neděle 25. dubna 2021

Too Faced: Better Than Sex a Lip Injection Extreme

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u nového článku, kde zase zabrousím pro jednou k high end kosmetice. Tentokrát ke značce Too Faced, od které jsem si v povánočních slevách koupila dárkový set miniatur jejich ikonických produktů. Samozřejmě nesmí chybět řasenka Better Than Sex a k tomu Lip Injection Extreme lesk na rty pro plumping efekt rtů. A jak si tyhle dva miniaturáčci vedou?


Řasenku Better Than Sex jsem chtěla zkusit asi tak stopadesát let. Je to snad jedna z nejslavnějších a nejoblíbenějších řasenek, takže bylo jen otázkou času, než se usídlí i u mne doma :) Ale protože víte, že to mám s řasenkami složité, nechtělo se mi hned investovat do plného balení, proto jsem uvítala tuhle miniaturku, která vyšla na necelé dvě stovky.. 



Pominu-li fakt, že díky mini balení, jsem se s ní musela naučit trochu manipulovat, tak je to fakt paráda! Kartáček je tedy v klasické velikosti, ale to krátké víčko mi z počátku dělalo problémy. Ovšem stačilo ji párkrát vyzkoušet a už to jelo.. Co mi naprosto vyhovuje, je kartáček jako takový. Je akorát tak velký, aby pár tahy pročísl řasy a zároveň není tak velký, abych se jím nechtěně pomatlala i všude okolo. Barva černočerná, řasenka lehce slepuje, ale není to nic tragického. Umí ale skvěle prodloužit a nadzvednout, že i moje mini košťátka vypadají delší. Nežmolkuje, je černočerná, drží tvar i barvu celý den. Dokonce ani při slzení se neroztéká. Asi nedělá nejlepší efekt, co jsem u řasenky kdy zaznamenala, ale nemám nic, co bych ji mohla vytknout. Hlavně ani od začátku s ní nebyly žádné potíže a vlastnosti zůstaly od otevření až doteď naprosto neměnné, což se moc často nestává. A velmi mile jsem překvapená i tím, že ji mám tak dlouho. Je to miniatura a já už ji používám stejně tak dlouho jako běžné velikosti řasenek. Za mě tedy super.




Lip Injection Extreme je pak obyčejně neobyčejný lesk na rty. Na první pohled nevypadá nijak neobvykle a zajímavě. Prostě klasický, na rtech průhledný lesk jako milion jiných. Aplikátorem je klasická tyčinka, kterou snadno a rychle přejedete rty. A pak to začne. Ta jeho neobyčejnost a "injekce" do rtů. O čem to mluvím? Tento lesk totiž začíná minutku po aplikaci působit. Začne lehce brnět, pálit a štípat. Vydrží to hodnou chvilku, vždycky tak deset minut to brnění a štipkání vnímám. Není to nic tragického, ale musím uznat, že pokud mám rty trochu sušší a napnutější, tak je to až lehce nepříjemné. Ovšem pokud to vydržíte, výsledkem pak jsou vskutku objemnější rty. Samozřejmě zázračně se vám z úzkých rtů nestanou pysky alá pavián, ale musím uznat, že efekt je znatelný. Lesky samy o sobě opticky zvětšují rty a s tímhle je to ještě o chlup lepší. Rty jsou takové šťavňatější. A tady rozhodně počítejte i s příjemnou hydratací. Já ho ráda používám i místo balzámu, sice totiž chvíli lepí jako každý lesk, ale částečně se i vstřebává a rty jsou tak opečovávané. Jediné větší mínus má za mě za parfemaci. Tahle varianta Bubble mi strašně smrdí. Já v tom poznávám dětské sirupy (znáte takový ten růžový sirup - Ibalgin a Panadol?), které prostě odmalička bytostně nesnáším :D Takže než se ta vůně na rtech rozleží, trpím. Tedy dá se to, ale kdyby to šlo, vyměnila bych ji.




Sečteno podtrženo: Když jsem objednala tuto sadu, nebyla jsem si jistá, jestli jsem udělala dobře. Respektive na řasenku jsem byla hodně zvědavá, ale oproti jiným sadám, které se tou dobou na Sephoře zlevňovaly, byla tahle tím obsahem taková "obyčejnější". Ovšem po vyzkoušení jsem ráda, že jsem do ní šla. Konečně jsem si totiž mohla prubnout řasenku, po které jsem pokukovala už několik let a k tomu mám jako bonus příjemný lesk. Ač nejsem lesková, tak občas je pro změnu ráda používám a věřím, že tenhle mrňous mi ještě skvěle poslouží. Jsem ráda, že jsem zainvestovala aspoň do miniaturek. Vánoční set už samozřejmě neseženete, ale samostatnou řasenku najdete v miniatuře zde za 460 Kč nebo ve velkém balení tady za 780 Kč. Lesk potom zde za 790 Kč.

A co vy a Too Faced? Máte zkušenosti s řasenkou? A co říkáte na lesk zvětšující rty?

6 komentářů:

  1. Tak ten lesk ma moc zaujal. Ja som mala jeden od Catrice, ktorý mal byť tiež plumping a rovnako jemne na perách štipkal. Mne sa ten pocit páčil, ale bohužiaľ iba štípal a nič z toho. Ale ak tento tie pery trošku urobí tie pery objemnejšie, tak idem do neho. Super recenzie, ďakujem ti za tip ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, o Catrice vím, kdysi jsem ho taky zkoušela :) Ale ten tedy neštipkal tolik jako tenhle :D Tady je to občas opravdu až lehce nepříjemné :D Ale ty rty jsou po něm fakt trochu jakoby "nateklé", jestli to tak jde říct, takže efekt tam je :D

      Vymazat
  2. Řasenku v minatuře jsem měla, vyhovovala mi, na druhou stranu mě to nedonutilo si koupit další nebo plné balení. Co se týče lesku, ten by mě lákal, já mám pro tyhle ,,volumizing" produkty na rty slabost, mám nějaké balzámy a lesky od Catrice, vyhovuje mi ten lehce brnivý efekt na rtech, hlavně na léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím to stejně. Řasenka je moc fajn, ale taky si říkám, že další balení asi kupovat nebudu, protože cena a některé levnější řasenky mi udělají ten samý efekt, ne-li lepší.. A lesk je podobný jako právě ten od Catrice, jen tedy brní mnohem víc mi přijde :D

      Vymazat
  3. Ahoj Klárko, řasenku jsem si před lety oblíbila a stále se k ni vracím. Zrovna nedávno jsem ji pořizovala dárkem kolegyni. Je to pro mě jedna ze dvou top řasenek ever. ☺♥
    Krásný den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaká je ta druhá? :) Za mě je super, ale já úplně nevím, jestli se mně osobně ta investice vyplatí, i pár levnějších mi udělá stejnou, ne-li lepší službu.. Ale znovu bych se jí nebránila a možná v nějaké té slevičce :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)