mě je super lehoučký a baví mě, že se snadno a rychle aplikuje, nemastí a nelepí. Naopak obsahuje jemný shimmer, takže zajistí i takový na oko hezký efekt hladké, lesklé a opálené pokožky :) SPF 30 je pro mne zlatý střed, který používám nejčastěji. Hodnocení: 5/5.

Tělové mléko Black Orchid & Diamonds - Soraya - velmi příjemné, lehoučké tělové mléko, které se hodí pro teplé letní měsíce. Ať už svojí omamnou, sladkou, květinovou vůní nebo příjemnou krémovou konzistencí, která se snadno a rychle vstřebává, nezanechává ulepenou ani umaštěnou pokožku, ale zároveň dostatečně hydratuje. Navíc i poměrně dlouho vydrželo (skoro měsíc) a to je na takovou tubu slušné. Klidně bych brala znovu. Hodnocení: 4/5.

Tělová pěna Jeju - Ziaja - tu mám snad ještě raději! Krásná, mladistvá, svěží a sladká vůně tropického ovoce, našlehaná textura, která se ihned vstřebává, pokožku zanechává jemnou, nelepí ani nemastí, ale zároveň dobře vyživuje. Snad jen škoda, že tak rychle mizí. No nic, tak si jej koupím znovu. Hodnocení: 5/5.

Antiperspirant Maximum Protection - Rexona - stálice a jediný antiperspirant, na který se mohu v těch nejteplejších dnech spolehnout. Zvládne se mnou i ty nejtěžší chvíle bez propocených koláčů v podpaží a zápachu. Kupuji zas a znovu. Hodnocení: 5/5.




Micelární voda s vitaminem C - Makeup Revolution - z počátku jsem z ní měla na pleti lehce nepříjemný pocit, ale pleť si na ni rychle zvykla a následující měsíce pak posloužila - pleť dočistila v pohodě, i když jsem měla trochu pocit, že musím přitlačit a navíc zanechávala pleť trochu ulepenou. Nebyla nejhorší a dala se použít, ale favority mám jinde. Hodnocení: 3/5.

Čistící krém s vitaminem C - Makeup Revolution - nebyl špatný, pleť odlíčil a dobře dočistil a hlavně ji nijak nedráždil ani nevysušoval. Je naopak výživnější a pleť je krásně jemná a taková pořádně naducaná. Ideálka pro sušší či citlivou pleť. Krásně pomerančově voní a balení dlouho vydrží. Hodnocení: 4/5.

Čistící pěna The Freshness Ritual Planet Spa - Avon - jsem používala na střídačku s krémem výše a později používala samostatně, když se mi pleť v průběhu léta více zmastila. Pěna je totiž oproti krému výše naopak vhodná pro mastnější až problematickou pleť. Úspěšně zbaví mastnoty, z počátku jsem měla až trochu pocit napnuté a "přežehlené" pleti, což naštěstí po pár použitích odeznělo. Avšak čistá pleť zůstala. Jen pozor, není to pro citlivou pleť a vadila mi i v očním okolí. Hodnocení: 3/5.

Expresní odličovač na oči s chrpou - Yves Rocher - už ode mne za ty roky také dobře znáte. Kupuji stále dokola. TOP odličovač na oči. Snadno a rychle odstraní veškerý (i voděodolný) make-up, bez dření, mlhy, podráždění. Hodnocení: 5/5.




Bublinková maska na obličej - Daggett & Ramsdell - nejlepší plátýnková a bublinková maska, která nejen že dokonale vyčistí pleť, ale také ji zanechá skvěle hydratovanou. Mám ji poněkolikáté a ještě jedno balení na mě čeká a moc mě mrzí, že se stáhla z prodeje. Hodnocení: 5/5.

Čistící páska na nos s uhlím - Sephora - nechala jsem přitisknutý na nose ještě o chvilku déle než bylo v návodu, ale téměř nic pásek nevytáhl. Asi i z toho důvodu, že dost špatně na nose držel. Oblíbence mám jinde. Hodnocení: 2/5.

Levandulová voda - Renovality - květinové vody miluji a jako první pomoc k hydrataci pleti jsou nejlepší! Levandulová voda je kromě toho příjemně relaxační a zklidňující. Pleť si vždy jen chrochtá. Klidně a ráda koupím znovu. Rozprašovač je akorát, nestříká ani málo ani moc. Hodnocení: 5/5.

