úterý 5. dubna 2022

Tužky na obočí z drogérky: S-he a Trend It Up

Krásný den vám přeji!

Produktů na obočí se během několika let objevila spousta. Můžete si vybírat z bezpočtu gelů, stínů, tužek, vosků, pudrů.. prostě hromada věcí ve kterých začíná být problém se vyznat. Takže vám s tím zase dnes trochu pomohu a nabídnu vám shrnutí svých zkušeností s tužkami S-he a Trend It Up, které jsem si nedávno koupila k vyzkoušení.



Ač už své oblíbence a stálice na obočí mám, občas to ráda prostřídám a vyzkouším zase něco nového. A když jsem tak bloumala mezi stojany v DMku, řekla jsem si, že trochu víc hodím očkem po stojanu S-he a TIU, které jinak dost opomíjím. Od každé značky jsem tak koupila po jedné tužce. U S-he mne zaujala 3in1 Designer, což je tužka na obočí, na oči a linka v jednom. U Trend It Up jsem potom šla na jistotu se Super Slim Brow Styler alias mikrotužkou na obóčo. No a která mi sedla víc, co myslíte?









Tak jo, nebudu to protahovat. Tužka Super Slim je skvělá! Je automatická a z druhé strany obsahuje kartáček na rozčesávání. To je pro mne vždycky plusem, protože aspoň mám kartáček vždycky po ruce. Tužka je trochu tvrdší, ale ne tolik, aby tahala kůži nebo trhala při dokreslování chloupky. I díky tomu tužka dokresluje velmi precizně a hodně nenápadně. Mám odstín č. 30, což je studená hnědá, která mi sedne jako hrnec na prdel. Pardon za ta slova. Ale s touto tužkou prostě obočí vypadá snadno a rychle upraveně a přitom přirozeně. Moc se mi efekt líbí. Barva pak vydrží bez potíží po celý den. Jen je bohužel velmi, ale opravdu velmi rychle spotřebovaná. Tenká tužka, takže stačí pár tahů a je pryč. Vydržela mi sotva deset použití! Na druhou stranu je jedna z nejlevnějších, stojí 59,90 Kč, takže já si ji nejspíš znovu pořídím, ale spíš na takové ty "výjimečné příležitosti", kdy budu chtít fakt snadno a rychle precizní obočí.







U stojanu S-he trávím asi nejméně času a upřímně mne málokdy tahle značka něčím zaujme. Ale když člověk trochu víc hledá a pátrá, najde tam i zajímavé kousky. Já tam třeba vyštrachala například tuto tužku 3in1 Designer, kterou můžete použít na oči i obočí. Já si ji tedy kupovala s tím, že ji budu používat výhradně na obočí a na oči jsem ji vyzkoušela jen jednou.

Jedná se také o automatickou tužku, která má z druhé strany kartáček. Super praktické a pro mne naprosto vyhovující. Tužka je hodně měkká, takže kreslí skoro sama, nemusíte nijak tlačit a obočí s ní vykreslíte snadno a rychle. V tomto případě je to však o hodně výraznější a spíš obočí vybarvujete, než-li jen dokreslujete a ladíte. Efekt je viditelnější a méně přirozený. Navíc odstín je mnohem teplejší, což obočí také dodá na výraznosti. Ale nemůžu říct, že bych měla něco proti, tužku jsem používala ráda a ani s ní jsem neměla problém upravit obočí během krátkého okamžiku. V průběhu dne jsem neměla s výdrží nejmenší problém. Ovšem i tady mne velmi překvapilo, jak rychle tužka zmizela. Používala jsem ji sotva měsíc a najednou jsem byla na konci a to jsem ani neměla pocit, že bych ji nějak extrémně často vysunovala a posouvala.. :D 

Na očích je to potom tužka vhodná k rozmazané lince. Nejen díky tlustší tuze, se kterou jen sotva uděláte tenkou linku, ale také díky měkkosti, která zajistí rozmazání linky ať už chcete či nikoliv. Na druhou stranu se s ní dobře kreslí waterline, i když zase si tím moc nepomůžu, protože na ní špatně drží, takže pro mne jednoznačně nejlepší použití jako tužka na obočí. 



Sečteno podtrženo: Mikrotužka Super Slim od Trend It Up je za mě parádní objev! Tenká, tvrdost akorát, zajistí velmi vzhledné a přirozené obočí a odstíny má TIU, jako jedna z mála značek v drogériích, víc do studena. Cena také parádní. Určitě si ji koupím do zásoby. Tužka S-he ale taky nebyla nejhorší. Je příjemnější aplikace, díky měkké textuře, ale odstín je trochu teplejší než bych potřebovala a obočí neudělá tak přirozené jako právě mikrotužka. A to jak rychle zmizela mne také (ne)mile překvapilo. I když stojí 79,90 Kč, takže to také není nijak drastická investice. Neměla jsem důvod ji nespotřebovat a rozhodně se použít dala, ale nenadchla mne tolik, abych ji chtěla znovu..

A co vy a značky S-he a Trend It Up? Koukáte do stojanů nebo je míjíte? A máte někdo vyzkoušené jejich produkty na obočí?

8 komentářů:

  1. Značka S-he se mi jeví dost nezajímavě, Trend It Up mám ráda, i když na obočí jsem od téhle značky nic neměla. Ta tužka Trend It Up mi připomíná tu od Catrice, ta by byla taky výborná, kdyby tak příšerně rychle neubývala. Protože kupovat si snad při každé návštěvě drogerie nový kus tužky na obočí..to prostě není to co chci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tahle je té Catrice docela podobná, jen odstínově je pro mě ještě lepší, sedí mi líp ten odstín. Je fajn, mít ji do zásoby "pro lepší dny", ale taky odmítám kupovat týden co týden novou tužku :-/ :D

      Vymazat
  2. S-he v drogérií obchádzam, úprimne ani sa mi tam nechce moc niečo hľadať, ale Trend It Up mám rada. Používam od nich púder už asi dva roky v kuse a robí mi prekrásny zamatový poreless finish. Moc ma zaujala práve ceruzka od Trend It Up. Mala som niečo podobné od Catrice, ale bola veľmi mäkká, čo mi nevadilo, ale minula sa mi za necelé tri týždne, čo nebolo moc ekonomické. Pri najbližšej návšteve beriem túto. Ďakujem za tip:)

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo tohle je boží tužka, ale teda ekonomicky to taky není žádná sláva, i když je ještě asi o dvacku levnější než Catrice :D Ale ten efekt je fakt super! TIU vůbec není špatná, má i spoustu fajn kousků!

      Vymazat
  3. Ahoj Klárko, já snad ještě tužku - takovou širší a voskovější od Trend It Up mám a je stále moc fajn. Jsem nenáročný zákazník. ☺♥
    Krásný víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, kterou myslíš. Věci na obočí TIU jsou vážně povedené a i dost oblíbené :)

      Vymazat
  4. Já tužky na obočí nikdy nepoužívala, mám od přírody docela tmavé, že jsem spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, to ti závidím! Já mám přírodní obočí hodně světlé a pár chlupů, takže potřebuji jak dodat barvu, tak tvar a objem :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)