sobota 4. září 2021

Tělové peelingy MonoLove Bio

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás tip na zajímavé voňavé peelingy, které nestojí jmění a vážně si je užijete! Značku MonoLove Bio jsem objevila na e-shopu Makeup.cz, kde zrovna byla v akci a peelingy tak vyšly opravdu na pár korun, proto jsem je hned ze zvědavosti vzala, jak jinak :) 


Nebudu lhát, značka mě oslovila těmi krásnými obaly a barvami. Na první pohled vypadají hrozně roztomile, co říkáte? Trochu mi připomínají hravé obaly značek Treaclemoon či I Love... A pak ta cena.. a lákavé vůně.. No lahoda! Vybrala jsem Regenerační tělový peeling s kokosem a Hydratační tělový peeling s noni (morindou). 




Hydratační peeling s noni je brčálově zelené barvy a obsahuje třpytky. Trochu jsem se jich bála, i když teď v létě se třpytkám úplně nebráním, takže jsem do toho šla. A byly to naprosto zbytečné obavy. Třpytky jsou velmi drobné a ve valné většině se s vodou spláchnou, zůstává jen něco málo a to je spíš příjemné k rozjasnění. Co je ale fakt paráda, je ta naprosto dokonalá vůně! To je tak krásně osvěžující! Příjemná nakyslá citrusová doplněna o vůni tropického sladkého ovoce. Úplná ideálka do teplých letních dnů, kdy ze sebe pomocí peelingu odstraníte všechny nečistoty, které jste na sebe za ten den nasbírali :D Hrubost je střední, pěkně vydrhne, ale nestrhne z vás kůži. Nedráždí a při kontaktu s vodou se v okamžiku rozpouští. Neobsahuje sice pečující oleje, ale pokožka je po opláchnutí jemná a příjemný peeling to rozhodně je, o tom žádná :)






Druhý kousek je Regenerační peeling s kokosem, který je bez třpytek. Tentokrát obsah není tak čarovný na první pohled, žádná jedovatě zelená, ale "jen" krémová barva. Vůně ale boduje. Je jemnější, v hlavní roli samozřejmě kokos, ale trochu až s pudrovým podtónem. Peeling je o něco tužší. Taková hodně hodně hustá kaše, do které musíte pořádně hrábnout a i pak drží pohromadě, proto je ideál se před použitím pořádně namočit, aby peeling trochu povolil a tolik to nedrhlo (dobře se ve vodě rozpouští), jinak totiž umí být pěkný hrubián. Pokud máte rádi hodně hrubé peelingy, není problém, stejně tak poslouží i jako jemnější, když ho trochu naředíte vodou. Každopádně vydrhnout, prokrvit a oživit pokožku zvládne skvěle. Hydratace ani výživa po něm žádná extrémní nezůstane, ale jemná a čistá kůže po něm je, takže spokojenost.





Sečteno podtrženo: Pokud máte rádi hravé a voňavé peelingy, tyhle byste neměli minout. Pokožku krásně vyčistí, prokrví a zjemní. Mají obsah 250 ml, takže i pěknou chvíli vydrží a stojí 76 Kč. Najdete je tady i ve spoustě dalších voňavých variací, které budu muset příště vzít taky :)

Co vy a peelingy? Používáte je pravidelně? A jaké jsou vaše oblíbené? Už jste zaznamenali tuto značku?

8 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám, ale už koukám na nabídku a zase něco, co budu muset mít. Tělové peelingy, másla, třpytivé soli do koupele, sprchové gely nebo tělové mlhy? Navíc ty lákavé parfemace.. Tomu se nebude dát odolat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo právě! Příště taky beru snad všechno! :D

      Vymazat
  2. Telové peelingy vždy rada skúšam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super, příště vezmu další, mají ještě asi čtyři další varianty :-O :)

      Vymazat
  3. No velmi lákavé. :) Peelingy mám ráda.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Za tu cenu asi co čekat no, mám raději peelingy, které i zároveň vyživí :) Ale pro někoho nenáročného proč ne! :))
    KOSMETIKA EUBOS: RECENZE PRODUKTŮ K PÉČI O PLEŤ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak taky mám radši třeba Ryor nebo Ziaju, co rovnou obstarají i péči, ale zas na druhou stranu já se i ráda mažu, takže mne to úplně netrápí :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)