úterý 8. června 2021

To potřebujete: Nejlepší top coat a kapky na schnutí z drogérie!

Krásný den vám přeji!

Dlouho tu zase nebyly nehty, takže bych to ráda napravila a dala vám dva tipy na kousky, které odteď doma musíte mít! Barevné laky záleží na preferencích a ne všichni se na odstínech shodneme, ale tyto dva produkty uvítá každý, kdo si nehty lakuje a touží po dlouhé výdrži laků a hlavně rychlém lakování. S tou výdrží vám pomůže top coat Insta-Dri od Sally Hansen a na schnutí tu máme další vyzkoušený urychlovač Express Dry Drops od Essence.


Víte co nechápu? Jak jsem mohla bez top coatu Insta-Dri doteďka fungovat. Že má Sally Hansen něco podobného v nabídce, jsem sice věděla, ale nikdy jsem tomu nevěnovala nějakou větší pozornost. Na instáči jsem to taky nikde nepotkala, přitom mi asi milion lidí psalo, že ho používají roky a je to nejlepší top coat.. What? Jak to, že já o tom nevěděla?!


Top coat zakoupíte za cca stovku a za ty peníze je ho tedy fakt kotel. Má 13,3 ml, takže tady se ta "investice" velikostně rozhodně vyplatí. Myslím si, že i já budu mít co dělat, abych ji spotřebovala a to si nehty lakuji 1 - 2x týdně. Pár holek mi psalo, že jim lak spíš dříve vyschne než že by ho stihly spotřebovat :D ALE i kdyby mi časem třeba i půlka vyschla, tak do něho půjdu znovu. Ta koupě se mi vyplatí, protože je prostě naprosto parádní top coat. 

Mám ráda top coaty, které jsou gelovějšího rázu, na nehet se snadno a rychle nanesou, rychle zaschnou a lak pod tím "zataví" a vytvrdí. A to je tenhle případ, plus opravdu skvěle drží a schne pekelnou rychlostí. Ještě než dolakuji všechny nehty, tak je skoro suchý a lak pod ním zafixovaný. Jednoduše tenhle kousek vážně žeru a určitě ho už budu muset vždycky doma mít. Seženete minimálně v drogériích DM, momentálně stojí 149 Kč za 13,3 ml, ale jsem si jistá, že jsem ho kupovala ve zvýhodněné ceně za 99 Kč.






Po spreji od S-he jsem zatoužila vyzkoušet i něco jiného na urychlení schnutí, tak jsem sáhla po Express Dry Drops od Essence, který vídám v drogérce už roky. A jsem velmi mile překvapená. V balení je kapek sice menší objem než u spreje, ale troufnu si tvrdit, že vydrží déle. Kapky se totiž aplikují kapátkem, což je díky tomu přesněji namířené na nehet a tím méně je jich potřeba. Stačí kapka, která se na nehtu "rozteče", trochu nehty zamastí (ale díky tomu jsou rovnou i vyživené kůžičky), ale hlavně lak okamžitě plně zaschne a na nehtu se uzamkne. Oproti spreji fungují možná i o chlup líp, protože se mi s nimi zatím nestalo, že by nějaký lak protestoval a v okamžiku po aplikaci nezaschl. Díky přesnější aplikaci to nadělá také trochu méně nepořádku než sprej a je to prostě trochu jednodušší a praktičtější. A poslední plus: jsou o něco levnější - 8 ml / 54,90 Kč. Je jich sice méně, ale jak jsem psala, vydrží déle.. Tohle je prostě naprostý poklad.






Sečteno podtrženo: Tohle chcete! Ať už top coat nebo kapky, tohle by vám doma nemělo chybět! Já jsem s obojím moc spokojená. Top coat sám o sobě schne pekelně rychle a kapky by k němu možná ani potřeba nebyly, ale s nimi je to ještě rychlejší. To je mžik a mám nalakováno a hned mě to baví o poznání víc (nesnáším totiž čekání při schnutí :D). Rozhodně až oba dojdou, budu pořizovat znovu a vůbec nechápu, že mi takové poklady z drogérky mohly tak dlouho unikat! 

Co vy a tyhle dva kousky? Znáte je? Používáte je? Jaký je váš nejoblíbenější top coat?

7 komentářů:

  1. Neznám, ale poznat musím, ten top coat budu rozhodně potřebovat, čím dřív, tím líp:-) Na urychlení schnutí laku na nehty používám takový sprej od Avonu, ale zkusím ho prostřídat s těmito kapkami, ať rozšířím obzory:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na sprej Avon mám taky políčeno, až se mi dostane do ruky katalog :D I když tyhle kapky vydrží asi hodně dlouho. A ten top coat? Nemám slov, to je fakt pecka! ♥

      Vymazat
  2. Tak ten top coat si musím rozhodně pořídit. Zrovna používám gelový top coat od Loreal, je moc fajn, ale přijde mi, že začíná trochu houstnout.
    Na kapky jsem se taky dívala, ale z hlediska aplikace mi přišel lepší ten sprej od S-he. Koupila jsem si ho na tvé doporučení a jsem s ním spokojená, ale až mi dojde, určitě zkusím něco dalšího.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loreal top coat jsem měla před tímto a nebyl špatný, ale tenhle je rozhodně lepší! :) A jsem ráda, že sprej vyhovuje! Co do aplikace mi ale přijdou lepší tyhle kapky, to kapátko aplikuje trochu přesněji a necáká to všude okolo :D A opravdu to ubývá mnohem pomaleji. Ty kapky byly hned pryč :-/ Ale jinak jsou super a určitě je taky koupím zas:)

      Vymazat
    2. *Ale jinak JE super (ten sprej) a určitě HO taky zas koupím :) Neumím psát :D

      Vymazat
  3. Od Essence mám na schnutí sprej ale kapky se mi zdají teda rozumnější: Půlku toho člověk nenacmrndá mimo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :D Taky to trochu stéká po nehtu, ale neubývá to tolik..

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)