neděle 7. února 2021

Kosmetické novinky | Leden 2021

Krásný den vám přeji!

Šíleným tempem jsme se přehoupli přes první měsíc, takže je čas přivítat vás u Kosmetických novinek za leden. Opět jsem se trochu spustila a mám tu požehnaně nákupů a přišel i jeden opravdu nadupaný PR balíček, tak to pojďme očíhnout :)


Všechno to začalo povánočními výprodeji na Sephoře! To je tedy ještě prosincový nákup, ale chvíli jim to trvalo a novinky přišly až začátkem ledna, po natočení prosincových nákupů, takže vám je ukazuji až nyní. Každopádně tyhle výprodeje se jim neskutečně povedly. Za výhodné ceny se daly sehnat spousty dárkových setů. Já jich měla v košíku hned několik, nakonec jsem si objednala jen dva. Odolat se rozhodně nedalo cenovému bonbonku za sadu Anastasia Beverly Hills, která stála 699 Kč za čtyři produkty (z toho tři v plné velikosti a jedno cestovní balení)! V rozkošné krabičce se ukrývala paletka Sultry, řasenka, oční linky a miniatura rtěnky. Rozhodně je to kup roku! Druhá sada, které jsem neodolala je od Too Faced s cestovním balením řasenky Better Than Sex a lesku na rty Lip Injection. Šlo mi hlavně o řasenku, kterou jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Posledním úlovkem je paletka Mini Zendo Natasha Denona. Po Natashe jsem toužila od té doby, co se u nás objevila a když jsem viděla tuhle krásku ve slevě, neváhala jsem ani minutu. Je krásná, ty stíny jsou fajn, ale.. trochu to mezi námi drhne. Něco jsem nastínila ve videu a zbytek si povíme v podrobnějším článku.



Po Vánocích jsem neodolala ještě výprodeji na Pinkpanda, kde se mi zalíbily štětce od značky Docolor. Z původních devítiset byly zlevněné na 329 Kč. Za dvanáct štětců na oční stíny, no neber to! A jelikož moje štětce potřebují probrat a obnovit, neváhala jsem. Kvalitou to sice není Real Techniques ani Zoeva, ale rozhodně se mi doma neztratí.


Nechybí ani nějaké ty drogérkové, nahodilé nákupy. V DMku jsem například ulovila štětce Ecotools, které byly ve slevě za 169 Kč. Jsou sice primárně určené na korektor, ale poslouží mi skvěle i na stíny, toho se nebojím. Ve slevě byly i krémy na ruce EOS a Share, tak jsem vzala od každého do zásoby, protože krémů není nikdy dost. Posledním kouskem z DM je barva na vlasy. Už to chtělo zase obarvit a trochu i změnu, tak jsem vzala tmavou blond Garnier Olia. No výsledek není podle představ, takže brzy to vidím zase na tmavě hnědou..


Po dlouhé době jsem zamířila i do Rossmanna. Primárně jsem šla pro soli do koupele, které měli v akci 1+1. Jenomže jsem přišla s křížkem po funuse a většina sortimentu byla vyprodaná. Moje oblíbené soli do koupele Isana byly pryč a zůstaly tam jediné od Alterry. Vzala jsem aspoň od každé jednu, abych nešla domů s prázdnou. V průběhu ledna byla akce i na masky, což jsem taky prošvihla :D Ale odnesla jsem si alespoň Garnier na noc. Stihla jsem alespoň akci na Gabriellu Salvete, proto jsem vzala mýdlo na štětce, které mi zrovna došlo a štětec na tvářenku. Hodně čtu i o tuhých šamponech Foamie, které se dají sehnat exkluzivně právě v Rossmannovi, tak jsem neodolala a jeden na zkoušku vzala. Ač jsem pořád přemýšlela o kokosovém, odnesla jsem si nakonec s aloe. Jsem zvědavá, jaký bude. Máte někdo zkušenosti?



Od kamarádky Markéty jsem dostala boží levandulové tělové mléko od značky CND. Je s praktickou pumpičkou a krásně voní po levanduli, kterou já zbožňuju, takže už se na něj neuvěřitelně těším!


Na závěr tu mám jednu obří zásilku z e-shopu Ruzova10, kde nově najdete i portfolio polské značky Bielenda. Značka nabízí spoustu produktů pleťové a tělové kosmetiky a mi přišlo od každého něco. Hodně mne zaujala detoxikační řada Fresh Juice s limetkou, ze které tu mám micelární vodu, micelární čistící gel a krém booster. Vyzkoušenou už mám detoxikační zlatou pleťovou masku, která není vůbec špatná. Odličovač s bavlnou je hodně podobný tomu od Marion, který aktuálně používám, tak uvidíme, jestli bude i stejně funkční. Z pleťovky tu pak mám ještě odličovací olej s arganem a kyselinou hyaluronovou, který vypadá bezvadně. Hodně zajímavá je pak řada pro péči o tělo Vegan friendly. Másla už si užívám a jsou naprosto skvělá! Krásně voní, vyživují a přitom nelepí ani nemastí. Poslední tu mám tělový peeling s melounem, který voní jako žvýkačky Hubba Bubba, které od malička zbožňuji, takže s ním je ta sprcha také zážitek :) Určitě se o všem postupem času dozvíte v recenzích.



Tak a za leden to máme vše, ale nebojte, určitě i v únoru se tu něco objeví :) Však první nákupy už mám za sebou :D

A jak jste na tom vy? Odolali jste slevám na Sephoře? Znáte značku Bielenda?

10 komentářů:

  1. Skvělé novinky! Hlavně od Too Faced a Anastacia.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta modrá maska Garnier je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá, co řekneš na Bielendu, pár kousků jsem měla a bohužel nic moc.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mám vyzkoušená másla a jsou boží a masky a ty jsou průměr, tak uvidíme dál :D

      Vymazat
  4. Nejvíc mě zaujaly nákupy ze Sephory a pak balíček produktů Bielenda, jsem hrozně zvědavá na Tvůj názor na tyhle produkty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy dám vědět, už se sama těším až vše vyzkouším :D

      Vymazat
  5. Značku Bielenda vůbec nepoznám, ale už se těším na recenze.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První produkty už mám vyzkoušené, tak vám to začnu postupně sázet :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)