čtvrtek 28. ledna 2021

Malé radosti.

Krásný den vám přeji!

Dnešní článek bude trochu jiný, ráda bych vám ukázala, jaké drobnosti mi v poslední době dělají lepší den. Leden je prý údajně nejdepresivnějším měsícem roku, takže si musíme spravit náladu a udělat si radost maličkostmi.. Navíc se nezadržitelně blíží Valentýn, takže by mohl článek posloužit i jako drobná inspirace na dárečky pro někoho v okolí nebo klidně i pro sebe. Proč dělat radost jen ostatním? I sebe musíme umět rozmazlovat!


Co zaručeně potěší vás a zlepší vám náladu? Mně jednoznačně jídlo! :D A fakt bych ho i hrozně ráda dostávala, ale málokdo mi ho dává. Navíc od té doby, co jím low carb, jsem hodně "dobrot" z jídelníčku vyřadila a možnosti na chutné dárky tím ještě více omezila :D Achjo. Naštěstí moje ségra se nezalekla a i díky tomu, že sama občas nějaké zdravější dobroty baští, ví, co můžu. Naposledy udělalo mým chuťovým buňkám radost oříškové máslo od LifeLike. Asi už jste ho zaznamenali v článku o vánočních dárcích, takže jen opáčko. Za mě jsou oříšková másla strašně návyková, skvěle využitelná a neznám snad nikoho, komu by nechutnaly :) Já je jím buď samotné, když mě honí mlsná nebo jimi dochucuji palačinky, lívance nebo kaše.. Mít nějaké takové máslo doma mi nikdy nebylo na škodu. Brzy mám v plánu udělat svým chuťovým buňkám radost a nějaké další si objednat. Nějaké tipy, jaké vyzkoušet? A jaký druh je za vás nejlepší? 


Další dobrota, kterou i při svém stylu stravování občas hřeším a kterou jsem nedávno objevila, je paleo granola Müsli srdcem od značky TopNatur. Koupila jsem si ji po Vánocích jako odměnu za pracovní nasazení a od té doby ji každou chvíli uzobávám. Obsahuje všechny možné druhy semínek a oříšků, je zapečená s medem a je to fakt neuvěřitelně chutné! Kupovala jsem ji v DM drogérii za 119 Kč, kde můžete zakoupit ještě verzi čokoládovou s malinami, ale další jsem zahlídla i v Rossmannovi nebo na jejich stránkách, kde mají i verzi přímo low carb, po které sáhnu příště. A ještě k tomu musím dodat, že ač balení vypadá malé, tak dost dlouho vydrží, protože müsli je neuvěřitelně syté! Jím ho fakt po malých hrstičkách, které dokáží zasytit na dlouhou dobu.


A do třetice tu mám trenky. Ano, trenky! Udělejte si radost pohodlnýma trenkama. Když můžou pánové, tak proč ne my? Na e-shopu Trenýrkárna seženete spoustu pohodlných trenclí, ať už dámských, pánských nebo dokonce trenky pro páry či celou rodinu. Já na e-shopu nakupovala na Vánoce pro manžela, protože jejich nabídka pánského prádla je opravdu neskutečná a zrovna měli i pěkné slevy. To už jsem byla nalomená a okukovala i dámské trenýrky, ale nebyla jsem si jistá, jestli by mi vyhovovaly a víte co? Vyhovovaly, protože jsou úplně boží! 

V nabídce mají spousty vzorů, barev i značek. Já jsem zvolila značku Emes, ale najdete tam i slavné Elka nebo Styx. U každého produktu najdete i tabulku velikostí, takže hned víte, jakou velikost zvolit. Emes jsou ze 100% bavlny, perou se klasicky na 40°C, guma nedře. S kapkou studu a s velikou snahou jsem vám je nafotila i na sobě, ať je vidíte co nejreálněji. Jsou vážně neuvěřitelně příjemné a pohodlné a už nechci spát v ničem jiném. Určitě si budu pořizovat další!



A jaké drobnosti udělaly v poslední době radost vám? Jaká dobrota je u vás zárukou lepší nálady? :D A znáte Trenýrkárnu? 

*Trenýrky jsem si vybírala v rámci spolupráce s e-shopem Trenýrkárna.cz

18 komentářů:

  1. Oříšková másla mi také moc chutnají a trenky sis vybrala hezké :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jo, maslíčka bych mohla furt, jen kdyby se po nich netloustlo :D

      Vymazat
  2. Oříškové máslo jsem ještě nejedla, musím někde ochutnat. Trenýrkárnu poznám, ale nenakupovala jsem u nich. Tuším, že na Slovensko neposílají.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je chyba, jsou strašně dobrá :) Na stránkách jsem se o zasílání na Slovensko nedočetla, takže asi ne, bohužel :-/

      Vymazat
  3. taky som si urobila radosť s oblečením

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To občas musí být! :) Já bych toho potřebovala víc, ale pořád čekám, až bude kde, se zavřenými obchody se oblečení nakupuje blbě :D

      Vymazat
  4. Tie trenírky sú super. Rozmýšľam že by som nám s priateľom kúpila nejakú valentínsku sadu.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají fakt krásné sady, je to boží :) Já přemýšlela o trenkách i pro syna, ale je ještě malej, tak až povyroste :)

      Vymazat
  5. Trenýrkárnu neznám, ale moc se mi nápad trenek pro dámy líbí, jsou nejen krásné, ale pohodlnost z nich úplně kouká:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsou fakt boží, můžu doporučit! Už nespím v ničem jiným a k blížícím se narozkám si budu přát další :D :)

      Vymazat
  6. Ty trenky mi teda přijdou divný, já bych to takhle nosit nemohla :D Ale tak na doma ti to je asi příjemné, tak nakonec proč ne :) Já jsem si radost udělala pár plátýnkovými maskami a novým vysavačem. Čekala jsem na povánoční výprodej a vyplatilo se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je nosím na spaní místo pyžamových kalhot, na tom mi nepřijde nic moc divnýho :D Ale každý má rád jiné pohodlí :) Vysavač je taky dobrá radůstka! :)

      Vymazat
  7. Ty kraťásky jsou krásný, pro mě ale leda v létě na spaní, kdy by mě v nich nikdo neviděl - potřebovala bych vzhledem k mým proporcím o něco delší :DDD Ne, dělám si srandu, jsou fakt moc pěkný a věřím, že dělají radost!
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já je nosím taky na spaní, ale teda už i teď, do léta jich musím pokoupit víc :D

      Vymazat
  8. Já mám také trenky dvoje a využívám je hlavně přes léto na spaní, jsou skvělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo! Jsou super pohodlný! :) Já v nich spím už teď, máme tu naštěstí teplo a do léta bych nevydržela :D

      Vymazat
  9. Trenýrky jsou krásné, já si aktuálně vybírám nějaké takové ty rodinné abychom měli všichni stejné, líbí se mi to moc na fotkách :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o nich taky přemýšlela, ale mají až na větší děti, tak ještě chvíli musím počkat :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)