úterý 16. února 2021

Makeup Revolution: Paletka Forever Flawless Optimum

Krásný den vám přeji!

Přicházím s další plechovou paletkou Forever Flawless od Makeup Revolution, dneska se podíváme na mojí oblíbenou paletku Optimum. Tahle barevná variace mi padla hned do oka, protože po všech těch teplých tónech a oranžových, hnědých či růžových barvách, je to moc příjemná změna. Jako ledová královna si v těch studenějších a tmavších odstínech vážně libuji a tady je to navíc zkombinováno i s těmi hnědými tak, že to překvapivě k sobě jde!



Ač většina plechovek se mi líbí už i balením, tak tato mne obalem nijak zvlášť nezaujala. Je to jedna z těch "obyčejnějších". Ale stejně jako ostatní je odolná, uvnitř ukrývá zrcátko přes celou vnitřní stranu víčka a stíny jsou dostatečně od sebe a ještě pojmenované. Prostě standard FF paletek





Jak jsem naznačila už v úvodu, barevně je tahle paletka velmi zajímavá a unikátní. Je částečně ve studenějších barvách jako je modrá, zelená či šedá i se studeným podtónem, které se poslední dobou v paletkách moc nenachází a doplněna je o hnědé až rezaté, trošičku teplejší. To dává dohromady zajímavé kombinace. Paletka obsahuje matné a třpytivé finiše. Nejsou tu však žádné krémové nebo třpytky, čistě buď mat nebo lesk.




U žádného stínu si nemohu stěžovat na pigmentaci, všechny jsou na očích po pár tazích krásně syté a intenzivní. Jednoduše a rychle se s nimi pracuje - dobře se ztrácí, blendí, kombinují. Nepráší při aplikaci ani neopadávají v průběhu dne. Jejich výdrž je celodenní. Opět tedy vysoká kvalita a víceméně standard těchto paletek. Já jsem si oblíbila zejména odstíny Warrior a Mineral nebo fialový Parallel, které mi přijdou naprosto originální.





Nesmí samozřejmě chybět nějaká líčení, ať stíny vidíte v akci. Už jste je tu všechny viděli samostatně, ale pro shrnutí ještě jednou:






Sečteno podtrženo: Já už pomalu nemám k těm paletkám co psát :D Ony jsou prostě fakt skvělé! Záleží na vašich barevných preferencích, ale myslím si, že tahle svoji skladbou barev může zaujmout. Není to žádná barevná divočina ani žádné růžové či nude, které potkáváme všude, ale samé v paletkách ne úplně časté barvy.. K sehnání buď na oficiálním e-shopu XO Beauty nebo dalších e-shopech (Elnino.czNotino.cz,..). Běžná cena je 349 Kč, ale doporučuji vyčíhnout si nějakou zajímavou akci (já ji kupovala snad za 239 Kč).

Tak co na ni říkáte? Je vám tato paletka barevně blízká? Zaujala vás?

8 komentářů:

  1. Myslím, že bych si na své s touhle paletkou přišla, obzvlášť se mi líbí ten fialkový odstín Parallel. Líčení krásné, moc Ti sluší a ty linky jsou velmi povedené:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :) Jo tahle paletka je vážně obstojně využitelná a zároveň tak zvláštní.. Má rozhodně své kouzlo :)

      Vymazat
  2. Paletka je opravdu nádherná. :) Odstín Parallel je opravdu nádherný, ale pro mě nevyužitelný. :) Líčení se ti moc povedlo.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Jo ten fialkový je fakt pěkný a bude slušet skoro všem :)

      Vymazat
  3. Za mňa je to poskladanie farieb veľmi zaujímavé. Ja by som z toho asi nedokázala nič poskladať, ale tvoje looky vyzerajú skvelo!

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)