úterý 18. května 2021

Ryor: Limitovaná kolekce grep a černý rybíz

Krásný den vám přeji!

Už jste zaznamenali letošní limitovanou kolekci značky Ryor? Já věřím, že ano! Ono se tedy nejedná tak úplně o limitku v pravém slova smyslu, protože variace Černý rybíz a grep není u této značky nic nového a produkty v této vůni seženete běžně, ovšem letos se limitovaně rozrostla o několik dalších produktů. A proč zrovna tato parfemace? Protože je pro Ryor typická a se značkou je spjata od samých začátků, takže se nic nehodí pro 30.leté výročí víc než právě ona :) Dokonce název Ryor pochází ze spojení slov Rybíz a Orange, takže čím jiným oslavit toto krásné kulaté číslo? 


Ke mně dorazily k vyzkoušení tři produkty - krém na ruce, osvěžující sprej a sprchový gel. Hned jsem se jich s radostí ujala a nyní je velmi ráda kombinuji a střídám s loňskou limitkou (Šeřík). 

Kombinace rybízu a grepu je velmi zajímavá. Musím tedy přiznat, že jsem k této vůni musela dozrát. Kdysi dávno už jsem v ní měla tuším krém a úplně nejpříjemnější mi nebyla. Ale teď po letech jsem si ji oblíbila hned. Postupem času se prostě i moje preference mění a čichové buňky "vyvíjí". Vůně je trochu trpká a zároveň svěží. Trochu až štípe do nosu, trochu ho osvěží. Určitě je za mě ideální k osvěžení v teplejších měsících.







Sázkou na jistotu je krém na ruce. Nejen krásně vypadá a voní, ale je také funkční. Je krásně krémové textury, která se snadno a rychle rozetře. Je lehce mastný, ale během okamžiku se plně vsákne a po chvíli tak můžete dělat cokoliv. Je tedy vhodný jak na den, tak na noc. Ruce jsou po něm na dlouhou dobu provoněné, jemné, zvláčněné a hlavě pěkně hydratované, takže za mě naprostá paráda. Balení má 100 ml, což je na krém na ruce i poměrně velké balení, takže další plus. Za mě je tohle jednoduše pecka :)









O nic horší není sprchový gel. Balení jednoduché a praktické, gel je tekutější, takže stéká k víčku a vy tak nemusíte nikde nic dolovat. Opět vás zahltí příjemná svěží vůně a opravdu dost intenzivní, která vydrží hodnou chvíli na pokožce i po umytí! Stačí ho málo, díky tekutější konzistenci se hezky rozetře a napění. Nevysušuje. A je prostě fajn. Rozhodně bych si ho užila i ve větším balení, těch 200 ml je hned pryč :(






Do třetice tu mám Osvěžující mlhu, která slouží hydrataci a osvěžení pleti (i pokožky). Obsahuje kyselinu hyaluronovou a aloe vera pro zklidnění. Pro mě jsou podobné produkty poslední měsíce nutností v péči o pleť, takže tenhle kousek přišel jako na zavolanou. Opět se můžete těšit na příjemné osvěžení s citrusovou vůní, přijde mi tedy až zbytečně moc intenzivní, což mi při aplikaci na obličej není nejpříjemnější. Ale to bych asi i pominula, kdyby mi nevadilo to příšerné lepení. To nedávám, protože i v malém množství to neskutečně ulepí a to na ksichtíku fakt nemám ráda. Mám pak pocit, že se na to chytají všechny nečistoty světa. Takže z tohoto kousku bohužel nejsem kdovíjak odvařená. Určitě ho v průběhu léta zvládnu spotřebovat, má poměrně velký rozprach a ubývá až nebezpečně rychle, ale to nic nemění na mém zklamání. 

Sečteno podtrženo: Ani letošní limitka nezklamala, i když nebudu lhát, Šeřík mi byl mnohem bližší, to byla moje srdcovka. Každopádně v této se objevily také zajímavé produkty. Co určitě budu muset ještě pořídit je deodorant s touto vůní :) Z těchto tří určitě doporučuji krém na ruce, který je naprosto bezchybný. Sprchový gel byl také příjemným osvěžením a nemám co vytknout. Nejslabším článkem je mlha. To lepení prostě nepřekousnu. Novinky najdete na Ryor e-shopu, krém 100 ml seženete za 110 Kč, mlhu 100 ml za 139 Kč a sprchový gel 200 ml za 123 Kč.

A co vy a tato limitka? Zaujala vás? Zkoušeli jste? Jakou limitku byste brali příště?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Ryor

6 komentářů:

  1. Měla jsem záluska na tu osvěžujcí mlhu, ale čím jsem starší, tím víc mi na obličej vadí intenzivní vůně produktů, tak snad pak jen na tělo, ale to by mi taky vadilo to lepení..Tak možná jen ten krém na ruce..Šeříková limitka byla geniální, některé produkty právě používám a jsem nadšená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom těle to lepení není tak znát, jak se mlha víc rozptýlí :D Ale na tom obličeji je to fakt nepříjemný :-/ Ale krém určitě doporučuji a určitě bude čupr i to deočko, to musím taky ještě pořídit :D

      Vymazat
  2. Mě zaujal hlavně ten krém na ruce. Sice si nejsem jistá tou vůní, ale třeba by jsme si sedly. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že jo a nebo mají jiné variace, věřím, že ty budou taky super :)

      Vymazat
  3. Zaujal mě krém na ruce. :) Jejich limitky vždy stojí za to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)