úterý 24. srpna 2021

Tak tohle teda ne! Bublinkové masky Marion.

Krásný den vám přeji!

Dáme si zase jednou maskování! A tentokrát rovnou se čtyřkou nejvíc roztomilých bublinkových masek Sweet Mask od značky Marion. Opět se jedná o můj nákup na Makeup.cz, kde jsem tyhle kousky objevila.. A musíte uznat, že jsem je tam rozhodně nemohla nechat! Za prvé miluju bublinkové masky, za druhé jsou fakt neskutečně roztomilé a za třetí.. ta cena, že jo. Vkládala jsem do nich velké naděje, to teda jo.


Ty obaly jsou ňuňu a ty vůně/variace velmi lákavé. V nabídce je čokoládová, jahodová, borůvková nebo citrónová verze cupcaku. Mňam!

Masky jsou gelové, v balení jí je tak akorát na celý obličej, ani ťuk navíc, takže žádné plýtvání naopak šetřit, aby to na celý obličej vyšlo. Ihned po aplikaci začíná maska reagovat a bublat, což neskutečně lechtá. Ovšem oproti jiným, co jsem zkoušela, je zvláštní v tom, že bublá jenom na povrchu a pod tím zůstává taková mazlavá vrstva, která tam sedí a čeká do té doby než ji opláchnete. Vybubláno máte za tři - čtyři minutky a pak už jen opláchnout.. A výsledek? No. Nic. Dlouho jsem nezažila, že bych u masky nezaznamenala ani sebemenší rozdíl, ale tady u těch bohužel ano. Je jedno, jestli je to borůvková, čokoládová nebo citrónová, ale ani jedna nedělala na mé pleti nic zásadního a hlavně pozitivního. Žádné znatelné čištění, hydratace, výživa či aspoň to osvěžení jako u gelových masek.. Za pár minut jsem vůbec nevěděla, že jsem masku dávala.. 






Maska na obličej s liftingovým efektem - borůvka má sladkou vůni a po použití jsem zaznamenala akorát tak uplatlanou pleť a to i po opláchnutí.. 




Regenerační maska na obličej s čokoládou a pomerančem vypadá nejvíc chutně, však čokoláda, že jo! Ale bohužel ta to projela na plné čáře. Vůně umělá, konzistence tekutější, takže se na obličej špatně aplikovala, obzvlášť když hned vybublává. A výsledek? Do hodiny od opláchnutí šíleně umaštěná pleť, ale bez výživy či hydratace a nějakého zlepšení.




Čistící maska na obličej s citrónem aspoň krásně voněla. Z počátku nic, ale jak se aplikovala, tak můj nos zasáhla velmi příjemná, sladká vůně, která fakt připomínala dobrý limetkový dortík. Úplně se mi sbíhaly sliny. Ale to je jediný efekt. Vyčištěná pleť se nekonala, naopak jsem ji do hodiny měla zase mastnou.




Výživná maska na obličej s jahodou je lehce zbarvená do růžova, takže na fotce to vypadá, jak kdybych byla pod bublinkama zpařená jak rajče :D Má hodně umělou, jahodovou vůni. A jinak nic.. Žádná výživa, hydratace. Tady naštěstí ani lepení či umaštěná pleť. Prostě nic.

Sečteno podtrženo: Tohle tedy znovu ne. Masky sice krásně vypadají, ten bublinkový efekt já ráda, ale hrozně rychle to vyprchá a výsledek nula nula nic. Snad se mi nestalo, že bych po masce neměla pocit alespoň nějaké odvedené práce, ale tady fakt ani ťuk.. Masky sice stojí pár kaček, ale tohle jsou peníze vyhozené oknem. Najdete je na Makeup.cz, cena je nyní 36 Kč / 6 g, ale často bývají v akcích a slevách, já je kupovala tuším za 25 Kč / ks.

Znáte tyhle masky? Jaká je vaše oblíbená bublinková?

8 komentářů:

  1. Dobře, že to vím, protože ty balení jsou tak roztomilý, že bych prostě nedokázala odolat:-D Je to škoda, člověk by čekal víc, už jen pro ty krásná balení a slibné parfemace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze jo, ja si rikam, ze jim lidi sednou na lep raz dva! :D Ale je to fakt bida, radsi jsem se vratila k milovane cistici od YR :)

      Vymazat
  2. Milá Škodulenko, chybíte na YT a to moc :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To me moc mrzi :( Zaroven tedy tesi :) Pokusim se brzy zase sem tam prispet, az mi to cas dovoli..

      Vymazat
    2. Děkuji za reakci.
      Už teď se moc těším, no aspoň jsem se donutil sem chodit, což jsem měl strašně dlouho v plánu.
      A musím říct, že to tu máte skvělé.

      Vymazat
  3. Tak mas odvahu stale skusat vsetko mozne 😊
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)