čtvrtek 31. prosince 2020

Sbohem 2020, vítej 2021!

Krásný podvečer vám přeji!

Bilance za uplynulý rok nemůže chybět. 2020 byl pro všechny náročný a úplně jiný než jsme zvyklí, to bez debat. Když jsme si minulý rok vzájemně přáli do nového roku, asi nás ani nenapadlo, co nás čeká a naše plány byly úplně jiné.. Ale víte, co se říká: Člověk míní, život mění..


Pandemie nás zasáhla všechny, někoho více, jiného méně. Někdo ztratil, někdo získal. Je to náročné pro všechny a snad nikdo nezůstal nedotčen. Ale i přes veškerá negativa, to má i svá pozitiva. Snad nikdy jsem neviděla takovou sounáležitost a spolupráci mezi lidmi jako tento rok. Spousta lidí, včetně mě, se naučila žít z okamžiků a radovat se z drobností, vnímat více sama sebe a vážit si toho, co máme. Také mezilidské vztahy a vazby, mají úplně jiný rozměr a podobu, než měly. Je vidět, že lidé měli čas se zastavit a více o všem přemýšlet. A v neposlední řadě mám pocit, že popadla druhý dech i příroda, která to potřebovala asi ze všech nejvíc. Tak pojďme vyhlížet lepší časy. Nebude to hned, ale určitě to přijde. 

Já osobně jsem si na rok 2020 sepsala dvacet cílů a plánů, které jsem chtěla zvládnout a stihnout. Byly to maličkosti, ale přišla jsem na to, že díky jejich postupnému plnění, jsem byla daleko výkonnější, vnímavější a spokojenější sama se sebou. Jednalo se vesměs o maličkosti jako dokoukat seriály, přečíst padesát knížek, natáčet video týdně, spotřebovat zásoby vosků či udělat pár úprav v bytě a další nepodstatné blbůstky, ale když jsem viděla ten posun a postupně jsem si to mohla odškrtávat, měla jsem hned lepší pocit. A to, že se mi podařilo z dvaceti cílů splnit osmnáct, je pro mě vážně ohromný úspěch. Za ten rok se hodně změnilo i v mém vztahu s mrňousem, vrátila jsem se do práce a ze všeho se mi podařilo nezbláznit, takže i přes pár facek osudu a bolestných ztrát, to byl vlastně zajímavý rok.. Ať bude ten příští lepší nebo horší, nezbývá než se s tím poprat. Přeji si jen jediné.. Abychom byli všichni zdraví a spolu.

A vám přeji to samé - hlavně zdravíčko vám i vašim blízkým. K tomu spoustu štěstí, lásky a pohody, následované úspěchy. Radujte se, byť i z maličkostí. Obejměte své blízké a užívejte si jejich společnost ♥ Mějte se rádi! Přeji krásný silvestrovský večer, klidný Nový rok a úspěšných celých těch 365 dní, které nás čekají :)

Děkuji za další rok přízně a těším se na vás v tom příštím, který nás tu společně čeká :)

8 komentářů:

  1. Pod hodně vět bych se podepsala, ale nejvíc má ta poslední.. Abychom byli všichni zdraví a spolu.
    Tobě i celé Tvé rodině přeji do nového roku jen to nejlepší, ať je ten rok 2021 pro vás šťastný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkujeme ♥️ A děkuji i za celoroční přízeň, moc mne to těší :)

      Vymazat
  2. Taky přeji všechno nejlepší v novém roce a hlavně to zdraví. Bez něj to nejde.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Marti! Naprostý souhlas, tak snad se nás všech bude zdraví i nadále držet :)

      Vymazat
  3. Krasne napsane, Klarko, preju Vam hodne zdravi, lasky a spokojenosti v novem roce!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)