čtvrtek 22. dubna 2021

Jak si zútulnit bydlení snadno a rychle.

Krásný den,

vítám vás u nového článku, tentokrát zase trochu něco jiného a to z kategorie home decoru. Podíváme se spolu na střípky z našeho bydlení. Ukážu vám, jak se mi daří nám to tu zútulňovat a třeba to bude i takový tip pro vás, kde mrknout na hezké plakáty a doladit si vaše hnízdečko :)

Kdo mne sleduje pravidelně, tak ví, že přibližně před rokem a půl jsem se stěhovali do svého. Od té doby se snažím velmi pozvolna udělat z našeho bytu útulný domov. Díky současné situaci a ještě s prckem na krku, to jde hodně pomalu a pořád nám tu zbývá udělat dost práce, ale po malých krůčcích se blížíme. A dalším takovým krůčkem k tomu, mít to tu hezčí, jsou nové obrazy. Už nějakou chvíli jsem přemýšlela, jak dozdobit obývák a dodat mu tak větší pocit zabydlenosti. Je to velká místnost, ale více nábytku, poliček a skříněk momentálně nechci kvůli malému pořizovat, proto jasnou volbou byly nějaké obrazy, kde nehrozí, že to při první příležitosti zničí. Ale dlouho jsem nemohla najít nic vhodného. Ovšem když jsem narazila na Poster Store, bylo jasno. 




Tedy ne tak úplně, protože nabídka plakátů je úplně neskutečná a vybírala jsem opravdu dlouho. Navíc mají každé úterý novou kolekci, takže možností je neomezeně. Nakonec ale volba padla na tři kousky z kategorie Mindfulness, které se skvěle doplňují a teď tak zdobí prostor nad sedačkou. A víte co, stačí málo, aby to bylo hned zase trochu příjemnější! Budu-li zcela upřímná, tak nejsem žádný designový nadšenec a jestli něco postrádám, tak je to rozhodně smysl pro interiérový design :D Takže u mne žádný extra styl nehledejte. Ale v obýváku se snažím a dávám si trochu víc záležet, aby jednou byl přesně takový, jaký jsem si ho vysnila - oáza klidu, kde budeme celá rodina trávit společné chvilky. A teď jsme té oáze zase o krok blíž (už mi chybí jenom lišty a velká knihovna :D).




No a když už jsem byla v tom vybírání plakátů, tak jsem vzala jeden obrázek i do kuchyně. Tam jsem dosud měla starší obraz od původních majitelů, který jsem se rozhodla vyměnit za něco, co je mi bližší - kávu. Těch obrazů do kuchyně mají taky pěknou nabídku, ale tenhle, ten mi učaroval! A každé ráno je teď hezčí, protože mám kávu hned na očích :D




Jednoduše na Poster Store si vybere každý! Kromě plakátů seženete i rámečky všech možných velikostí, barev a materiálů. Já brala rovnou ke všem plakátům i rámy, aby se mohlo vše hned rozvěsit. A musím říct, že jsou opravdu skvělé a bytelné (přežily i cestu ze Švédska a poštu). Navíc použité dřevo pochází z lesů, které splňují nejvyšší ekologické a sociální standardy a materiály se snaží být maximálně udržitelné. No a pokud stejně jako já tápete v otázkách designu, tak mrkněte na zeď inspirace, kde najdete spoustu tipů, jak plakáty a obrazy rozvěsit. A nebo se prostě jen pokochejte. Stojí to za to :)

Já mám ohromnou radost, že mám zase trochu větší kousek svého "doma". Mám tam vybraných několik dalších obrázků, protože to chce zútulnit ještě i další místnosti.. A pokud byste rádi něco vybrali i vy, tak tu pro vás k tomu mám slevový kód skodulka35, který platí do 22.5. na všechny plakáty (s výjimkou kategorie Kolekce umělců a rámečků).

A co zdobí stěny vám? Jste tým poliček/obrazů/zrcadel nebo jiných dekorací? Znáte e-shop Poster Store?

*Částečná barterová spolupráce s Posterstore.cz

11 komentářů:

  1. Vybrala sis moc hezky, myslím, že smysl pro interiérový design má každý sám sobě vlastní, sto lidí, sto vkusů, důležité je, aby se tam líbilo vám:-) Teď se koukám na nabídku a musím říct, že bych si rozhodně vybrala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, samozřejmě máš pravdu. Jen jsem tím chtěla právě říct, že to u nás doma není jako z katalogu :D Mají toho vážně mraky, že bych dokázala pověšet tři byty :D Ale ještě tu mám naštěstí místa dost :D

      Vymazat
  2. Moc hezky sis vybrala. Taky se mi tyhle plakáty líbí. Dokážou hezky zútulnit každý pokoj.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Ještě to bude nějaké další chtít :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Ty obrazy vypadají fakt parádně a úplně to ten pokoj vyšperkuje :)

      Vymazat
  4. Já teda osobně před plakáty dávám doma přednost klasickým obrazům, nebo ještě líp vyvolaným fotografiím na plátně nebo na papíře, to se pak zasním kde všude bych chtěla zrovna být :). Nicméně tvůj výběr je opravdu krásný a moc hezky si to doma zútulňuješ :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Fotkám patří u nás jen malé rámečky na poličkách, ale připomněla jsi mi, že tu mám ještě dvě velká obrazová puzzle, co pak budou muset jít taky někam na zeď :D Ještě že tu mám tolik místa a prázdných stěn :D

      Vymazat
  5. Myslím, že výběr se ti moc povedl, mně se taky moc líbí. A ze zdi inspirace bych si taky vybrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, u té inspirace se vždy zasním :D Ale potřebovala bych nejen ty obrázky, ale i nábytek a dekorace :D Jo a taky někoho, kdo by chtěl tolik obrázků vrtat, protože i tohle byl dost záhul :D

      Vymazat
  6. Podle mého názoru je asi nejhorší zútulnit buď prostor moc velký nebo naopak prostor moc malý, protože prvním případě je tam spoustu místa a člověk neví, čím jej zaplnit nebo, v případě druhém, je tomu naopak :) Třeba tady
    bych asi v garsonce bydlet nedokázala, protože mi obecně připadají strašně malinkaté a Praha je navíc známá tím, že je v ní vše dražší, ale třeba stačí jen dobře hledat :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)