úterý 9. února 2021

Revolution: Paletka stínů Tasty Coffee

Krásný den vám přeji! 

Ať vám pořád nepředstavuji jenom plechovky, tak si dáme dneska jinou paletku, i když u Revolution zůstaneme. Při nedávné objednávce jsem totiž neodolala slevám a tahle "kávová" Tasty Coffee mne uchvátila. Ani ne tak tím vzhledem, i když ten zaujme na první pohled, ale obsahem, protože v ní je pár odstínů, které jsem už dlouho hledala. Navíc na Revolution jsem sázela, protože s paletkami jsem dosud nikdy problémy neměla. Ale všechno je jednou poprvé.


Jak jsem říkala, ten vzhled tady zaujme. Paletka je roztomilá, možná trochu až infantilní. Já vlastně doteď nevím, jestli se mi ten design líbí nebo ne :D Každopádně je to neobvyklé a jiné. V tom je I ♥ Revolution jednička, s obaly si vyhrát umí. Jinak materiál na vrchu vyobrazující kelímek je gumový, zbytek paletky je z pevného plastu, takže docela nerozbitný kousek. Z vnitřní strany víčka je zrcátko. Stíny jsou docela hluboko zasazené a ne úplně tam sedí, což je sice detail, ale mně to trochu bije do očí. To je ale asi tak vše, co tomu mohu vytknout, jinak je to povedené.





Barevné složení pro mne bylo trochu zklamáním. Tak nějak mi barvy připadaly na promo fotce mnohem zajímavější. I když barva Iced a Caffeine kvůli kterým mne paletka hlavně zaujala, vypadají i v reálu pěkně, tak zbytek mne tak nějak nenadchl. Stíny jsou podtónově hodně teplé, což mi úplně nesluší. Půlka paletky je matná, půlka třpytivá. Ovšem stíny nejsou příjemné máslové textury, jak jsem u MUR zvyklá, ale jsou dost suché a dost práší. Třpytivé jsou pak i hruběji namleté, takže práce s nimi je celkem náročná. Bohužel je to případ i toho úžasného fialkového stínu Iced (ale i Instant, Decaf a Latte), který při aplikaci opadává a práší úplně šíleným způsobem, že mám stíny všude, jenom ne na víčku. Líčení s nimi je tedy spíš trest než potěšení.






Jak můžete vidět, tak pigmentace špatná není, i když na tom oku je trochu horší než při swatchi. Matné jsou však intenzivní pár tahy, ovšem ty třpytivé díky potížím s aplikací je potřeba vrstvit a vrstvit.. A díky tomu je pak nános nejen na očích, ale i pod nimi. Když už se vše povede a líčení vypadá jakž takž přijatelně, tak výdrž sice není špatná, ale dokonalé to taky není. Stíny v průběhu dne trochu ztrácí na intenzitě. Sice nic drastického, ale rozdíl mezi líčením po aplikaci a večer před odlíčením prostě znatelný je. O tom, že sem tam ještě nějaké to třpytivé smítko odpadne, taky asi nemusíme dlouze spekulovat..  Takže ani tady se žádné ohromení nekonalo, bohužel. Naštěstí se aspoň neslévají.

Schválně mrkněte na fotky, i tam je ten nános okolo očí vidět:




Sečteno podtrženo: Z téhle paletky jsem zklamaná, bohužel není moji favoritkou. Barevně jsem si s ní nesedla tolik, jak jsem čekala, ale to bych asi ještě i zvládla, kdyby ta práce se stíny nebyla tak šíleně náročná. Revolution má i mnohem lepší paletky, takže tuhle bohužel úplně doporučit nemohu, ať vypadá sebevíc roztomile. Případně ji najdete tady, běžná cena je 355 Kč, ale já ji kupovala za přibližně 200 Kč (naštěstí :D).

Znáte paletky Tasty? Líbí se vám tahle roztomilá infantilnost Coffee?

12 komentářů:

  1. Vizuálně se mi paletka moc líbí, i odstíny na pohled v paletce vypadají zajímavě a slibně, ale přiznám se, že z těch swatchů bych reálně využila asi jen tak slabou půlku odstínů. A kvalitou to taky žádná hitparáda není, jak to čtu, tak tomuhle odolám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím říct, že jak ráda zkouším všechny možné barvy a variace, tak tady jsem prostě měla problém vyzkoušet všechny a nějak se mi s nimi nechtělo moc pracovat :-/ Ale beru, chtěla jsem ji kvůli těm fialovým, jenže když stojí za prd i ty, tak už je to průser.. :D

      Vymazat
  2. Škoda, protože odstinove se mi docela zamlouvá. Ikdyz je pravda asi bych nevyužívá všechny. :)

    Vítejte u Mišky






    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já u téhle taky nejsem schopná využít všech :-/ Ba dokonce ani většiny, nějak jsem se ve výběru sekla :D

      Vymazat
  3. Líbí se mi oční stín americano :) Já teď paradoxně používám nejvíce oční stíny, které se daly koupit samostatně a vložit do prázdné plastové palety Essence. Celkově mi Essence stíny vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence se v kvalitě stínů hodně zlepšil, takže chápu :) Já tu moc mono stínů nemám, naštěstí, to už bych se fakt nevešla do stolku :D

      Vymazat
  4. Ahojky,
    na první pohled vypadá paletka moc pěkně, je škoda, že se tolik nepovedla. Mám doma jejich nějaké starší čokoládky a taky mi dneska přijdou slabší. Ty paletky FF jsou prostě někde jinde... Jinak ale líčení se ti moc povedla! Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Taky tu mám tu čokoládku a přijde mi, že kvalitou je to tak o půlku horší než FF! Tak jsem ráda, že to někdo vidí stejně :D :) A děkuji, Hani!

      Vymazat
  5. Mně se právě ty odstíny hodně líbí, takže je škoda, že se moc nepovedla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony vypadají dobře, ale absolutně vůbec mi nesluší :-/ :D A jejich plechovky FF jsou mnohem lepší :)

      Vymazat
  6. ty jo škoda, že je paletka byla zklamaní! Ja od teto znacky miluji ty jejich čokoladove, dalo by se rict, ze uz jsem jejich sberatelka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je kdysi měla a byly to jedny z prvních kvalitnějších paletek MUR :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)