Výživný krém s účinnými látkami a tea tree olejem - Australian Bodycare - můj letní parťák, který bez potíží obstaral jak denní, tak noční péči. Byl hydratační a lehce až výživný, ale ne tolik, aby pleť zmastil a bylo to pro ni moc. Použít se dal bez potíží i pod make-up. Osvěžující vůně citrusů a tea tree se v létě taky hodila. Za mě fajn kousek i pro mastnější pleť. Hodnocení: 4/5.




Lesk na rty - Catrice - jsem kupovala ve výprodeji z nějaké zimní limitky a byl fajn. Nelepil, obsahoval lehounký shimmer a trošku chladil. Jen mě štvalo to balení, kdy se tyčinka o hrdlo otírala až moc, takže k pořádnému natření rtů to chtělo několik vrstev. Hodnocení: 4/5.

Řasenka Never Seen Before - Rival Loves Me - nebyla špatná, seděl mi kartáček a ani efekt nebyl nejhorší.. Hezky natočila, začernila a lehce prodloužila. Ale už po otevření mi přišla hrozně suchá a už pár týdnů na to se pomalu nedala použít.. Je možné, že jsem mohla mít z drogérky už otevřený kus, takže přemýšlím, že ji zkusím znovu a uvidím. Hodnocení: 3/5.

Tužka na obočí Brow Ultra Slim - Maybelline - další stálice, kterou kupuji zas a znovu. Už mám x té balení. Tužka je krásně měkká, tenká a snadno a rychle s ní vykreslím obočí. Přiloženým kartáčkem z druhé strany ho pak můžu rychle pročísnout. Odstín už mám také vychytaný, takže není o čem. Kdykoliv ji potkám za příznivou cenu, beru do zásoby. Hodnocení: 5/5.

Lip Serum Plump Me Up - Makeup Revolution - naprosto skvělý kousek!! Sérum se chovalo jako lesk na rty, ale používala jsem ho jak na den, tak občas i na noc. A v klidu se to dalo, protože úplně skvěle držel. Fakt jsem si ho užívala! Navíc příjemně mátově voněl a chladil, takže ideál na léto. Jen snad ta tyčinka by mohla být menší, protože takhle nanášela zbytečně moc produktu. Každopádně věřím, že se znovu setkáme, páč to stojí za to! Hodnocení: 5/5.




Doplňky stravy Pleť, Vlasy & Nehty - Nomal - a zakončíme to doplňky stravy. Co se týče tablet pro pleť, tak u nich nemohu stoprocentně potvrdit, že nějak výrazně pomohly, i když pleť mám v poslední době celkem v kondici. Každopádně kde jsem zaznamenala viditelné výsledky byly nehty, které se přestaly třepit a lámat a naopak rostou vážně rychle a také vlasy mám viditelně pevnější než je u mne zvykem, takže si troufnu tvrdit, že tři měsíce pravidelného zobání se vyplatily. Nehledě na to, že jsem celkově potřebovala doplnit vitamíny, minerály a živiny, abych zase nalezla po náročnějším jaru rovnováhu a věřím, že každý jeden zobnutý vitamin mi pomohl :) 

Tak a to je pro tentokrát vše. Nebylo toho zas úplně málo, co..? Tak uvidíme za měsíc. A já se budu těšit u dalšího článku!

Máte s něčím z toho zkušenosti? Co vás zaujalo? 

2 komentáře:

  1. Zkušenost mám s řasenkou Rival Loves Me, mám už druhou a naštěstí v pořádku, suchá nebyla, ale tady to opravdu svádí k tomu si myslet, že už to byl otevřený a napůl vyschlý kus. Lidi jsou s tím otevíráním produktů, od kterých není tester, fakt nenapravitelný. Vždyť ta řasenka nestojí tolik, aby si ji nemohli vzít bez toho, aniž by ji otevírali a zkoumali kartáček nebo co.
    Dál znám sůl do koupele Isana a odličovač YR, takové moje stálice. A někde v zásobách mám tělovou pěnu Ziaja, už teď se na ni těším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, je to běžný :-/ Já si na to jako drogista dávám docela pozor, ale tady jsem se nechala nalákat i přes vykřičník v hlavě :D Firmy tomu taky moc nepomáhají, měly by dělat přinejmenším zafoliované obaly! Pěna Ziaja je super, určitě po ní brzy skoč! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)