neděle 19. září 2021

Plátýnkové masky Dermal

Krásný den vám přeji!

Zásoby pleťových masek se pomalu, ale jistě snižují, takže se dostalo i na čtveřici korejských masek Dermal, které si tu už nějakou tu chvíli škudlím. K sehnání jsou u nás rovnou ve čtyřech variantách, z toho dvě vyživující, dvě hydratační. Korejské masky v našich drogériích? Tak to se na to podíváme.


Společným znakem pro všechny čtyři je velmi jemné a sedící plátýnko. Místy je mi trochu větší, ale kde nesedí, dá se ohrnout a díky velkému množství séra se snadno přicucne, takže se po celou dobu ani nehne. Séra je v masce opravdu hooodně. Po nanesení masky odkapává, proto ideál mít ubrousek po ruce. V sáčku toho taky hodně zbyde, sérum na další dny tedy zajištěno. 



Hydratační maska Coconut

Přišla na řadu jako první. Kokos miluju a nikdy mu neodolám a jakou jinou variaci si vybrat na sklonku léta než tuhle? Vůně je čistá, věrohodná, i když ten alkohol na třetím místě je tam trochu znatelný. Každopádně v účinnosti se alkohol naštěstí neprojevil, pleť po ní byla hezky svěží a hydratace fakt na jedničku.




Vyživující maska Honey

Se změnami teplot pleť zase potřebovala trochu větší pečující bombu, takže volba byla jasná. Med já taky můžu. Opět vůně celkem příjemná a autentická, ale i tady trochu zavánějící alkoholem. Každopádně dalo se to přežít a za ten výsledek to rozhodně stálo. Po sundání plátýnka to sice chce ještě pořádně sérum zapracovat a trochu i pleť otřít, protože zůstává dost ulepená, ale ta péče je fakt perfektní. Krásně pružná, nacucaná tvářička. Super výsledek. Pro sušší pleť naprostá ideálka.






Osvěžující maska Blueberry

Voní jemně po borůvkách, alkohol tady je už trochu méně patrný a ta hydratace.. Ta je prostě skvělá. Opět pleť lehce ulepená, ale po osušení ubrouskem už to není nijak tragické a pleť teda zase pěkně nabombená. Jojo, na to jak borůvky nemusím, tak tuhle masku jsem si užila!






Výživná maska Avocado

Ovšem překvapivě pasuji na nejlepší z této čtyřky tuhle vyživující a formující masku s avokádem. Čekala jsem, že to bude pro moji pleť možná až moc, že by mohla být trochu přecpaná a mohla by se mastit, ale ono vůbec. Ač je sérum mléčné a trochu hustší konzistence než u ostatních verzí, tak se do pleti krásně vstřebalo. Otřít přebytek séra jsem sice musela, ale pleť nebyla ani zdaleka tak ulepená jako u předešlých variant. Byla jen krásně jemná, plná, pružná, rozjasněná a celá taková.. hezká tím dostatkem péče. Taková vyloženě k pomazlení :D Navíc má velmi příjemnou vůni bez alkoholového odéru. Vítěz!

Sečteno podtrženo: Tuto čtveřici jsem si tedy doopravdy užila a po předchozích maskách, které byly zklamáním, jsou tyhle naopak příjemným překvapením. Já jsem tak ráda, že už máme i v drogériích korejské masky! Tyhle určitě nesmíte v drogériích Rossmann minout. Pokud sháníte masky, které vám zajistí dostatečnou hydrataci či výživu, tak tyhle to zvládnou levou zadní. Běžná cena je tuším kolem 50 - 60 Kč, ale stojí to za to a dají se sehnat v akcích i levněji, takže stačí číhat :) Za sebe doporučuji jednoznačně avokádovou, ale zklamáním není žádná.

Už jste je potkali? Jaké korejské masky z našich drogérií mi můžete doporučit?

4 komentáře:

  1. Ještě jsem je nepotkala, ale přiznám se, že pleťové masky teď v drogeriích moc neočumuji, mám jich zásobu z objednávek na makeup.cz. Až je potkám v akci, tak určitě beru:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď taky měla solidní zásobičku :D Ale nebudeš tomu věřit, zásoby mi dochází! :-O Takže já teď taky budu očumovat.

      Vymazat
  2. Musím se na ně podívat, protože na korejské masky slyším jen samou chválu😍

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)