úterý 31. srpna 2021

Laky na nehty Revolution

Krásný den vám přeji!

V poslední době se s těmi laky na nehty roztrhl pytel a já doma vítám jeden za druhým. Střídám výrazné letní barvičky i trochu tlumenější odstíny a jedny takové jsem si pořídila od Makeup Revolution. Dlouho jsem na laky MUR koukala a plánovala nějaké pořídit, ale nemohla jsem si pořád vybrat odstíny a nebyla si jistá kvalitou, takže jsem to dlouho odsouvala.. Ovšem když jsem je pak viděla v akci za cca 65 Kč, dva odstíny jsem na zkoušku vzala..



Volila jsem jemné odstíny, které budou využitelné kdykoliv bez ohledu na roční období (tedy ne že bych se tím někdy nějak trápila :D) či situaci. Vzala jsem jemnou lila Powder a šedou Marble. Podobných barev doma moc nemám a teď si nadávám, proč jsem do toho nešla dřív!





Laky jsou v hranatých lahvičkách o hmotnosti 10 ml, takže jsou celkem velké, ale v tomto případě mi to vůbec nevadí, ba naopak. Štěteček mají plochý. Zdá se celkem velký, takže jsem se bála, jak se s ním bude pracovat, ale obavy byly v tomhle případě naprosto zbytečné, protože štěteček perfektně pokryje nehet, takže dvěma tahy je nanesena celá vrstva. Konzistenci mají akorát, nikde nestékají, ale zase se ani zbytečně netáhnou. Ihned přilnou na nehet a okamžitě zasychají, takže raz dva nalakujete obě ruce. Než dolakujete druhou ruku, můžete nanášet druhou vrstvu na té první. Schnou vážně perfektně a co víc, také bezvadně kryjí. U světlých laků mám vždycky obavy, abych nemusela dávat tisíc vrstev, ovšem tohle jsou tak pigmentované laky, že dvě tenké vrstvy úplně v pohodě stačí k plnému krytí. Lakování s těmihle kousky je tedy vážně hračka a snad i zábava. Nikdy mi to nedělalo menší problém. A to jako fakt. Schnou do lesku a trochu až takového gelového looku. Barva vypadá celistvě a plně. Tím to však nekončí, protože u těch laků jsem zůstala úplně odvařená i z výdrže. Fakt nekecám, když řeknu, že jsem neměla laky, které by vydržely víc. Dávají úplně s přehledem týden na nehtech a to bez viditelných vad a poškození. Vydrží fakt vše - od mytí nádobí po manuální práci. Sundávám je většinou po cca týdnu, kdy už jsou vidět odrosty. Jednoduše tohle je fakt absolutně TOP. Kam se na to hrabe Sally Hansen, China Glaze či Orly.. 




A to ani nemluvím o těch odstínech.. Musím se pochválit, ty jsem vybrala vážně bravurně! Jemná pastelková lila (Powder) je vážně krásná! A pastelově šedá (Marble) o nic méně, jen je ještě trochu studenější. Vypadá to krásně v létě k opálené ruce, ale slušet budou i v zimě. Obě barvy dodávají nehtům takový šmrnc a eleganci, že jsem z toho pořád úplně paf.. 



Sečteno podtrženo: Tohle chcete, tohle musíte mít. Tak krásně syté odstíny a k tomu bombastické vlastnosti, že jsem si z toho doslova a do písmene sedla na prdel. Omluvte ten výraz, ale tady to prostě nejde jinak! :D Už mám vyhlídnutých milion dalších barev, naneštěstí jich totiž mají opravdu širokou škálu.. Asi se tu rýsuje nová sbírečka. Běžná cena je kolem 80 - 100 Kč, já je kupovala v akci na Pinkpanda.cz za cca 65 Kč.

A co vy a laky Revolution? Máte vyzkoušené? Líbí se vám?

10 komentářů:

  1. Tak ty vypadají skvěle a jako týden výdrž bez jakéhokoliv odloupnutí to zní jako něco, co potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani mi nemluv, mají navíc takový výběr, že já jich "musím" mít ještě tak dvacet dalších minimálně :D

      Vymazat
  2. Tohle jsem vidět neměla:D Odstíny, které sis vybrala jsou nádherné a ještě když se dívám na ty další, líbí se mi jich přinejmenším dvacet:D Pokud ještě přičtu to jak je opěvuješ..ach jo, já se snad šetřit nenaučím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani mi nemluv! Já jsem chtěla seknout s MUR, ale štvou mě, že mají tak dobrý věci :D Ty laky jsou fakt pecka, kam se na to hrabou Essie, SH, Orly..

      Vymazat
  3. Jsou takové zvláštní, ale dost se mi líbí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou, ale ve výsledku udělají fakt tak krásný ruce, až je to neskutečný.. :)

      Vymazat
  4. Odstíny jsou moc hezké. Já už se po lacích této značky dívám celkem dlouho, ale zatím jsem odolávala, protože jsem nevěděla, jakou mají výdrž a krytí. Po tvém článku si ale určitě několik odstínů pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se jich právě z těchto důvodů také trochu bála a dlouho váhala, ale teda jsem fakt nadšená! :) Zkoušela jsem teď i Essie či Orly a.. tohle je 100x lepší! :)

      Vymazat
  5. Me se takove jemne pastelove odstiny libi. Tak jako na ocich miluji zive barvy, na nehtech naopak takove jemne. Laky Revolution ale neznam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám právě úplně stejně :D Teď jsem v létě sice nosila trochu výraznější barvy, ale za chvíli to zase budou podobné pastelové (které prostě strašně nehtům lichotí!), nude a z výraznějších maximálně červené :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)