středa 7. září 2022

Pleťová péče Australian Bodycare

Ahooooj!

Po kratších blogových prázdninách vás v plné síle vítám zpět a slibuji, že odteď se tu budeme zase alespoň dvakrát týdně potkávat :) Ráda bych začala pěkně zhurta, rovnou novou recenzí na mojí letošní letní pleťovou péči, kterou mimo jiné tvořila tato dvojka od Australian Bodycare. V podstatě mi tato dvojice stačila po celé léto, jelikož Výživný krém s tea tree olejem obstaral v klidu denní i noční péči a Hyaluronové sérum krém skvěle doplnilo.



Během léta se snažím pleti trochu odlehčit, jelikož sama o sobě trpí výraznější mastnotou, nechci ji zbytečně stresovat a přetěžovat hutnými krémy, naopak se více věnuji jejímu čištění (čistící masky a peelingy v létě frčí víc než kdy jindy). Vcelku mi tedy vyhovovalo používání jen jednoho krému a séra na den i noc pro problematickou a mastnější pleť. Každý večer začala péče Hyaluronovým sérem pro pleť s jemnými vráskami.

Oficiální popis: Pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou, vitaminem B5 a tea tree olejem vyživuje pleť a udržuje ji krásnou a hydratovanou. Zlepšuje vzhled jemných vrásek a zajišťuje čistý a hladký povrch pleti. 

Ve večerní rutině je sérum naprosto must-have.. Sérum má kluzkou, gelovou texturu, která se snadno na pleti rozetře, chvilkusice trvá než se plně vstřebá a maličko i lepí, ale do pár minut je plně v pleti, která je hladší a připravená na pokračování v podobě (jakéhokoliv) krému. Znatelný je už po samotném séru pocit napité a hydratované pleti, který je krémem samozřejmě ještě podpořen. Praktickým kapátkem dosáhnete snadné a rychlé aplikace, jedno kapátko parádně pokryje potřebné množství při jedné aplikaci. Za mě příjemné sérum, které velmi obstojně zajišťuje pleti hydrataci.







Výživný krém s účinnými látkami a tea tree olejem mi byl pak také skvělým parťákem. Léto je jedním z mála období, kdy krémy pro problematickou pleť používám a uvítám. Tady je krom péče o nedokonalosti slíbena i výživa a hydratace, což je druhá strana mince. I to totiž mastná a problematická pleť potřebuje.

Oficiální popis: Pleťový krém zabraňuje tvorbě pupínků, černých teček a dalších nedokonalostí na pleti. Pleťový krém obsahuje kvalitní složky, které pečují  jak o citlivou, tak o suchou nebo mastnou pleť. 

Krém jsem si vzala ve variantě Lemon myrtle, která kromě tea tree oleje obsahuje i citrusové výtažky, které jej mimo jiné trochu i provoní a vůni tea tree oleje zjemní. Musím říct, že se mi ta vyváženost obou složek moc líbila a vcelku rychle jsem si na vůni přivykla. Ve vedrech, která letošnímu létu kralovala, byla tato parfemace velmi příjemná a osvěžující. Lehká krémová textura napomáhá ke snadnému rozetření a rychlému vstřebání. Krém je lehoučký, ale zároveň v něm zaznamenáte i známky výživy. Dostatečné, aby ji pleť dokázala zpracovat a prospěla jí, ovšem ne tolik, aby krém nepříjemně na pleti seděl a výrazně ji zmastil. Pleť je po použití krásně pružná, jemná a všeho dostává tak akorát. Pupínky mne po celé léto netrápily, možná právě i přičiněním těchto dvou pomocníků. Použitelný je v pohodě na den i pod make-up a stejně tak ho můžete dávat na noc. Já ho používala v obou případech, ještě společně se sérem a pleti to bohatě po celé léto stačilo.







Sečteno podtrženo: Za mě fajn péče, sérum hydratuje samo o sobě, takže v kombinaci s krémem už je to vhodná a úplně dostatečná péče pro (ne)náročnou pleť. A pokud ji máte mastnější či vás trápí akné, tak už tuplem se vám bude hodit, protože tea tree oil pomáhá maz redukovat a působí protizánětlivě. Krém i sérum i další (nejen) pleťovou péči pak naleznete na Australian Bodycare, kde jsou k sehnání i různé sady za výhodnější ceny a s dopravou zdarma. Krém přímo zde, 50 ml za 399 Kč a sérum pak tady za 299 Kč.

Co vy a značka Australian Bodycare? Máte s ní zkušenosti? Zaujala vás?

*PR produkty zaslané v rámci barterové spolupráce

6 komentářů:

  1. Pleťovka je super, sérum jsem si úplně zamilovala :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho mám ráda a v kombinaci s krémem to byla fajn dvojka :) Teď tu mám zase tělovku, tak snad to bude taky fajn.

      Vymazat
  2. Zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu, že i když vidím na třicítku, tak mě pořád trápí mastná pleť a vše, co k ní patří, včetně černých teček a občasných nedokonalostí, tak si myslím, že produkty s tea tree by byly dobrou volbou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že tea tree asi má něco do sebe a kromě mastnější pleti, což mám tradičně každé léto, jsem jinak po celou dobu neměla problém, takže můžu doporučit :)

      Vymazat
  3. Značku neznám, ale určitě mě zajímá!

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má fakt super kousky, bavila mě jak pleťovka, tak produkty pro intimní hygienu, kde má fakt široké portfolio a teď tu mám i tělovku a to je taky super!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)