čtvrtek 25. listopadu 2021

Maska na obličej Thirstymud Glamglow

Krásný den vám přeji!

Všimli jste si, že se tu v posledních týdnech neobjevily žádné pleťové masky? A já vám řeknu proč.. Poslední dobou totiž používám pouze jednu a to tuto modrou krasavici Thirstymud od Glamglow! Tuto značku určitě všichni znáte, proslavila se právě maskami. Snad není nikdo, kdo by neznal jejich holografické a třpytkaté slupovací masky! To je samozřejmě také na mém wishlistu, ale při nedávném nakupování jsem narazila prvně na Thirstymud, která byla za velmi příjemnou cenu, tak jsem neváhala!




Oficiální popis: Thirstymud je nejpokrokovější hydratační maska od Glamglow, která poskytuje okamžitou a trvalou hydrataci. Kyselina hyaluronová hluboce hydratuje pokožku, zatímco kokos, med a zázvor se postará o jasnější, zářivější a vyhlazenější pokožku. Maska je ideální pro denní i noční použití, nebo během letu letadlem. Funguje jako noční maska, kterou necháte působit po celou dobu spánku a ráno zbytek produktu vmasírujete do pleti. 





Masky Glamglow lákají na první pohled svými unikátními obaly. Jsou vymazlené, lesknou se, třpytí a jednoznačně oku lahodí. Nesmí chybět hvězda, která je pro tuto značku podpisem. Miniaturní balení má 15 g, ale věřte, že i tím miniaturním kelímkem byste mohli někomu ublížit :D Je to poctivý kalíšek, který je pořádně těžký. Ale dost básnění o balení. Obsah je totiž stejně důležitější a v tomto případě stejně lákavý. Maska sice nevypadá tak kouzelně jako všechny ty třpytivé, ale hezky kokosově voní, je gelová, snadno se nanáší, z obličeje nestéká a trochu ochladí. Super je fakt, že v podstatě funguje jako klasický krém.. Stačí ji nanést a víc se nemusíte starat. Maska se plně vstřebá a vy máte po starostech. Je třeba počítat s tím, že ji trochu na pleti budete pociťovat, lehoučce lepí a pleť je hodně naducaná. Špatně se na ni cokoliv vrství, takže pro mě ideál jako noční maska, kdy ji aplikuji místo séra a krému. Pleť je spokojená, dočká se skvělé péče - je hydratovaná na dlouhou dobu, vypnutá a pružná. Smíšené pleti bohatě postačí aplikovat jednou týdně, naopak suchá ji uvítá a zvládne klidně i víckrát.






Sečteno podtrženo: Maska je příjemná, hydratační a lehce i s vyživujícím účinkem, ideální pro normální až suchou pleť. Praktické a jednoduché použití jako krém ulehčuje práci, můžete ji tak aplikovat kdykoliv během dne či noci a nemusíte se víc starat, maska všechnu péči obstará za vás. Výsledky jsou fajn, já si ji ráda jednou týdně dopřeji a pleť si rozhodně nestěžuje. Seženete například na Sephoře, tuto miniverzi 15 g za cca 400 Kč. 

Co vy a Glamglow? Máte se značkou zkušenosti? 

6 komentářů:

  1. Já teď mám toho prcka čistící masky Glamglow Supermud a musím říct, že se vůbec nezdá špatná:-) Ale určitě nic pro citlivější pleť.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Klárko, jj masky znám, měla jsem opakovaně a jsou super, tedy mě sedly všechny. Jak čistící, tak i hydratační. ☺☺ Krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu muset mrknout po dalších variacích, určitě chci aspoň jednu glitterovou! :D

      Vymazat
  3. Já jsem měla na vyzkoušení v bílém obalu a byla za mě skvělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím příští rok omrknout další verze, jejich masky jsou prostě lákavé!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)