středa 13. července 2022

Ikoo: Peeling na pokožku hlavy

Podíváme se na zoubek peelingu na pokožku hlavy Sea Salt Scalp Scrub od  Ikoo, který jsem nedávno zmiňovala v (Ne)Oblíbencích, protože ten si opravdu zaslouží tu být a je to jeden z těch, který musíte zkusit, pokud ještě nejste do tajů vlasových peelingů zasvěceni. Ukáže vám totiž, jak skvělí pomocníci pro krásné vlasy umí takové scruby být..





Pokud ode mne tajemství vlasových peelingů ještě neznáte, tak doporučuji mrknout se i na tento článek, kde je srovnání hned pěti kousků. No a protože já mám pořád nutkání něco zkoušet a značka Ikoo už mne láká hodně dlouho, když jsem ve slevě potkala tento kousek, musela jsem ho objednat.

Oficiální popis: Peelingy jsou in. Dobrý peeling nejen vyčistí pokožku hlavy, ale také podpoří krevní oběh a vnese do vašeho každodenního života malou lázeňskou chvilku. Čistící peeling s mořskou solí vám nabízí špičkové osvěžení. Pokud jej smícháte s vodou, peeling se změní v pěnu - pro svěží vlasy a spokojenou pokožku hlavy. S tímto jemným peelingem na pokožku hlavy odstraníte odumřelé buňky pokožky a zabráníte tvorbě lupů. Mořská sůl odstraňuje zbytky stylingových přípravků, odumřelé kožní buňky a usazeniny. Extrakt z ibišku dodá vašim vlasům vitamíny a zároveň odstraní nečistoty a maz.





V malém kelímku se ukrývá jemně vonící peeling, který tvoří tužší krémový základ a v něm je spousta větších krystalků. Ty je trochu zákeřnější dostat k pokožce hlavy, ale při troše trpělivosti a troše cviku se to dá zvládnout a výsledek za to rozhodně stojí. Z vlasů dost peelingu samo spadá, zbytek jednoduše vypláchnete. Po kontaktu s vodou se zrnka rozpouští a základ napění a jelikož pak stejně myjete ještě šamponem, dostanete bez potíží ven všechno. A pak budete mít nejen vyčištěnou a namasírovanou pokožky hlavy, která se pak bude méně mastit, ale také vlasy budou odlehčenější, lesklejší a nadýchanější. Rozdíl při mytí, kdy peeling použiji a nepoužiji, je opravdu znatelný, a ten výsledek si pokaždé vychutnávám! Dá se srovnat s peelingem od Yves Rocher, je mu vcelku dost podobný, takže pokud se rozhodnete jít do vlasového peelingu, tak rozhodně zkuste jeden z těchto dvou. 






 
Oficiální popis: Jednoduše peeling na vlasy musíte mít a zkusit! Tento krásně voní a po něm i vlasy (i když to je v podstatě fuk, protože pak je stejně ještě myjete šamponem), ale hlavní je, že vlasy i pokožku hlavy dokonale vyčistí a háro je pak ve skvělém stavu! Balení ač vypadá jako mrňavé, tak klame a vydrží poměrně dlouho. Rozhodně doporučuji omrknout, stojí to za to! Kupovala jsem na Pinkpanda.cz kolem 100 Kč za 100 ml.

A co vy a vlasové peelingy? Máte už nějaké vyzkoušené a jaký je váš oblíbenec?

6 komentářů:

  1. Peeling na pokožku hlavy je něco, co v mé rutině ještě pořád zahrnuté není a vlastně jsem ještě ani nikdy nezkoušela, ale láká mě to, šampon nezvládne všechno a sem tam by to chtělo tu pokožku hlavy pořádně ,,vydrbat":-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, právě.. pro mě je to vždy fakt strašně osvobozující pocit! :D Ty vlasy jsou pak neskutečný :)

      Vymazat
  2. Já teď dodělala YR, tak po nějakém novém mrknu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je skoro to samý :D YR mám taky ráda, musím ho zase dokoupit do zásoby :)

      Vymazat
  3. No téda tak tohle zní hodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě je dobrý peeling vážně must-have pro dokonalou čistotu vlasů :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)